ayyy tavuk dedinde aklima geldi
benimde dedemlerin bi horozu vardi, horozda ne horoz ama
ablam ve ananemle birlikte tavuklar yumurtlamismi diye bakicaktik ablam ne olur ne olmaz diye eline bi sopa aldi, derken horoz ablama dogru hizla kosmaya basladi ama elindeki sopayi görünce bi hizla bana döndü veee resmen ayaklarimdan taa tepeme kadar cikti horoz, sacimi basimi darmadagin etti kafami deseledi resmen yaaaa :84::84::84:
ama en güzelide bunu ananem dedeme anlatmis ve ne göreyim dedem horozu benim icin kesmis bide bana gel bak senin icin kestim ye diyo ama yok yermiyim o pis horozu
ablam ve ananemle birlikte tavuklar yumurtlamismi diye bakicaktik ablam ne olur ne olmaz diye eline bi sopa aldi, derken horoz ablama dogru hizla kosmaya basladi ama elindeki sopayi görünce bi hizla bana döndü veee resmen ayaklarimdan taa tepeme kadar cikti horoz, sacimi basimi darmadagin etti kafami deseledi resmen yaaaa :84::84::84:
ama en güzelide bunu ananem dedeme anlatmis ve ne göreyim dedem horozu benim icin kesmis bide bana gel bak senin icin kestim ye diyo ama yok yermiyim o pis horozu
süpermiş bu ama ben yinede üzülürdüm horozcagıza
o horoz senin kafana ciksa böle demezdin ama
ben hicte üzülmedim
hehe gece gece guldurdunuz beni walla.
kucuklugumu cokkk ozledim, heleki koye geldigimiz zamanlar cok fenaydik yaa. annem hep diyodu sen kizsin azicik kiz gibi davran ama yokkk benim isim kedilerle kopeklerle tavuklarla. simdi koye gittigimizde tavuk bile yoko eski tat kalmamis
o horoz senin kafana ciksa böle demezdin ama
ben hicte üzülmedim
hehe gece gece guldurdunuz beni walla.
kucuklugumu cokkk ozledim, heleki koye geldigimiz zamanlar cok fenaydik yaa. annem hep diyodu sen kizsin azicik kiz gibi davran ama yokkk benim isim kedilerle kopeklerle tavuklarla. simdi koye gittigimizde tavuk bile yoko eski tat kalmamis
valla öyle cnm yaa nedense :44:
eskiden kedi köpek tavuk inek hepsi olurdu simdi nadiren görüyorum bende
hic tadi kalmamis
he heonlarında böcükler kulübü var mıdır acaba, gece iş başındalar, gündüzde bizi konuşuyolardır, nasılda korkuttum amafelan
aynen oyle ya ben essege bile binerdim erkek gibiydim,hehe gece gece guldurdunuz beni walla.
heh eh hediğerleride korkmuştur, bu hatuna yaklaşmayalım yoksa bizi ham yapar
benimde erkek kardesim kucukken bi kere kugunun pesinden kostu ve sonra kugu onun pesinden kostu sonra yine kardesim kugunun pesinden kostu en sonunda kugu kovaladi kardesimizavallim bagiriyoo anneeeeeeeee
bizdede vardi horoz degil kopek mubarek tasma tak koy kapininin onune dovmedigi kimse kalmadi bizde canimiz sikiliodu tavuklari kacirirdik buda biz bi kovalardi hicte pes etmior
he hediolardir belkide
aynen oyle ya ben essege bile binerdim erkek gibiydim,kizlarla takilmiodum
heh eh he
suc sizde anacim ne kaciriyorsunuz tavuklari
ya kucukken aklima her geleni yapiyodum yaa. bizim koyde bide cesme vardi bende kendimi cesmede hep yikatirdimustelik suda buz gibiydi yaa. damlara hep cikardim olmus kuslara mezar yapardik
benimde erkek kardesim kucukken bi kere kugunun pesinden kostu ve sonra kugu onun pesinden kostu sonra yine kardesim kugunun pesinden kostu en sonunda kugu kovaladi kardesimizavallim bagiriyoo anneeeeeeeee
yok kiz biz kacirmasakta kovalio onunden gecmeyecen seni gordumuydu pesini birakmazdi biz tavuklari kacirip ahira saklanirdik oda kapiyi teperdi ondan kaciroduk yoksa saten maynak kovaliordu saten onuda kesip yemisler afiyet olsun
hehe ya cocukluk gibisi yok yaaa ne kadarda cok özledim cocuklugumu, hep büyümek isterdim ama simdi keske hep cocuk kalsaymisim diyorum
bende oyle diyorum hic bisey cocukluk gibi guzel degil
benimde erkek kardesimi essek kovalamistie suc cocukta ne cekiyosun essegin kuyrugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?