Ben akrep erkek arkadaşım boğa burcu. Biraz sabredip okur ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Erkek arkadaşımla liseden tanışıyoruz lisedeyken de hep beğenmiştim onu ama o zamanlar onun bir sevgilisi vardı. 3-4 ay önce karşılaştık sonra konuşmaya başladık arkadaştık zaten zamanla ilerledi muhabbetimiz. konuşmaya başladığımız zamanlar sevgilisi ile ayrılalı 2 ay olduğunu ama aylardır zaten pek konuşmadıklarını söylemişti. bu arada 2 yıl birlikte olmuşlar ben de unutamadığını düşündüm ve uzak durmaya çalıştım ama ne kadar uzak durmayı denesem de yapamadım. ilişkimiz başlamadan önce ve ilk hafta hep arar sorardı ilişkimiz başladıktan sonra ne doğru düzgün arar oldu ne de buluşalım dedi. bir süre sonra bu durum çok kafama takılmaya başladı eski sevgilisini de bildiğim için sevmediğini düşündüm ayrılmak istedim. baya dil döktü seviyorum dedi barıştık ama sonra yine aynı şeyler devam edince bir kere daha bitti dedim ne kadar dil döktüyse de kabul etmedim zaten inatçı biriyim bir de kızınca istemiyorum sevmiyorum seni dedim çok sevmeme rağmen. dün içimde kalan şeyleri söylemek için son bir mesaj attım o da bitmesin barışalım dedi. aynı hareketleri yapmanı istemiyorum vs diye anlattım (ama öyle bir adam ki hakikaten burcunun bütün özelliklerini taşıyor duvarla konuşuyor gibi hissediyorum bazen) tamam dedi. sonra soğuk davranıyodu seni sevdiğime inanmıyor musun dedim bilmiyorum dedi. Ben de sevdiğimi uzun uzun anlattım. şimdi her şey normal gibi görünüyo ama sorun şu: beni sevip sevmediğini anlayamıyorum. boğa erkeği hakkındaki yazıları okuyunca bir de iyice kafam karıştı. yazılanlarda olduğu gibi doğru düzgün aramıyor sormuyor buluşalım demiyor hep benden bekliyor seviyorum diyor özledim diyor ama kılını kıpırdatmıyor. bir de ben na sevgilim diyorum hayatım vs diyorum o bana sadece askım ve bitanem diyor. moralim çok bozuk. şimdi ben bu adama nasıl davranayım ne yapayım çözemedim. Boğa burcu sevgilisi ya da eşi olan arkadaşlar bir yardım eder misiniz?