Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bodrum'da Çocuk Bakıcısıyım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
arkadaşlar kusura bakmayın ben ilk yazdığım başlıktan hemen sonra işe başladığımdan buraya cevap yazamadım.
bebeğine baktığım aile antalyaya taşınıyor,çok memnun oldukları için ailemle birlikte bizide götürmek istiyorlar ama ben bodrumdan ayrılmak istemiyorum.

bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebiliriz

0-12 aylık bebek olursa çok sevinirim...

merhaba, 5,5 aylık oğlum içim evimde bakacak güvenilir birini arıyorum.ilgilenen varsa veya tanıdığı olan haber versin lütfen acil.

eğer bodrumda iseniz özel mesajla yada mederatör aracılığı ile tlf numarası verirseniz görüşebiliriz,
ben size özel mesaj yazamıyorum çünki kıdemim yetmiyor :)

Eşim ve ben çalışyoruz ve bakıcımız işten ayrılmak durumunda, bu yüzden 11 aylık oğlumuza gündüzleri kendi evimizde bakacak tercihen Konacık ve Bitez de oturan bakıcı arıyoruz. Konacıkta oturuyoruz dolayısı ile yol gidiş gelişi bahane etmeyecek biri olmalı, ilgilenen veya tanıdığı olan varsa beni veya eşimi arayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
evimizde calisan yardimci/bakicimiz icin is ararken burayi gordum.
Eylul ortasinda Dubai'ye yerlesiyoruz bu sebeple cok sevdigimiz ailemizden biri olan teyzemize is ariyoruz.
Su anda ben calismadigim icin ev islerini de cok iyi yapiyor(yemek temizlik utu))
İsimin oldugu zamanlarda da simdi 2,5 yasinda olan kizima bakiyor yaklasik 4 saat.
42 yasinda cok cok iyi niyetli temiz durust ve cocuklari cok seven bir hanim.
Bizimle basladiginda kizim 2 aylikti. Simdi anneannesinden daha cok seviyor o kadar baglandilar.
Kendisine is bulursam yerlesme konusunda detaylara gececegim henuz ona soylemedik gidecegimizi.
Calisma sartlarinizi,verebileceginiz maasi da yazabilirseniz cok sevinirim.
Birebir gorusup referans verebilirim.
Mail yoluyla ulasirsaniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
evimizde calisan yardimci/bakicimiz icin is ararken burayi gordum.
Eylul ortasinda Dubai'ye yerlesiyoruz bu sebeple cok sevdigimiz ailemizden biri olan teyzemize is ariyoruz.
Su anda ben calismadigim icin ev islerini de cok iyi yapiyor(yemek temizlik utu))
İsimin oldugu zamanlarda da simdi 2,5 yasinda olan kizima bakiyor yaklasik 4 saat.
42 yasinda cok cok iyi niyetli temiz durust ve cocuklari cok seven bir hanim.
Bizimle basladiginda kizim 2 aylikti. Simdi anneannesinden daha cok seviyor o kadar baglandilar.
Kendisine is bulursam yerlesme konusunda detaylara gececegim henuz ona soylemedik gidecegimizi.
Calisma sartlarinizi,verebileceginiz maasi da yazabilirseniz cok sevinirim.
Birebir gorusup referans verebilirim.
Mail yoluyla ulasirsaniz sevinirim.

Merhabalar,
Size Dubai'de iyi şanslar. Bakıcınız bizimle çalışmak isterse lütfen bağlantıya geçelim. Biz Bodrum da yaşıyoruz.:34:

Merhaba oğlumuz Çağan ( 7 aylık ) bakıcı ariyoruz. Bodrumda ikamet ediyoruz. Mümkünse yatılı kalacak. Ev yokuşbaşında.

İrtibata geçmek isteğen eşimin cebinden arayabilir 543 316 96 15

teşekkürler

birbuçuk senedir istanbulda bir çocuğa bakıyorum,aile yeni bir bebek yapmayı düşünüyor
ama ben bodruma dönmek istiyorum,
BODRUM da bebek bakıcısı arayan olursa yazsın lütfen...

10 aylık kızıma kendi evimizde bakabilecek bakıcı abla arıyorum.
ilgilenenler 0 544 653 69 33 den bana ulaşabilir.
ev bodrum merkez yokuşbaşında

Bodrum Turgutreis te oturuyoruz 7 aylık kızım için bakıcı arıyoruz çalıştığım için aynı zamanda ev işlerinde de destek olan bir yardımcıya ihtiyacımız var

Back
X