- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi benbakarimyarina
-
Ablam tenezzül bile etmedi dualar ediyormuş bana... Dua zinciri falan dedi suratına kapattımAçıklama gibi birşey yapmadılar mı peki
bekar, annemi bende anlamadım kovuyorum gitmiyor...Ablanızı anlayabiliyorum çolugu cocugu vardır onları düşünüyor korkuyor olabilir herneyse fakat bir anne olarak anneni asla anlayamadımAllah yardımcın olsun inşallah bir an önce saglıgına kavusursun.
Belki baştan beri istemiyorlardı. Uyumsuz sonucunu duyup o gerekçeye sığınmak olabilir dertleri. Yani aa tüh bak olmadı olsa verirdim ayakları.Vermeyeceklerse neden uyup uymadığına baktırdılar?
Aaaa mizah anlayışın çok kötü deseydinBana şaka falan yapıyor mirasta bana kaldı diye ölmeden toprağa koycak utanmasa
Bana şaka falan yapıyor mirasta bana kaldı diye ölmeden toprağa koycak utanmasa
Belki baştan beri istemiyorlardı. Uyumsuz sonucunu duyup o gerekçeye sığınmak olabilir dertleri. Yani aa tüh bak olmadı olsa verirdim ayakları.
Allah tez zamanda gönlüne göre hayırlısı ile versin.
E çüş deseydin keşkeBana şaka falan yapıyor mirasta bana kaldı diye ölmeden toprağa koycak utanmasa
İnanasım gelmedi...Haklısınız sanırım öyle düşündüler.
Kardeş hadi neyse de anne beni çok şaşırttı.
pandemide organ bağışı çok çok azalmış maalesef.annenin vermesi gerekir.vermiyorsa anne denmez ona.kardeş vermek zorunda değil ama anneye şaştım kaldımNakil listesindesiniz büyük ihtimal En yakın zamanda bulunur inşallah tanıdığım birinin aileside uyduğu halde vermedi kirilmakta haklısınız ama yapacak bişey yok Allah merhamet versin
ben de şalİnanasım gelmedi...
Anne kulak ardı ettikten sonra ablanın zaten umrunda olmaz, deli densiz konuşuyormuş zaten baksana.
Ama anne çok şaşırtıcı, hangi yüzle yanında durup iyi olması için dua ediyor olabilir bir de :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?