Böceklerden korkmak...

ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini

ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim her yerimize tiken batti

pardon ben bana yazdin sandimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
hayvanlardan neler neler çekmişiz ya

kim bilir daha neler cekicezz :95::95:

ne kopegi kiz horoz horoz ama harbiden kopek gibiydi yani tasmayi bagla koy kapiya kimseyi yanastirmaz

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari

haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmis bende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee

ay hamamböceği gödüm yine ya :18::18::18: birdi 2 oldu ay bugece uyuyamam ben

valla sorma cnm essegin okadar cani yandiki birden tekmeler atarak kosmaya basladi kardesimde esegin önünde kacmaya calisiyo

yazikkk essegee, zavallilar hic hayir gormuyorlar, hayvan yerine koyan yok iste

eşşek ama işi biliyo, kız kaçırıyo

benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladim her yerimize tiken batti

pardon ben bana yazdin sandimdi

gece gece ne cok güldüm amaa yazik size kim bilir o tikenleri üzerinizden cikarmak icin ne kadar ugrasmissinizdir

ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo, türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara

demi ama

sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee

laf lafi acarmis sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…