ne düşünceli kaynana, bacım kaynanana iyi bak
karafatoş
ya benim kaynanam bi tane yaa, walla cok seviyorum, insda hep oyle olur, tabi herkesin
nami deger hamam bocugu aayyy ewimde yok sukur ama bende igreniorummmBende karafatmadan oldum olası çok korkar ve gördüğümde ürperirim
''ewet canim bi olay yasadim oyle sanirsam bilincalti :)''
bu yüzdendir ozaman korkunuz bence..bende ilk yorumumda dediğim gibi yaşadığımdan etkilendim çok o korku miras kaldı onlardan bana:)büyükbaştan korkacağıma tersi hiç korkmam onlardan ama bi sinek tırtlatır:)
bide eger evinizde bi böcek gördünüz mü hemen öldürün kuluçka süreleri 3 günmüş soyları kurusun işallah :18::18:
en dogru karari vermissiniz ama yinede insan mecbur kalinca yine bakkaldan firindan almak zoorunda kaliyor...:18:kızlarr,
bugün eve dönerken ekmek almak için fırına uğradım, fırıncı ekmeği keserken ekmek dolaplarının önünde devasa bi hamam böceği miskin miskin yürüyordu ayyyyy burda o kadar gırgırını yaptık gerçeğine kavuştum hemen
fırıncı bana baktı ben böcüğe baktım sonra hep beraber ekmeğe baktık offf
bi ekmek yapma makinası almaya karar verdim anacımm olmayacak bu böyle
:95::95:
Korkmam ama acayip iğrenirim. Öldürmeye de kıyamam. İsterim ki biri gelsin, öldürmeden alıp camdan atsın. :97:
Ben o gibi durumlarda üstüne bardak örtmek suretiyle, böceği itinayla karantinaya alıp, eve birinin gelmesini bekliyorum.camdan atacak kimse yoksaa mecburen oldurmek zorunda kaliyoruz:)
Ben o gibi durumlarda üstüne bardak örtmek suretiyle, böceği itinayla karantinaya alıp, eve birinin gelmesini bekliyorum.Ya bir gün biri gelmezse? Düşünmek bile istemiyorum.
hiç tiksinmem
öldürmeden peçeteyle alırım penceren atarım=)
ama çok arkadaşım korkuyor böcekten niyeyse hiç anlamam
ben sadece bir kere korkmuştum
uyurken saçım kaşındı elimi attım bir şey geldi elime bi baktım örümcek kaçıyor
elimde de örümceğin tek bacağı
öyle küçük bir şey de değildi avuç içi kadar falandı
hiç tiksinmem
öldürmeden peçeteyle alırım penceren atarım=)
ama çok arkadaşım korkuyor böcekten niyeyse hiç anlamam
ben sadece bir kere korkmuştum
uyurken saçım kaşındı elimi attım bir şey geldi elime bi baktım örümcek kaçıyor
elimde de örümceğin tek bacağı
öyle küçük bir şey de değildi avuç içi kadar falandı
Ben o gibi durumlarda üstüne bardak örtmek suretiyle, böceği itinayla karantinaya alıp, eve birinin gelmesini bekliyorum.Ya bir gün biri gelmezse? Düşünmek bile istemiyorum.
tutukluyorsun yani nezarete atiorsun hakim gelince karar veriyor serbestmi idammi die
ya benimki pek hatta belkide hic dert sayilmaz ama ben butun boceklerden ve sineklerden bile korkuyorum uzerime bi sinek ucsa kacarim sizce nedendir? sizdede varmi bole bi sorun...:18:kucukken bole degildim sinegi bile elimle tutmaya calisirdim ama simdi uzerime gelse kaciyorum acaba tiksintimi korkumu nedir ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?