nedir bu böcüklerin sizden çektiği yine mi böcük
uzakdoğu ve afrika ülkerinde böcekleri çatır çatır yiyorlar.
Ayy evet ya..kızartmasnı yapıolar..çiğ çiğ götürüolar mideye :18:
ayyy allah korusun bana böcek deme hayatta tek nefret ettiğim hayvandır heralda böcekler ve onların türleri tabiki de bir ara evimizde sarı sarı parlayan bir böcek türü sarmıştı evde kalmadım abımde kaldım ilaçlattık arada çıkıyor çığlığı basıyorum heralde üzerime düşse bayılırım tüylerim diken diken oluyor :18::18:
uzakdoğu ve afrika ülkerinde böcekleri çatır çatır yiyorlar.
bi arkadas onceki sayfalarda bi kirk ayak resmi koymustu bakmani siddetle tavsiye ederimkırk ayak
hamam böceyi kertenkele
ayyyyy enkorktuklarım kırkayak en çaok fobim var çok fena:18::18::18:
solucanları avuç avuç yiyorlardı.ağızlarının kenarları yemyeşil olmuştu.
ya tiksintiyle alakası yok aynı şey bende de var ya ne bilim aklım gidiyo böcek gördügümde rengarenk kabuklu bastıgında çıtırt ediyo böle 6 gözü 6 bacagı antenleri yazınca bile kndimden geciyorumbu korku gecmiyo ya 10 yıldır aşamadım bunu bide normal büyük hayvanlardan daha fazla zarar veriyolar bide cok hızlı hareket etmiyolar mı
walla ole bi hizlilarki at yarsi yerine hama bocegi yaristirsalar daha iyi
ben böceklerden çok tiskınırım.. hatta önceden evde gördugum zaman çıglık atar ve annem veya babam gelıp atarlardı...
bız babamın işi geregı taşınmak zorunda kaldık.. bıraz tatıl bölgesi sayılırdı gittigimiz yer.. trıplex villa yı kıraladık. öyle luks bır şey degil.. merkeze uzak ama adı villa işte..
oturduktan sonra temızlıgı yapıp aradan bır gun geçtıkten sonra bır baktım kı her katta ayrı bır böcek var.. çatı katında sogulcan şeklınde, ahşapların arasında çıkıyor, orta ve giriş katta kırkayak şeklınde hızlı yuruyen bır böcek turui bodrum katında da hamam böcegı, karınca, ve kokan bır böcek turu daha.. çunku bodrum kat zemınde kalıyordu.. diger envayı çeşitleri saymıyorum.. arada bır komşunun sus havuzundan gelen yavru kurbaları hıç saymıyorum
bır, iki derke baktım bagırıp bırısını çagırmakla olmuyor, çözüm olarak şarjlı el süpergesı aldım. ucuz bır şey.. ve elımde onunla geziyordum.. adını böcek mezarlıgı koymuştum.. ve her katı süpürüp sıldıktan ve temızlıkten sonra bı bakıyordum benım çamaşır suyuyla silgim yerlerde yenıden çıkıyorlardı.. ilaçlama en fazla bır ay işe yarıyordu... bazen bır bakıyordum çatı katının böcegı giriş katta. diyordum sen yanlış bölgede geziyorsun.
böylelıkle 3 yıl yaşadık.:)))
ee her defasında yerımden kalkıp almaktan yoruldugum için tv izlerken görunce neyse senınle sonra ilgilenirim diyordum..
o evden taşınınca tabı ki el süpurgesını çöpe attık
anam ben hamam bocegini ellemeye kalksam uzerine kusarimmBen sinekten korkmam da ciddi bir karafatma fobisi var bende, şimdi yaz geliyor havalar ısınınca zort diye her yerden fırlayacaklar ve ben yine gece kabus görüp yatağımda zıplayacağım, geceleri evin içinde bale yapar gibi yürüyerek, gözümle kenar köşe dipleri kontrol ederek, kalbim güm güm evin içinde gezeceğim...
Bu tür fobileri de üzerine gidip yendiklerini okumuştum, mesela örümcek fobisi olan biri örümcekleri elleyerek kurtulmuş fobisinden, ben kalp krizi geçiririm herhalde...
boceklerden bende cokk tiksinirim..
gecen yaz kaynanam ben gelicem diye butun evi ilaclayip durmuskorkup evden kacmim diye
Ben sinekten korkmam da ciddi bir karafatma fobisi var bende, şimdi yaz geliyor havalar ısınınca zort diye her yerden fırlayacaklar ve ben yine gece kabus görüp yatağımda zıplayacağım, geceleri evin içinde bale yapar gibi yürüyerek, gözümle kenar köşe dipleri kontrol ederek, kalbim güm güm evin içinde gezeceğim...
Bu tür fobileri de üzerine gidip yendiklerini okumuştum, mesela örümcek fobisi olan biri örümcekleri elleyerek kurtulmuş fobisinden, ben kalp krizi geçiririm herhalde...
boceklerden bende cokk tiksinirim..
gecen yaz kaynanam ben gelicem diye butun evi ilaclayip durmuskorkup evden kacmim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?