Bocum'un Gûnlûgû :)))

Gunun son raporu

100 tane yarim mekik
100 tane alt karin icin ozel iki cesit mekik

yarin cok kotu hamlayacagim ben gunluk (( amaa pes etmek yok

ne demişler zorlandığın nokta birşeylerin değiştiği nokta canım! :) o noktada bırakmazsan! işte o zaman başarıya doğru ilerliyosun!! :)

bunu unutmayalım
ben hep kendime bunu hatırlatıyorum

Canim bana birseyler yazman beni cok mutlu ediyor...
bisikleti su an en dusuk direnc seviyesinde sabah 15 aksam 15 yapiyorum...biraz alisinca 20 ye cikartacagim ins...sonra 30...dedigin gibi sonrasinda da 1 kerede 40-45 yapmaya calisacagim ama su an 15 i zor yapiyorum acikcasi...
ewt az kalorili besleniyorum canim...yemeye korkuyorum acikcasi desem inanir misin... :)))
daha bir duzen oturtamadim evde...bizimkiler cok farkli besleniyor...onlara uymamak icin boyle idare ediyorum...ama zamanla degistirecegim ins...
protein olarak et yemem gerekiyor biliyorum ama bizim eve et pek girmiyor acikcasi...yani babam kirk yilda bir alirsa tavuk alir...is arayacagim haftaya ins...bir ise girersem Allah in izniyle dolabi dolduracam yesillik meyve ve etle...
az yememi saglayan olay da su...cok su iciyorum bitki cayi iciyorum...aclik hissetmiyorum...istahimi da kapatiyor...iyiyim cok sukur yaaa...evdeyim disari ciktigim da yok simdilik...hayirlisi artik en azindan kilo olarak seni yakalayayim :)))

15 Dakika bisikletten sonra
100 yarim mekik
100 alt karin
twist
sopa
saga sola egilme

yaptim...limonlu sicak suyumu ictim...5 i 1 arada ictim...
veeeee kahvaltimi yaptim...

2 bardak sekersiz cay
beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta sarisi
maydanoz
3 kasik corba

Ewt gunlukcagizim,

hazir babam evde yok iken bir 10 dakika daha bindim bisiklete ohhhh cok iyi geldi...ben spor yapinca cok mutlu oluyorum...endorfine cok ihtiyacim varmissa demek ki...artik cikolata tatli yiyerek degil spor yaparak mutlu olacagim...cikolata ye şiş, spor yap fit ol...daha ne olsun...su iciyorum bol bol...birazdan birseyler atistiracagim...

Annem nohut haslamis...1 kaseye 3 kasik nohut 3 kasik yogurt keten tohumu ve nane ile yedim ama yarisi kaldi...yiyemiyom cok...simdi limonlu sicak su iciyorum sonra yesil cayli karisik cay icecem...

aksam yemegini 40 dakika once yedim...ne kadar erken o kadar iyi bence...

1 kase bol limonlu baharatli mercimek corbasi
2 kasik susuz nohut yemegi
3 kasik yogurt
tam bugday ekmeginin azicik disini yedim

bugunluk yemek olayim bu...
su ve bitki caylari ile devam...
saat 8-9 arasi spor yapacagim ins...

pazartesiyi iple cekiyorum tartilacam bakalim sonuc ne...
protein olarak en azindan tavuk haslamasi yiyebilsem iyi olurdu ama simdilik yok maalesef...haftaya belki alabilirim duruma gore...
sali gunu de pazardan bol yesillik ve elma alirsam daha iyi beslenmis olurum ins...

Bu hafta kocaman olan midemi kucultmeyi basarabilirsem bu sureci daha rahat atlatirim ins...cok acikmiyorum zaten su icmekten dolayi...
kardeslerim tatli yapmasini istiyor annemin ama ben yaptirmiyorum...eve abur cubur alinmamasi icin caba harciyorum...
keske evdeki herkes saglikli beslense ama olmuyor iste...

Gunlukcagizim,

su an kendime Metabolizma Hizlandirici super bir cay yapiyorum...
gecen seneki kilo vermem de cok katkisi olan bir cay...elimden geldigince her gun yapip icmeye calisacagim ins...

Ewt gunlugum,

1 bardak hazirladigim caydan ictim...
twist
sopa
saga sola egilme
15 dakika bisiklet yaptim

dus aldim superim...

yatmadan once de mekiklerimi cekerim ins...

hamlik var uzerimde her tarafim agriyor...bir iki gune birsey kalmaz herhalde...

Gunun son raporu

100 yarim mekik
100 alt karin

cok yorgunum ve de her tarafim agriyor...

sabaha gorusuruz ins gunluk

iyi uykular bana

Gunaydin canim gunlugum,

sabah 9 da uyandim...

100 yarim mekik
100 alt karin
saga sola egilme
sopa
twist
15 dakika bisiklet

acayip ter attim...

iyiyim mutluyum enerji doluyum...

1 bardak sicak su ictim...
1 bardak metabolizma cayimdan ictim...

biraz once kahvalti yaptim...

2 sekersiz cay
4 zeytin
kirmizi pul biberli lor peynir
1 yumurta sarisi
1 dilim tam bugday ekmegi ile 3 lokmacik sogan kavurmasi yedim...cok yagli ve tuzlu oldugu icin yemedim fazla...

Ewt gunlukcagizim,

yarim bardak sutun icine tarcin katip ictim super oldu ayni salep gibi tek eksigi bir suru seker...

15 dakika daha bisiklete bindim...

simdi de sicak su iciyorum...

sonra metabolizma cayimdan da icip birseyler atistirayim...

Kacamak yapmaya korkuyorum...neden mi cunku bunca cabamin ugrasimin emegimin bosa gitmesini istemiyorum...kendime daha fazla eziyet etmek istemiyorum...
bir cikolatanin bir tatlinin bir boregin bir pastanin verdigi hazzi lezzeti tadi dusunuyorum da tartida istedigim rakami gordugum de yasayacagim duygularla boy bile ölcüsemez...ne dersin gunluk...

Atistirayim birseyler dedim...

1 kase mercimek corbasi...icine tam bugday ekmeginin dis kismini siyirip attim...guzel oldu...

3 zeytin
beyaz peynir
1 bardak sekersiz cay

5 e dogru da birseyler yer kapatirim gunu ama evde yiyecek dogru duzgun bir sey de yok...

Gunluk.

1 saat once aksam yemegimi yedim...

susuz nohut yemegi
bulgur pilavi
yogurt

erken biraktim yemek isini...

ewt canim gunlugum,

ben bu evdekilerle napicam yaaaaa...annem gider kek yapar, kardesim gider cekirdek abur cubur alir...offff offfff...simdi de annem misir alip patlatmis...kokusu zaten insani cezbediyor, annem yine beni dusunmus yagsiz tuzsuz yapmis ama ben yine de 10 tanecik yiyip nefsimi körelttim...eskiden olsa koca bir legen patlamis misiri rahat yerdim...neyse gene ucuz kurtardim...simdi de cekirdek yiyorlar yaaa...yemedim onu yemeyecegim de...yemezsem ölmem diii miiii ama...

Gunaydin gunaydin canim gunlugum,

erken kalkmaya alismam lazim...bugun 10 da kalktim öhhhh dedim kendime...erken kalkmam lazim bundan gayri...

100 yarim mekik
100 alt karin
100 kalca
twist
sopa
saga sola egilme
15 dakika bisiklete bindim...

1 bardak sicak su ictim...
1 bardak da metabolizma cayi ictim...

kahvaltim;

3 bardak sekersiz cay
pul biberli lor peynir
5 zeytin
bol maydanoz
1 kase mercimek corbasi
3 kasik yogurt ( dun annem sutcuden sut alip kendi mayaladi super olmus tam koy yogurdu )
tam bugday ekmeginin disi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…