Bocum'un Gûnlûgû :)))

Offf offfff beklemeyi hic sevmiyorum yaaaa...butun gun bekledim kimse gelmedi...gelecekler diye de evden disari cikamiyom...bugun de boyle gecti napalim kismetse yarin gelirler insallah...acayip su bitki cayi ictim yaaa...elimden bardak eksik olmadi...tabiii tuvaletten de beri gelemiyorum o da ayri bir konu...2-3 saat once keten tohumlu ve naneli yogurt yedim 3 kasik...biraz once de bulgur pilavi ile 2 kasik yogurt...canim fazla birsey istemiyor bugun nedense...hevesim kacti yaaa ((

Gunlugum benim,

HEDEFLER'im söyle;

14 subat........55
28 subat........53
18 mart.........51
31 mart.........49
15 nisan.........47

İNSALLAH

Canim dert ortagim gunlugum,

gecen sene bir gaza geldim bir gaza tahmin bile edemezsin o derece...nasil hirslandiysam artik...64.4 ten 52.3 e 10 haftada indim...sonra 6 sini geri aldim maalesef...cunku diyet modundan iyice cikip eski duzene gecince bir de okul sinav stres derken aldim yapacak birsey yok...Allah tan yarisinda dur demeyi bildim artik...ama bu sefer de hedefimi 47 ye cektim...bakalim insallah tartida bu kiloyu gorurum ve bir daha kolay kolay bu kadar cok kilo almam...

Boyum kisa iste benim de...1.55 cm...o yuzden 47-48 iyi olur diye dusunuyorum...

Gunaydin gunaydin gunaydin canim gunlugum,

biraz once telefon caldi ona uyandim...kurulum icin bugun geleceklermis cok sukur...acayip mutlu oldum nesem yerine geldi...
ben de koca bir bardak limonlu sicak suyumu iciyorum sonra da ozel bitki cayimi icecegim ins...ardindan hafif bir kahvalti

Ewt kahvaltim soyle;

2 bardak sekersiz acik cay
lor peynir
5 zeytin
roka
maydanoz
ben ekmegin icini degil de dis sert kabugunu yerim ama biraz yumusamis halini...2 dilim ekmegin disini siyirdim yedim icini bizimkilere verdim...

Canim hosgeldin gunlugume...seni de takip ediyorum ben...dun girmeyince de merak ettim...habersiz birakma bizi gir aralarda ki takip edelim birbirimizi...ewt cok benziyoruz birbirimize...nisan a fit kizlar olarak gireriz insallah...

Ewt ewt ewt...aletim kullanima hazir cok sukur...biraz once 15 dakika bindim ama babam fazla kullanmama izin vermiyor maalesef ((

oglen 1 kase yogurdun icine
keten tohumu
nane
kuru erik
kuru elma
pul biber
maydanoz yapraklari
ceviz

atip yedim ama kasenin yarisinda doydum biraktim yarina artik...

aksam yemegini de yarim saat once yedim
1 kase bol baharatli limonlu mis gibi mercimek corbasi, cok az bulgur pilavi ve azicik yogurt...
bugunu kapattim ben...
aksama da tekrar bisiklete binecem ins...aralarim hep sicak su ve bitki caylari...

İlk hedefim 14 subat ta 55 olmak...tam 14 gunum var hayirlisiyla ins ilk hedefime ulasmis olurum...vermem gereken 2.7 kilom var...

Sag olsun babam eliptigi fazla kullanmama musade etmiyor...sadece onla olacak sey de degil zaten bu spor isi...ek birseyler daha yapmam lazim...
yan simitlerim icin ve alt karnim icin egzersiz yapmaya baslayacagim ins...cok sey biliyorum ama tabii ki bilmek yetmiyor icraat gerekiyor...bu kez olacak hem de oyle bir olacak ki insallah geri alis soz konusu bile olmayacak gunluk...

Can Gunluk,

15 dakika bindim bisiklete yine...acayip terledim yaaa...iyi oldu ohhh mutluyum cokkk...
yan simitlerim ve belim icin 3 hareketim var onlari yaptim...yatmadan once de mekik cekecegim ins...pazartesi gunu tartilacagim 56 li birseyler gorebilme umidiyle yapiyom bakalim...

Ben hep sicak su iciyorum gunluk...icine bir dilim limon ve karanfil, karabiber atiyorum ohhh...simdi yine icecegim onu...ardindan da 5 i 1 arada icip gunu kapatirim ins...cunku surekli tuvalete gidip duruyorum...

Gunun son raporu

100 tane yarim mekik
100 tane alt karin icin ozel iki cesit mekik

yarin cok kotu hamlayacagim ben gunluk (( amaa pes etmek yok

Gunaydin canim gunlugum benim,

biraz once uyandim...elimi yuzumu yikadim veeeeeee gectim bisikletin basina...
15 dakika bindim yine...istesem de fazla binemem zaten su an cunku acayip yorucu bir alet...
terledim bir guzel...enerji doluyum bugun...hadi hayirlisi...tartiyla yuzlesmeme de tam 3 gun var...56 li bir seyler gormek istiyorum ins...bir iki egzersiz daha yapip bitki caylarimi icecegim sonra da hafif bir kahvalti diyelim...

menüne bayıldım canım hem vitaminli hem besin değeri yüksek ama az kalorili! harikasın süper gidiosun
et yemelisin yalnız eti eksik etme aman diyimmmm

ilk başta ben 5 dk yapıp bırakıodum eliptiği o kadar zor gelmişti ki
ama gün gün arttırarak şimdi 45 yapıyorum hep.
sen de zamanla alışacaksın
evinde olduğun için çok daha kolay alışırsın
önerim günde 45 dk yapman
hergün değil ama 3-4 gün yap
diğer günler 20şer dakika
yavaş yavaş alış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…