ebrulı sultan doktorun hakkında bıraz bılgı verır mısın ? ilgisi alakası nasıldı ne kadar memnun kaldın hem doktordan hem ameliyat olduğun yerden?
ebruli sultan sen veli aslan a mı ameliyat oldun canım peki şu an ki durumun nasıl memnunmusun bilgi verirmisin biraz ben eşim için araştırıyorum da eşimde çok sorun var ama kavga sırasında 2 kez burnu kırılmış , burun ucunda düşme var , şekil bozukluğu var vs.. bilgi verirsen minettar kalırım canım ya...
tatlım ben birkaç sayfa önceye fotolarımı koydum. Bugün ameliyat olalı tam 2 hafta oldu. iyiyim çok şükür. Veli Bey'den ben çok memnun kaldım. Üstelik diğer hastaları da gayet memnundu. Bazıları ile hastanede karşılaştım. Benim önerebileceğim bir doktor ve klinik.
umarım blgiler işine yarar,
sevgilerimle,
tatlım ben operasyondan önce Veli bey ile 2 kez görüştüm. Hemşirelerimde iyidi. Genel değerlendirme yapsak 10 üzerindne 7 alır gibi düşün.
teşekkür ederim kızlar...
geride olması lazım tatlım. zaten bugün yarın yenisini çekip göndereceğim artık bandajlarımda yok.
tatlım sabırsızlıkla bekliyorum son halini özelliklede önden görüntüsünü :)))olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Ben de veli beye olmayı planlıyorum da, ancak yazılan olumsuz seylere de takılmadan geçemiyorum,ağrıların ameliyat sonrası şişliklerin hakkkında da bilgi verirsen sevinirim...
estetik konusu açık kalp amelıyatı kadar önemlidir cunku yüzünüze özellikle yaptırıyorsanız en ıyı yere gıdın
kalp amleıyatı için devlet hastanesine gıdın(en ıyı yer en tecrübeli yerdır derler) ama estetik ameliyat için ya yaptırmış birini görüp gidin yada bu konuda marka olmus yere gıdın 15 000 se onu ya verın yada yaptırmayın derım cunku bu ıste drun yetenegı cok önemli bence bu benim fikrim
ya bir türlü çekemdim. bugün yarın koyarım ama merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?