böcek :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

şu kare olanlar değil mi? içine girebilecekkeri delikleri var hani kullanıyordum vakti geçmiş dalmışım dün hemen yeniledim dolandıkları yerlere koydum hemen umarım işe yarar

fotoğrafı var bi önceki sayfada çok net olmadı ama ölü halinin.

ben yakarcalar için kullanıyordum ama onlar ince onlara da etkiler mi acaba

dışarıdan yakarca geliyor imha etmezsek hemen banyoda bi kuytuya yuva yapmaya kalkıyordu da o ışıklarla kurtuldum artık bi tane girse bile öldürüyor.

böceğin resmini çek ,tarıma götür ona göre ilaç veriyolar.her ilaç etki etmiyor.bize bir ilaç verdiler içeriye girenin leşleri kalıyor sadece.

böyle mi?

Eklentiler

• indir (1).webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
  • indir.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 62
galiba tesbih böceği bu sefer biraz inceleyebildim
Banyoda yerde gider varsa buzdolabı poşeti geçirip kapağını öyle takın. Çatlak yerler varsa silikon çekin. Banyo ve WC pencerelerinde sineklik yoksa onu yaptırın.
Ben de tesbih böceği ne benzettim ama net görünmediği için emin de olamadım.

ben netten bakarak ismini buldum ama benziyor dikkat edicem bi daha görürsem günde 5 tane görüyorum zaten. ne yazık ki babam lafımı dinlemeyip banyo penceresini açmış. tahminim ordan bi tane gelip yerleşti. ananem de hiç durmaz hep ıslaktır wc yeri. belki klozet taktırırız o zaman biter mi bu böcek acaba. giderin kendi içinde kapak var ama arasından kendi kaçıyodur tabi yine sanırım.

teşekkürler bakacağım bunlara.

böcek evi dediğiniz buysa koydum ama hala görüyorum
Ne zaman koydunuz? Mantık şu; böcek için çok çekici yemler var içimde. Onu alıp yuvasına götürüyor ve diğerleriyle paylaşıyorlar. Yani 7 gün öncesinde koyduysanız bitmesi gerekir mesela. Her yere koyun bir de..

2 gün oldu daha. 7 günde bir değiştirmem mi gerekir? üzerinde 3 ay yazıyor.

evet mantığını biliyorum yuvasındakileri öldürüyor böylece görmediklerimiz de çoğalamıyor. ama detan markası alınmış o da raid kadar etkili midir bilmiyorum bi de o markadan alayım bari.

Deneyimlerden faydalanarak 7 gün dedim. Destan bu yaz bizde de çok etkili olmadı maalesef. Daha uygun diye almıştım pişman oldum. Raid çok iyi. Birkaç günde temizliyor resmen.

Deneyimlerden faydalanarak 7 gün dedim. Destan bu yaz bizde de çok etkili olmadı maalesef. Daha uygun diye almıştım pişman oldum. Raid çok iyi. Birkaç günde temizliyor resmen.

ben de öyle düşündüm. aradaki fark bariz belliydi hemen alacağım yarın raid çok iyi gerçekten

Tam 1 yıldır psikolojimi mahveden böcek türü o antenli iğrenç şeyler. Arkadaşım evi 6 kez profesyonel şirketle ilaçlattım. Mutfağı yeni yaptırmıştık, her gün 4-5 tane görüyordum. Artık oturma odasına gelmeye başlayınca delirdim. Bizim apartmanda defalarca ilaçlandı. Klozeti değiştirmen hiç bir işe yaramaz. Sonunda komşuları ikna ettik de, bütün evlere girildi. Meğer komşunun birinin evinde yuva yapmışlar, içeri girdik yüzlerce böcekle yaşıyor kadın. Orayı ilaçlayınca neredeyse 1000 tane ölü toplandı. Üst üste 4 hafta o ev ilaçlandı biz de kurtulduk. Raid, tarım ilacı, çamaşır suyu, temizlik asla işe yaramıyor, paranı da emeğini de boşa harcarsın. Ben harcadım. Komşunun birinde böcek yuva yapmış, yaz gelmeden o evi bulun, yazın 3 katına çıkacak o böcekler. Off düşündükçe kaşındım, çok çektim ben, 3 ay evde yemek yemedim, otellerde yattım.

gerçekten mi ya

aynı böcek mi? cidden moralim bozuldu ben evden çıkmadan ders çalışıyorum ya.

nerde abuk subuk şey var beni buluyor cidden bıktım artık of

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…