- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Böcek evleri satılıyor marketlerde, bilindik markalardan. Diğer önlemlere ek olarak bu böcek evlerinden kuytu köşelere koyarsanız böcekleri çekecek ve içindeki ilaç ile onları öldürecektir.
Bir kaç aylık kullanım ömürleri var, sonra yenilemek gerekiyor. Bir dönem kullanmıştık eski evimizde, oldukça işe yarıyor.
Her yerde gezebiliyor o anlattığınıza göre şekli de aynı.ışığını hatırlamıyorum ama herhangi bi siteden bakabilirsin gün boyu prizde kalsın anında yok ediyor o.kuzene de kendi döşettiği parkeden gelmişti ve komşularına da gitmişti
Bu hamam böceğioh be ölmüş gördüm sonunda demek ilaçlar işe yaradı.
bu ne böceği bilen var mı
Eki Görüntüle 2238054
böceğin resmini çek ,tarıma götür ona göre ilaç veriyolar.her ilaç etki etmiyor.bize bir ilaç verdiler içeriye girenin leşleri kalıyor sadece.
Bu hamam böceği
böyle mi?selam hanımlar evde bir tür böcek çıkmaya başladı. adını bilmiyorum arattım bulamadım antenli kahverengi köşeli bir böcek.
koridorda ve odaların hep kapı ağızlarında denk geliyordum. neyse sonunda kaynağını bulduk küçük tuvalet giderigider kapaklı ama yine de geliyor tekrar değiştirilecek, olmadı klozet taktıracağız. o kısmı tamam ama annem ilaçlattırmayı asla kabul etmiyor. zehirleniriz ilaç zararlı diye fobisi var. tamam zararlı elbet ama böcek de zararlı yani resmen lağım böceği evde dolanıyor.
e bende de böcek fobisi var. kendim böcek ilacıyla duvar kenarlarına vs sıktım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum. başka ne yapabilirim sizce? bu evden de yakında taşınmayı düşündüğümüzden eski büfeler vs çok fazla eşya var ve temizlik zor. annem de ay o lazım olur bu lazım olur diyip atmamaya çalışan biri dolayısıyla her yer eşya. e daha 6 ay kadar buradayız ama ben böcek çıkınca odamı kırklıyorum resmen ama tüm eve gücüm yetmez eşya ve dağınıklıktan dolayınapıcağımı şaşırdım bana bi akıl lütfen.
böyle mi?
En güzeli arkadaşların dediği böcekevi her markette var ve kökünü kurutuyor. Yazlıkta bahçede vardı orda denedimbildiğim hamam böceklerine benzemiyor ama farklı bi türü olabilir antenli 1 cmden küçüktür. hızlı yürüyor.
En güzeli arkadaşların dediği böcekevi her markette var ve kökünü kurutuyor. Yazlıkta bahçede vardı orda denedim
Banyoda yerde gider varsa buzdolabı poşeti geçirip kapağını öyle takın. Çatlak yerler varsa silikon çekin. Banyo ve WC pencerelerinde sineklik yoksa onu yaptırın.galiba tesbih böceği bu sefer biraz inceleyebildim
Banyoda yerde gider varsa buzdolabı poşeti geçirip kapağını öyle takın. Çatlak yerler varsa silikon çekin. Banyo ve WC pencerelerinde sineklik yoksa onu yaptırın.
Ben de tesbih böceği ne benzettim ama net görünmediği için emin de olamadım.
Ne zaman koydunuz? Mantık şu; böcek için çok çekici yemler var içimde. Onu alıp yuvasına götürüyor ve diğerleriyle paylaşıyorlar. Yani 7 gün öncesinde koyduysanız bitmesi gerekir mesela. Her yere koyun bir de..böcek evi dediğiniz buysa koydum ama hala görüyorum
Ne zaman koydunuz? Mantık şu; böcek için çok çekici yemler var içimde. Onu alıp yuvasına götürüyor ve diğerleriyle paylaşıyorlar. Yani 7 gün öncesinde koyduysanız bitmesi gerekir mesela. Her yere koyun bir de..
Deneyimlerden faydalanarak 7 gün dedim. Destan bu yaz bizde de çok etkili olmadı maalesef. Daha uygun diye almıştım pişman oldum. Raid çok iyi. Birkaç günde temizliyor resmen.2 gün oldu daha. 7 günde bir değiştirmem mi gerekir? üzerinde 3 ay yazıyor.
evet mantığını biliyorum yuvasındakileri öldürüyor böylece görmediklerimiz de çoğalamıyor. ama detan markası alınmış o da raid kadar etkili midir bilmiyorum bi de o markadan alayım bari.
Deneyimlerden faydalanarak 7 gün dedim. Destan bu yaz bizde de çok etkili olmadı maalesef. Daha uygun diye almıştım pişman oldum. Raid çok iyi. Birkaç günde temizliyor resmen.
Tam 1 yıldır psikolojimi mahveden böcek türü o antenli iğrenç şeyler. Arkadaşım evi 6 kez profesyonel şirketle ilaçlattım. Mutfağı yeni yaptırmıştık, her gün 4-5 tane görüyordum. Artık oturma odasına gelmeye başlayınca delirdim. Bizim apartmanda defalarca ilaçlandı. Klozeti değiştirmen hiç bir işe yaramaz. Sonunda komşuları ikna ettik de, bütün evlere girildi. Meğer komşunun birinin evinde yuva yapmışlar, içeri girdik yüzlerce böcekle yaşıyor kadın. Orayı ilaçlayınca neredeyse 1000 tane ölü toplandı. Üst üste 4 hafta o ev ilaçlandı biz de kurtulduk. Raid, tarım ilacı, çamaşır suyu, temizlik asla işe yaramıyor, paranı da emeğini de boşa harcarsın. Ben harcadım. Komşunun birinde böcek yuva yapmış, yaz gelmeden o evi bulun, yazın 3 katına çıkacak o böcekler. Off düşündükçe kaşındım, çok çektim ben, 3 ay evde yemek yemedim, otellerde yattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?