ne bicim köpekmis o yahu
benide essek kacirmisti zor attim kendimi
hehe ya cocukluk gibisi yok yaaa ne kadarda cok özledim cocuklugumu, hep büyümek isterdim ama simdi keske hep cocuk kalsaymisim diyorum
yaa cocukken bende hep bi an once buyumek istemisimdir, buyudum simdi ama ozluyorum cocuklugum gibi ozgur hayati yasamak istiyorum.
benimde erkek kardesimi essek kovalamistie suc cocukta ne cekiyosun essegin kuyrugunu
ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini
benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladimher yerimize tiken batti
hayvanlardan neler neler çekmişiz ya
ne kopegi kiz horoz horozama harbiden kopek gibiydi yani tasmayi bagla koy kapiya kimseyi yanastirmaz
ilk defa duydum bir essegin kizip kovalamasini
kim bilir daha neler cekicezz :95::95:
haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmisbende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari
kim bilir daha neler cekicezz :95::95:
haaaaaa sen tasma diyince aklim köpege gitmisbende köpekten horozu kaciriyorsunuz sandim allahim yaa horoza bak helee ayy hic sevmem nedense horozlari
benide ilk defa essek kacirdi teyzemin kizida vardi kucuk aldim attim assa onu snrada kendim atladimher yerimize tiken batti
pardon ben bana yazdin sandimdi
ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo,türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara
valla sorma cnm essegin okadar cani yandiki birden tekmeler atarak kosmaya basladi kardesimde esegin önünde kacmaya calisiyo
eşşek ama işi biliyo, kız kaçırıyo
pardon ben bana yazdin sandimdi
ay o horoz hatunlarını hele öyle bi sahipleniyoki, harem kurmuş içerde kimseyi yanaştırmıyo,türk erkekleri biraz özense ya şu horozlara
sanirim onlarda bize bayilmiyor konu bocukten horoza geldi vay beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?