Canim bana birseyler yazman beni cok mutlu ediyor...
bisikleti su an en dusuk direnc seviyesinde sabah 15 aksam 15 yapiyorum...biraz alisinca 20 ye cikartacagim ins...sonra 30...dedigin gibi sonrasinda da 1 kerede 40-45 yapmaya calisacagim ama su an 15 i zor yapiyorum acikcasi...
ewt az kalorili besleniyorum canim...yemeye korkuyorum acikcasi desem inanir misin... :)))
daha bir duzen oturtamadim evde...bizimkiler cok farkli besleniyor...onlara uymamak icin boyle idare ediyorum...ama zamanla degistirecegim ins...
protein olarak et yemem gerekiyor biliyorum ama bizim eve et pek girmiyor acikcasi...yani babam kirk yilda bir alirsa tavuk alir...is arayacagim haftaya ins...bir ise girersem Allah in izniyle dolabi dolduracam yesillik meyve ve etle...
az yememi saglayan olay da su...cok su iciyorum bitki cayi iciyorum...aclik hissetmiyorum...istahimi da kapatiyor...iyiyim cok sukur yaaa...evdeyim disari ciktigim da yok simdilik...hayirlisi artik en azindan kilo olarak seni yakalayayim :)))
Gunun son raporu
100 yarim mekik
100 alt karin
100 kalca
Yarin tarti gunum...bakalim ne umacaz ne gorecez...
iyi geceler...
mrblarr.giden kiloların arkasından sevinç çığlıkları vede gülücükler dilerim.
şu alt karın vede kalça demişsiniz ya benimde aradığım bu işte.yani ne yaptığınızı yazabilirmisiniz.hareketi nedir bunlarınn. şimdiden teşekkürlerr
canım öncelıkle tesekkur ederım ıyı nıyetlerın ıcın...
alt karın ve kalca ıcın ben de ınternette cok arastırma yaptım...
bu alt karın ıcın bır hareket...bacaklarımda top olmadan yapıyorum ben bu hareketı...
Eki Görüntüle 623963
ılk defa resım eklemeye calısıyorum olacak mı bılmıyorum acıkcası canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?