Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebrulı sultan doktorun hakkında bıraz bılgı verır mısın ? ilgisi alakası nasıldı ne kadar memnun kaldın hem doktordan hem ameliyat olduğun yerden?

tatlım ben operasyondan önce Veli bey ile 2 kez görüştüm. Hemşirelerimde iyidi. Genel değerlendirme yapsak 10 üzerindne 7 alır gibi düşün.

ebruli sultan sen veli aslan a mı ameliyat oldun canım peki şu an ki durumun nasıl memnunmusun bilgi verirmisin biraz ben eşim için araştırıyorum da eşimde çok sorun var ama kavga sırasında 2 kez burnu kırılmış , burun ucunda düşme var , şekil bozukluğu var vs.. bilgi verirsen minettar kalırım canım ya...

tatlım ben birkaç sayfa önceye fotolarımı koydum. Bugün ameliyat olalı tam 2 hafta oldu. iyiyim çok şükür. Veli Bey'den ben çok memnun kaldım. Üstelik diğer hastaları da gayet memnundu. Bazıları ile hastanede karşılaştım. Benim önerebileceğim bir doktor ve klinik.
umarım blgiler işine yarar,

sevgilerimle,

canım benim çok teşekkür ederim ya sağol listeme aldım veli beyide çok sağol ...a.s.

ebruliii ne kadar güzel olmuşsun bayanssulusmile
peki bandajsız foto var mı? bide önden foto varsa koyabilir misin?

canım bugün çıktı bandajlarım fotoğraf makinem yanımda değil, akşam evde çeker gönderirim. önden bakınca biraz şişlik var ama fena değil gibi. yarın eklerim canım.

cnm burnun çok güzel görünüyo maşaallah nazar değmesin.
bideeee geçmiş olsunn

snbjk ebrulinin resimlerini görmek için 14 yada 13 . sayfaya bak

geride olması lazım tatlım. zaten bugün yarın yenisini çekip göndereceğim artık bandajlarımda yok.

1 bucuk sene once oldum burun amelıaytı ve memnun degılım... ama yandan foto koyarsam emınım herkez begenır okadar güzel yandan ama onden berbat oyuzden lutfen öndende foto koyalımmm:))

estetik konusu açık kalp amelıyatı kadar önemlidir cunku yüzünüze özellikle yaptırıyorsanız en ıyı yere gıdın
kalp amleıyatı için devlet hastanesine gıdın(en ıyı yer en tecrübeli yerdır derler) ama estetik ameliyat için ya yaptırmış birini görüp gidin yada bu konuda marka olmus yere gıdın 15 000 se onu ya verın yada yaptırmayın derım cunku bu ıste drun yetenegı cok önemli bence bu benim fikrim

Ben de veli beye olmayı planlıyorum da, ancak yazılan olumsuz seylere de takılmadan geçemiyorum,ağrıların ameliyat sonrası şişliklerin hakkkında da bilgi verirsen sevinirim...

benim ameliyat sonrasında uygulanan buz tedavisi sayesinde sanırım morluklarım hiç olmadı. Yüzümde de bariz bir şişlik yoktu zaten. ağrım ilk günü oldu. ondan sonra daha rahattım. Alçılar çıktıktan sonra çok daha rahattım. perşembe günü 3 hafta olacak burun akıntılarım dışında her hangi bir sorunum yok.

sevgiler,

hala bu mantığı anlamıyorum. Etiler de 12.000 TL fiyat veriyorlar. Göz göre göre semte veriyorsunuz bu fiyatı. doktoru araştırmak gerekiyor. en iyi yere gidin? neye göre en iyi?

Ebruli Sultan merhaba,

Bugün ben Boğaziçi Tıp Merkezi'nde Yavuz Bey ile görüştüm. Benim problemim nefes alıp vermekle ilgili. Yani estetik ameliyatı olmayacağım. O yüzden Veli Bey'den ziyade Yavuz Bey'i sormak istedim size. Yavuz Bey ameliyat önerdi bana, burun etlerim çok büyümüş ve burun içindeki kemiklerim eğriymiş. Bu da nefes alıp vermemi engelliyormuş. Sizin ameliyatınıza Yavuz Bey de katıldığı için şikayetiniz var mı veya Yavuz Beyden memnun kaldınız mı onu sorayım dedim.
Şimdiden çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…