Böceklerden korkmak...

onlarında böcükler kulübü var mıdır acaba, gece iş başındalar, gündüzde bizi konuşuyolardır, nasılda korkuttum ama felan

küstün mü horoza

süpermiş bu ama ben yinede üzülürdüm horozcagıza

Son düzenleme:
hehe gece gece guldurdunuz beni walla.
kucuklugumu cokkk ozledim, heleki koye geldigimiz zamanlar cok fenaydik yaa. annem hep diyodu sen kizsin azicik kiz gibi davran ama yokkk benim isim kedilerle kopeklerle tavuklarla. simdi koye gittigimizde tavuk bile yok o eski tat kalmamis

valla öyle cnm yaa nedense :44:
eskiden kedi köpek tavuk inek hepsi olurdu simdi nadiren görüyorum bende
hic tadi kalmamis

o horoz senin kafana ciksa böle demezdin ama
ben hicte üzülmedim

benimde erkek kardesim kucukken bi kere kugunun pesinden kostu ve sonra kugu onun pesinden kostu sonra yine kardesim kugunun pesinden kostu en sonunda kugu kovaladi kardesimi zavallim bagiriyoo anneeeeeeeee

ay evet, önceden kedi köpek ne arasan cirit atardı köyde, artık bitane bile yok, onlarda köyden şehre göçmüş :) şehirde hiç olmazsa damdan atan yok

valla öyle cnm yaa nedense :44:
eskiden kedi köpek tavuk inek hepsi olurdu simdi nadiren görüyorum bende
hic tadi kalmamis

ya kucukken aklima her geleni yapiyodum yaa. bizim koyde bide cesme vardi bende kendimi cesmede hep yikatirdim ustelik suda buz gibiydi yaa. damlara hep cikardim olmus kuslara mezar yapardik

bizdede vardi horoz degil kopek mubarek tasma tak koy kapininin onune dovmedigi kimse kalmadi bizde canimiz sikiliodu tavuklari kacirirdik buda biz bi kovalardi hicte pes etmior

onlarında böcükler kulübü var mıdır acaba, gece iş başındalar, gündüzde bizi konuşuyolardır, nasılda korkuttum ama felan
he he diolardir belkide
aynen oyle ya ben essege bile binerdim erkek gibiydim, kizlarla takilmiodum
diğerleride korkmuştur, bu hatuna yaklaşmayalım yoksa bizi ham yapar
heh eh he

benimde erkek kardesim kucukken bi kere kugunun pesinden kostu ve sonra kugu onun pesinden kostu sonra yine kardesim kugunun pesinden kostu en sonunda kugu kovaladi kardesimi zavallim bagiriyoo anneeeeeeeee

benimde erkek kardesimi de hindi dovmustu

suc sizde anacim ne kaciriyorsunuz tavuklari

suc sizde anacim ne kaciriyorsunuz tavuklari

yok kiz biz kacirmasakta kovalio onunden gecmeyecen seni gordumuydu pesini birakmazdi biz tavuklari kacirip ahira saklanirdik oda kapiyi teperdi ondan kaciroduk yoksa saten maynak kovaliordu saten onuda kesip yemisler afiyet olsun

ya kucukken aklima her geleni yapiyodum yaa. bizim koyde bide cesme vardi bende kendimi cesmede hep yikatirdim ustelik suda buz gibiydi yaa. damlara hep cikardim olmus kuslara mezar yapardik

hehe ya cocukluk gibisi yok yaaa ne kadarda cok özledim cocuklugumu, hep büyümek isterdim ama simdi keske hep cocuk kalsaymisim diyorum

benimde erkek kardesimi essek kovalamisti e suc cocukta ne cekiyosun essegin kuyrugunu

benide essek kacirmisti zor attim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…