bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...
bende cok eziyet etmisimdir farelere ip baglayip gezdirirdik yaris yaptiroduk keyfine deligine su koyup olduruoduk herhalde bi gunde 5 6 tarla faresi oldururduk kurbaglari ameliyat ediyorduk vs.simdide tiksinti var iyyy...
semsiyeyle girdigine gore saten hazirlikliymiss sizin arkadas
seni vicdansiz seniiii
arkadaslar bu konu yarina kalmaz kapanirsa hepiniz simdiden tesekkurler:):79:
kesinnniyyy hatirlayinca bile bi tuhaf oluyorum yaa ama hic unutmuyorum
öyle kullandiklari bi oda degildi resmen örümcekler icin yapilmis bi odaydi sanki :86:
bence sohbet bölümüne tasirlar
artik ordan devam ederiz
belkide besliodular
insallah ole olur
demek benim gibi sinekten kacanlar var ha cok sevindim normalmişm
bilemicem artik
inslh inslh :))
biz onların dedelerine işkence etmişiz, şimdi onların evlatları bize soruyo, evlerimizi basıyorlar, dedelerinden miras
bende kendimi deli saniodum ama normal oldugumu anladim
savas acmislar demekki
heheya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye zavalli tavuklar ertesi gun hep olurlerdi tabii dediskom da kovalardi bizi
heheya bende kucukken koye dedemlere gittimizde onlarin tavuklarini hep calardim ve damdan atardim ucsun diye zavalli tavuklar ertesi gun hep olurlerdi tabii dediskom da kovalardi bizi
kesinlikle normalsin canim hic süphen olmasin böceklerden bikan korkan tiksinen igrenen....... kac kisi cikti
yazda geliyo ki uyandı sinekler falan artık gelmişsse eve oda oda koş durya üstüme üstüme geliolar kii :104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?