Merhaba,
Benim oğlum 24 Mayıs 2010 doğumlu. Hafta içi 5 gün için bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri 8:00-17:30 arası. Görüşmek üzere..
ilan tarihiniz eski biliyorum fakat eğer hala bakıcı arıyorsanız sizin ile görüşmek isteriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Benim oğlum 24 Mayıs 2010 doğumlu. Hafta içi 5 gün için bakıcı arıyorum. Çalışma saatleri 8:00-17:30 arası. Görüşmek üzere..
arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk yazdığım başlıktan hemen sonra işe başladığımdan buraya cevap yazamadım.
bebeğine baktığım aile antalyaya taşınıyor,çok memnun oldukları için ailemle birlikte bizide götürmek istiyorlar ama ben bodrumdan ayrılmak istemiyorum.
bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebiliriz
eğer hala bakıcı arıyorsanız sizin ile görüşmek isterim.merhaba bende bodrumda 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ağustosta işe başlıycam haberleşelimmi![]()
eğer hala bakıcı arıyorsanız sizin ile görüşmek isterim.
merhaba, 5,5 aylık oğlum içim evimde bakacak güvenilir birini arıyorum.ilgilenen varsa veya tanıdığı olan haber versin lütfen acil.
merhaba, 5,5 aylık oğlum içim evimde bakacak güvenilir birini arıyorum.ilgilenen varsa veya tanıdığı olan haber versin lütfen acil.
ilan tarihiniz eski biliyorum fakat eğer hala bakıcı arıyorsanız sizin ile görüşmek isteriz.
Merhaba,
evimizde calisan yardimci/bakicimiz icin is ararken burayi gordum.
Eylul ortasinda Dubai'ye yerlesiyoruz bu sebeple cok sevdigimiz ailemizden biri olan teyzemize is ariyoruz.
Su anda ben calismadigim icin ev islerini de cok iyi yapiyor(yemek temizlik utu))
İsimin oldugu zamanlarda da simdi 2,5 yasinda olan kizima bakiyor yaklasik 4 saat.
42 yasinda cok cok iyi niyetli temiz durust ve cocuklari cok seven bir hanim.
Bizimle basladiginda kizim 2 aylikti. Simdi anneannesinden daha cok seviyor o kadar baglandilar.
Kendisine is bulursam yerlesme konusunda detaylara gececegim henuz ona soylemedik gidecegimizi.
Calisma sartlarinizi,verebileceginiz maasi da yazabilirseniz cok sevinirim.
Birebir gorusup referans verebilirim.
Mail yoluyla ulasirsaniz sevinirim.