böbreğini vermedi

İnanasım gelmedi...
Anne kulak ardı ettikten sonra ablanın zaten umrunda olmaz, deli densiz konuşuyormuş zaten baksana.
Ama anne çok şaşırtıcı, hangi yüzle yanında durup iyi olması için dua ediyor olabilir bir de :/
ben de annemin böyle yapmasına şaşırdım ....Artık benim insanlara güvenim kalmadı.

Gerçekten üzüldüm.
Rabbim şifa versin.
Ablanızla aranıza mesafe koyun.
İnsan düşmanı olsa öyle şaka yapmaz çekinir.
Annenize de bir şey demek istemiyorum büyük konuşmak istemiyorum.
Allah kendisinden başka kimseye muhtaç etmesin bizleri

Geçmiş olsun 😔
Burda o kadar konu okudum ama en çok üzüldüğüm sizin konunuz oldu.

Ben annenizide ablanizida anlamiyorum.
Bu nasıl anne bu nasıl abla?!
Ablanız zaten birde densiz densiz şakalar yapmış, yedi kat yabancı bile böyle şakalar yapmaz bu durumda.
Yerinizde olsam iyileştikten sonra hepsini silerdim

ben de annemin böyle yapmasına şaşırdım ....Artık benim insanlara güvenim kalmadı.
insanların gerçek yüzü zor zamanlarda ortaya çıkarmış zaten.siz sağlıklıyken anneye bol bol para harcarken sorun yoktu.ama ihtiyacınız olduğunda yanında değil.canınız tehlikede bunu göremeyen anne hiç anneniz olmamıştır.dualarım sizinle.

Merhaba kızlar ,

Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
Diyalize giriyor musun canım?
Babam ablama vermisti böbreğini ve hayat standartlarindan kalite adina
hicbirşeyi eskilmedi.
Kan grubu uydugu takdirde artik nakil yapiliyor.
Ailen biliyor mu insana sadece tek böbreğin gerekli oldugunu?

Uyum sağladıktan sonra,etraftan çok dolduruşa gelmiş olabilirler
böbrekte donör olana bir zararı yok ki ameliyatın.1 aya iyileşir tek böbrekle de gayet yaşanır.asıl böbrek nakli yapılan kişi ömür boyu ilaç kullanıyor reddetmemesi için vücud organı.anneye bak anneye ne tatlı canı varmışş.sanki dünyaya çivi çakacak

böbrekte donör olana bir zararı yok ki ameliyatın.1 aya iyileşir tek böbrekle de gayet yaşanır.asıl böbrek nakli yapılan kişi ömür boyu ilaç kullanıyor reddetmemesi için vücud organı.anneye bak anneye ne tatlı canı varmışş.sanki dünyaya çivi çakacak
Öyle ama belli ki etrafında çok bilgisiz insan var. Doktoru dinleyeceğine elalemi dinliyorlar belli ki 🤦

Ben şunu anlamadım doku uyumu için test yaptırdılarsa neden vermesinler o zaman testte yapılmasının anlamı yok bir annenin kızına böbrek vermeyip diyalize mahkum edebileceğine pek inanmıyorum üstelik hayati riski yokken doktorlar ikna etmiyorlar mı

Ablama nakil sonrasi kullandıgı ilaclar yüzünden kanser teshisi konmustu.
Ve doktorlarin bu durumu göz ardi etmesi yüzünden kaybettik onu.
Kemoterapi alirken nakilli böbreği iflas etti .
Sen iyiles böbregimi ben sana vereceğim demistim ona.
Keske yenebilseydi kanseri ve ben böbreğimi verseydim.
Bu hayati ablama anlatmadan yasamaktansa tek böbrekle yasamayi tercih ederdim.
Bunu okutun konu sahibi kardesinize ve annenize.

Merhaba kızlar ,

Ben böbrek nakli bekleyen genç bir kızım. Ailemde annem ve kardeşimin böbreği uymasına rağmen böbreklerini vermek istemediğini söylediler.Kız kardeşim hiç duymamış gibi yaptı ama annem, Hem başımda bekliyor hem yardımcı olmuyor.Vicdan azabı da çekiyorum böyle beklediğim için.Kaç yıl maaşımı ellerine saydım . Ne Yapmalıyım
ah ah içim yandı o kadar üzgünüm ki. kötü günde belli ediyor insanlar kendini
Zor bir durum, ama vermek zorunda değiller bunu kabullenmeniz lazım. Sizi sevmediklerinden bunu yaptıklarını sanmam, organını hayattayken paylaşmak kolay bir karar değil, ürkütücü.
evlat için değil böbrek can verilir. kızının canı söz konusuyken muallakta kalan insandan anne mi olur

Allah yardımcınız olsun umarım biran önce listeden bir donör çıkar ve iyileşirsiniz. Ben bir organ bağışçısı olarak konunuzu şok olarak okudum. Kardeşime de evladıma da gözüm kapalı böbreğimi verirdim. İnsan çocuğu gözünün önünde hastalık çekerken nasıl kendisinde 2 tane olan organını vermez aklım almadı

Merhaba kızlar ,

Geçmiş olsun. Benim annem 60 yaşında uysa isteyemezdim bilmiyorum ama kardeşimin böyle yapmasi çok üzücü olurdu☹️

Back
X