Böceklerden korkmak...

bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...

ameliyat mı

arkadaslar bu konu yarina kalmaz kapanirsa hepiniz simdiden tesekkurler:):79:

biz onların dedelerine işkence etmişiz, şimdi onların evlatları bize soruyo, evlerimizi basıyorlar, dedelerinden miras

bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...

hehe ya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye zavalli tavuklar ertesi gun hep olurlerdi tabii dediskom da kovalardi bizi

hehe ya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye zavalli tavuklar ertesi gun hep olurlerdi tabii dediskom da kovalardi bizi

cani, derdin neydi tavukcağızlarla yumurtasını yapsın

yazda geliyo ki uyandı sinekler falan artık gelmişsse eve oda oda koş dur ya üstüme üstüme geliolar kii :104:

zavalli tavuklar...hic olmassa 1 kac saniye ucmuslardir
kesinlikle normalsin canim hic süphen olmasin böceklerden bikan korkan tiksinen igrenen....... kac kisi cikti

he he sukur canim

ayyy tavuk dedinde aklima geldi
benimde dedemlerin bi horozu vardi, horozda ne horoz ama
ablam ve ananemle birlikte tavuklar yumurtlamismi diye bakicaktik ablam ne olur ne olmaz diye eline bi sopa aldi, derken horoz ablama dogru hizla kosmaya basladi ama elindeki sopayi görünce bi hizla bana döndü veee resmen ayaklarimdan taa tepeme kadar cikti horoz, sacimi basimi darmadagin etti kafami deseledi resmen yaaaa :84::84::84:
ama en güzelide bunu ananem dedeme anlatmis ve ne göreyim dedem horozu benim icin kesmis bide bana gel bak senin icin kestim ye diyo ama yok yermiyim o pis horozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…