Bocum'un Gûnlûgû :)))

Gunluk yaaa

annem kiyma almis bugun...

kofte yapti onlari...
tavada az zeytinyagi ile pisirdi...
kofteyi en son ne zaman yedim hatirlamiyorum bile..
dayanamadim 4 tane yedim 1 saat once...

niye dayanamiyom ben yaaaa...

canım çok iyi işte ne güzel et yemişssin
sana diyordum ya

protein almadan kilo veremeyiz spor da yapıyoruzz kaslarımızı korumamız ve protein yiyerek güçlendirmemiz şart
yoksa yine hemen kilo alırız!

ben her gün akşam yemeği olarak günde 3 köfte yiyorumm kaçtırrr

harika... canım bak kilo vermek böyle anlarla ilgili
böyle anlarda kendimizi durdurabilirsek ilerliyoruz!!

o yüzden önemli olan o anları atlatabilmek olay bu aslında!
çünkü bozunca gerisi geliyor

2 çatal!! süpersin işte nefsini terbiye ediyorsun..

20 dakika bisiklet
twist

yaptim...

kahvaltim;

2 bardak sekersiz cay
cok az beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
2 caliston
6 tane firinda pismis misket kofte

Utanarak soyluyorum bir dilim tavuk gogsu yedim ((

evde gozumun onunde olmasa millet yemese aramam hayatta ama oyle olunca da kopuyorum...

neyseki bu saatte yedim buna da sukur...

madem oyle nefsimin istek ve arzularina uyup ac gozluluk yaptim...o zaman yarin sabah kalvaltisina kadar baska birsey yemek yok...

sakın diyeti bozmuş gibi hissederek saldırma!!!
akşam sadece bir yoğurt veya bir çorba yiyerek günü kapattt...

esas devam edersen bozmuşo lursun...

bi kaçamak yaptın ve bitti!! olay kaçamakları uzatmamakta!

en önemlisi bu

beni bu diyette yalnız bırakma hadi!! aynı kilolardayızzz beraber düşeceğiz 48'e inşallah hadiiiiiiiiii

canım bugunluk öyle oldu ama merak etme pes etmeyecegım ınsallah...herseyden cok ıstıyorum zayıflamayı 48 olmayı, guzel gıyınıp mutlu olmayı özguvenımı kazanmayı...

bugun kacamaklı gectı ama telafı edecegım bugunu...hedefım 14 subatta 55 olmak cunku...

merak etme sonuna kadar senınleyım...

baska kımse yok zaten...

hemen bır yesıl cay ıceyım ben...aksam da bısıklete bınerım ınsallah...

bır de sunu anladım 5 gunde bır tartılsam veya haftada bır tartılsam bıle tartılmak bana ıyı gelmıyor...mutlu oluyorum sevınıyorum zayıfladıgımı gorunce ama bu sefer de nasıl olsa ıyı gıdıyorum deyıp kacamaga goz yumabılıyorum...o yuzden sık tartılmayacagım bundan sonra 2 haftada bır kafı bana...

durmak yook tabiki devammm.

Ewt gunluk,

seni ihmal ettim bu aralar farkindayim...sana girip birseyler yazmasam bile buradaki herkesi takip ediyorum...

bu ara kotuyum moral olarak...kendimi toparlamam lazim...

yarin annemin dogum gunu...pasta alicaz kardeslerimle insallah surpriz yapacaz...haliyle yarin 1 dilim pasta yiyecegim belli oldu...

pazartesi yeni bir baslangic olacak benim icin...

bana darilma kirilma gucenme gunluk...

pazartesi bomba gibi dönecegim ins goreceksin...

bilinçli bir şekilde yiyeceğiniz ince 1 dilim pastanın size uğramadan gideceğine eminimm.fazladan yapacağınız spor aktiviteleriyle bunu başaracaksınızz.

bilinçli bir şekilde yiyeceğiniz ince 1 dilim pastanın size uğramadan gideceğine eminimm.fazladan yapacağınız spor aktiviteleriyle bunu başaracaksınızz.

Desteginiz yorumlariniz beni gercekten cok mutlu ediyor moral veriyor...iyiki varsiniz...

duzen oturmadim hala...ama bundan sonra herseyi kafama takip psikolojik olarak kendimi yiyip bitirmek yerine moralimi nasil yuksek tutabilecegime kafa yormak istiyorum...

parasizlik, issizlik, okulun son senesi, tez, ev ve evdeki bazi sorunlar yedi bitirdi beni bu donem...

zaten benim butun yeme icmelerim hep psikolojik yani duygusal aclik...

hayatimda yanlis giden ne varsa yiyerek unutmaya o boslugu doldurmaya beya bir anlik mutlu olmak icin yapiyorum kendime bu eziyeti...

tabiii biraz da sabirsizim o ayri konu...cok hizli basladim gecen hafta cok yordum biktirdim herhalde kendimi biraz...

fiziksel bir saglik sorunum da var...ne kadar gormezden gelmek istesem de bir yerden cikiyor karsima...

yordum agrimasina sebep oldum...bu da bozdu biraz moralimi acikcasi biraktim iki gun...

napican ben yaaa...

bu hafta okulum basliyor...sadece iki gun gidecem...diger gunlerimde calisabilmek icin is bulmam lazim...bu hafta is arayacam ins bulurum iyi bir is...yoksa evde cok bunaliyorum...

canım döndum ewt...dun gece gene ders secımım vardı netten...gece 4 e dogru yattım 7 de kalktım sersem gıbıyım o yuzden...

okula gıttım hocayla gorusmek ıcın ama bugun dersı olmadıgı ıcın gelmemıs okula...

bosa gıtmısım...

sabah

2 bardak sekersız cay
5 zeytın
lor peynır
azıcık kasar peynır
ekmegın dısını yedım...

oglende de okuldaydık arkadasla...

menemen yedık...
yanında cay ve kepek ekmegı ıle bırlıkte...

su an evdeyım...

kahvaltı tarzı atıstırdım yıne maalesef...
marul yedım işte...peynır zeytın...

5 gıbı bısıkletın servısı gelecekmıs...alete bakacak...ınsallah gıcırdamayı keser...

selam canım hoşgeldin
iyi yaptın...güzel veriosun çünkü sakın bırakma devam et tamam mı?
spor ne alemde

ewt canım gunlugum...

hele sukur gelebıldım...2 gundur acayıp yogundum...okulla ılgılı ıslemlerımı hallettım...

kahvaltımı yaptım...

beyaz peynır
5 zeytın
1 yumurta sarısı
domates
2 bardak sekersız cay
ekmegın dısı

okula gıtmeden once de
bısıklete bınerım ınsallah...

ewt canım gunlugum,

bugun sabah
yesıl cay ve 5 ı 1 arada cayımdan ıctım...

yarım domates maydanoz ve roka yedım...

30 dakıka bısıklete bındım...

sonra

10.30 gıbı

1 kase mercımek corbası
1 kase ıcıne herseyı doldurdugum ev yapımı yogurt

yedım...

oglen okulda yemekhanede

yesıl mercımeklı bulgur pılavı
bezelyelı koftelı patateslı bır yemek yedım

revanı vardı tatlı olarak da 2 catal yedım bıtırmedım...

evdeyım sımdı...

yesem mı yemesem mı hıc bılmıyom...

yemegı 1.30 da yedım aslında...

acıkırım ılerleyen saatlerde ama bu sefer de saat gec olmus olacak...

Aksam yemegi olarak

1 kase corba ve yogurt yedim gene...

cubuk kraker yedim biraz da...ustundeki tuzlari ayikliyorum soyup oyle yiyorum cubugu...

25 dakika da bisiklete bindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…