Böceklerden korkmak...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayni seyi iki kere yazmisim da

gece gece bu başlığa neden girdim kiii:84: yazdıklarınızı okurken düşündüm 7-8 yaşına kadar hiçbir korkum yoktu. o yaşlarda köy evi gibi bir yerde, bir kasabada akşam bahçede otururken tepeden kocaman bir karafatma benzeri böcek düştü biz tabii kardeşim, anne, ben
küçük dilimizi yutacaktık ki, oralılar gayet doğal sanki kuru yaprak düşmüş gibi muhabbete devam ettiler ondan sonra belki de giderek arttık, sürüngen-böcek türlerine karşı korkum. korku, tiksinme ne derseniz diyin, sadece karıncalar ve uğur böcekleri onlar da uçar zaten, sineklerle de sorunum yoktur, sadece çöplere konduklarını düşünüp tiksinirim ama korkmam.

ben hic yaklasamiyorum direk esimi cagiriyorum...bii kere ewde yoktu cekirge girdi ewe aglamaktan helak oldum:))

ben de eğitim için yurtdışında bulunmak zorunda kaldığım bir zamanda, yemyeşil bahçenin eksi yönü olarak çekirge olsa gerek bir davetsiz misafir girmişti odama, tüm gece köşe kapmaca oynadık, tabii ben zıplaya-ağlaya bi hal oldum. sabah gün ağırırken çıktı eşşek sıpası tabii ben camı kapayıp sızdım bu sefer azıcık, o suratla eğitime gidince millete ne diyceğimi şaşırmıtım. yalnız başıma her işin altından kalmış bi çekirgeye yenilmiştim:84::84:

bide bende adlari gecince bile kasinti basliyor delimiyim neyim yaww
yok değilsin, eğer delyisen hep beraber deliyiz ben de okurken kaşınıyom çünkü şu anda hele hatır hutur

onları da ben de boğmak istiyorum bazen minnacık böcekten korkup sonra belime kadar gelen köpekleri sevince, ee sen hani hayvanlardan korkuyordun demezler mi, kim dedi diyorum o sürüngenimsi:84::84:

bak bunda suc senin kendin araniomusun boceklerin bi sucu yok

ya dünde ne güzel ilk bahar geldi günes acmis diye sevinerek pencereleri actim evi havalandiriyorum sonra bi baktim pencerenin orda simsiyah kücük bi böcek nasil igrenc bisey ama sonra bide yere düstü ama nasil bi ses cikti o hayvandan takk diye... arkama bile bakmadan kactim odadan nasil tiksindim anlatamam yaaaa :83::83::83::83:

aynen oyle biseyden korkmayinca sanki yalan atiosun gibi davranirlar

böcüklü kabuslarımın gidişi suskun olmuştu ama dönüşü muhteşem olacak anlaşıldı
bu gece uyku yok bana ıyyykk anca kaşınırım gari
kasin kasin bende kasinayim gari

valla havalar isininca aklima ilk bocuklerin cogalacagi dustu :18:

valla havalar isininca aklima ilk bocuklerin cogalacagi dustu :18:

ohoo cogaldilar zaten canikom
hatta arilar benim balkona yuva yapmaya basladilar zaten 2 gündür onada bi care ariyorum balkona cikamaz oldum yahu :84::84: napicam ben bu arilarla
ya bide yesil yesil ucusan seylerde var ay bisey yapmiyorlar ama cok tiksindiricii :95::95:

dün hamamböceği gördüm her yerim kaşınmaya başladı, sanki üzerimde geziniyormuş gibi, yatağımda uyuyamadm annemle yattım ama yine gözümü yumamadım o hamamböceği ıyy çok fena:84:

dün hamamböceği gördüm her yerim kaşınmaya başladı, sanki üzerimde geziniyormuş gibi, yatağımda uyuyamadm annemle yattım ama yine gözümü yumamadım o hamamböceği ıyy çok fena:84:

benim yatak odasinin cami bütün gün acik kaliyo yatmadan önce böcek varmi diye kontrol ediyorum artik yoksa bende uyuyamam

aynen oyle biseyden korkmayinca sanki yalan atiosun gibi davranirlar

he valla itip kenara muhabbete devam ettilerdi , ay kabustu ya resmen ama beterini çekirgeyle yaşadım iştee, senin yazıyı okuyunca yine anılar depreşti:84:

ya ben resmen olduğum yerde zıplayıp avuçlarımı sıkıp edip tüm kaslarımı geriyorum çok fena ya, off raid tabletlerimizi silikon spreyimizi kapıyoa sıkalım yine hatırlamışken

ve birrr kii üç dörtt hayde hep beraber kaşınıyoruzz

dün eşim de görmüş huylanmış, offf böcük yemi paklıyo onları
gene ne varsa raid de var bacım
ne geliyolar bizim eve? biz onların evine gidiyo muyuz hiç ellaamm

kücükken fareyi kus sanip yakalamaya calisinca millet zavalli farecigi katletme yarisina girmisti nerdeyse, simdi de hamster olarak moda oldular.. biraksalar yakalayacaktim icimde kaldi
simdi yaklasmam o baska..gecen gün otobüste kafayi bir ceviriyorum, aa kizin gögsüne basini yaslamis minicik bembeyaz bir hamstercik, güzel güzel yolculuk yapiyordu yani tiksinecekmisin sevecekmisin...elleri agzi burnu iyice inceledim bu sefer, uzaktan cok tatliydi
iki sene öncede yazin evin giris kapisini bir aciyorum, elöpen dedikleri sey boynumdan öpüp yere yuvarlaniyor ve aninda kayboluyor.. sen nerden boynuma nisan aldin, ya bide icime girseydi, apachi dansi yapacaktim kesin... dua edip elimi yüzüme sürdüm cok sükür disari düstü diye... o minik kertenkele cinsi elöpen dedikleri seyi görünce korkudan nerdeyse sarilik geciren ben, bu kadar yakin muhabbete maruz kaliyorum... uzak olsunlar aman

biz 7. katta oturuyoz çatıdan düşüyo bizim kafamıza felan geçen uyuyordum bi ses geldi telefonun ışığıyla karanlıkta baktım kocaman bi böcek başımın yanındahemen, bi çığlık attım anlatamam yemin ederim 2 gün uyuyamadım, ben çok tedirgin oluyorum, havalarda geziyodum

bende her türlü hasaret,kedi,köpek,civciv,kus, uzar gider..
kanis cinsi bir köpegimiz vardi ismini söyleyince üstüne atlardi rahmetli cok korkardim.uzaktan uzaga severdim..bir kedimiz vardi cok akilliydi ama köse bucak kacardim.ayy söyle fare,cekirge vb seylerden de cok tirsarim...hayvanlari severim ama uzak olsunlar..
sanirim liseye gidiyordum yaz ayiydi balkon filan acik annemlerde yok birden kertenkele gördüm ay ne yapacagimi sasirdim yalan olmasin ya terlik ya da sinek öldrmek icin olan o seyle vurdum vurdum öldürdüm ama sonra basindan kalkamdim annemleri aradim cabul gelin diye kendimi katil gibi hissetmistim bir tuhaf oldum böyle büyükce birseyi öldürmek ay cook üzülmüstüm..halada öldüremem sinek disindaki seyleri sersemletirim..evimiz tam yesiligin icinde böyle yazin kelebek geliyor kahverengi olanlardan ya yazik diyorum bir gün yasayacak nasilsa ama masallah 1 hafta yasiyorlar sonra ayak altinda kaliyorlar üzülüyorum...Allahim hepsinin bir sebebi vardir yasama sebebibazilarindan gercekten bi tuhaf oluyorum..yalnizca arilari,ugur böceklerini karincalardan midem bulanmiyor temiz oldugunu düsünüyorum :))

Son düzenleme:

sık sık :d

ayy yok bacım yok onlar sizin evi kendi evleri bellemişler
böcek görmek falan istemiyorum:18:
huzurlu bi uyku istiyorummm:85::85:

Ayy nefret ediyorum nefret töbe yarabbi ama napim..Geçen yaz mevsiminde sıcaktan sabaha kadar uyuyamamışım zaten bi sağ bi sol dönüyorum beter bi sıcak war bide herneyse tam daldım uyucam yüzüme bi kocaman hamam böceği yapıştı nerden geldiyse Allahım yarabbim aldım elimle attım yere....oyyyyyyyyy içim hala kötü oluyo ıyyy ya :18::18:

Son düzenleme:

hic iste davetsiz misafirler:)

deseydin bayram degil seyran degil elopen beni nie optu ne cesit bocukler varmis yaa hic duymadim bu el openi saten opmesin istemiom
saten bocuk senin ciglignla kalp krizi gecirip olmustur

civcivlerden korkmam cok severim kuslarida severim ama kkedii kopekten tiksiniyorum boceklerdende korkuyorum fardende kucukken korkmazdim ondanda korkarim herhalde gorsem :)ben vurdummu yapistiiriorum yere duvara ama esim tutuyor balkondan birakior olmesin die :)

ayy demekki o can havliyle eline aldin ben olsam alamazdim yuzumude ozona yatirirdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…