Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba tatlım,

ben dün de kontrole gittim Yavuz Bey'e. Durum gayet iyi. ilk gittğimde de zaten kendisi ile görüştüm. ben gayet memnun kaldım. Hatta bir pazar sabahı burnumda bir tıkanıklık sebebiyle cep telefonundan aramak durumunda kaldım. Benim önerebileceğim bir KBB doktorudur. Şu anda ben burnumdaki yaralara rağmen eskiye nazaran daha iyi nefes alabiliyorum.

yardımcı olmuştur umarım söylediklerim.

sevgilerimle,

Çok teşekkür ederim cevabın için :) Umarım benim operasyon da iyi geçer de daha rahat nefes alabilirim.
Bu arada burnun çok süper olmuş doktorların ellerine sağlık valla =)

Çok teşekkür ederim cevabın için :) Umarım benim operasyon da iyi geçer de daha rahat nefes alabilirim.
Bu arada burnun çok süper olmuş doktorların ellerine sağlık valla =)

teşekkür ederim canım. umarım başarılı bir operasyon geçirsin...

ucuzsa vardır bı ıllet pahalıysa vardır bır hıkmetı
en ıyı estetık sonuc ılk op ta alınır
ucuz yere gıdıp yaptırdıktan sonra en ıyı yere gıdıp duzelttıremezsınız ben ucuaz sonuclarıda gordum pahalı sonuclarıda
pahalı yapıp kötu yapanlarda olabılır ama eger referansını gormedıgınız bıyerse ve ucuzsa dıkkat edın dıyorum ben sadee uyarıyorum
bırılerını tavsıye etmıyorum
ama boğaziçi hakkında ıyı seyler duymadım o ayrı ama 12 000 se 12000- 20 000 se 20 000 bunu anlayamadınız hala
bı araba almaktan dahamı önemsız ınsanın sağlıgı ve güzelliği bende bu mantığı anlamadım

iyi de anlayamadım çok para demek en iyisimi ????doktor nişantaşına yer açtı diye kirayı hastadan cıkarsın öbürü orda aynı işi ucuza yapsın :)))boğaziçi tıp merkezini veya başka yeri savunduğumdan değil ama bunu parayla ölçemezsin:))

ki şuda var ebruli ameliyatını boğaziçinde veli beye oldu harika bir burnu oldu başka doktor aynı burnu yapamayabilirdi :))

valla isteyen istediği parayı ödemekte serbest tabii ama ben çok çok iyi bir rakama Boğaziçi'nde Veli Arslan'a ameliyat oldum. Allah nazar değdirmesin burnumdan da çok memnunum. Görüyorum nerelere ne paralar verip sonra ortaya çıkan burunları.

sadece şunu sormak istiyorum bu yorumlarınızı neden Boğaziçi Estetik altında yapıyorsunuz? operasyonları uygun fiyata yapmaları nedense burada bir çok hanımı (!) rahatsız ediyor...

en baştada dedğiğm gibi tekrar dıyorum kımse başka taraflara çekmesin
1- sı estetık konularında 1. bakacagınız sey referansdır
arkadasınız orda estetık olmussa vesonuc cok ıyıyse o önemli bi unsurdur orayı tercıh etmenız ıcın ama her burun veya her kezın operasyonuda öyle gececek anlamına gelmez bu cunku bılımsel olarak herkesın dokusu farklıdır
2- estetık konusu önemlidir ucuz dıye bıyere gıdıp gözu kapalı yaptırmak buyuk cesaret ıster bana gore ve rısktır,boyle konularda ben sahsen marka yerlerı tercıh ederım gerekırse 1-2 sene daha para bırıktırıp güvendıgım ıyı bır yere gıtmek ısterım bu dusuncem degısmez herkesde kendı bılır ıstedıgı yere gıder ama bende baktıgım zaman bırısıne ıcımden bunun burnu estetık dıyebılıyorum önemlı olan guzel sonuctan zıyade dogal durması bence yurt dısında özellıkle burun vs de bıraz rotus ve yamukluk bırakıyorlar 4-4 luk yapmıyorlarkı dogal dursun dıye

ebruli sultan ben resımlerını goremıyorum canım cok merak edıyorum bende aynı doktoru dusunuyorum acaba sayfaya resım koyman mumkunmudur

resimlerimi kaldırdım.

Son düzenleme:
teşekkürler canım saol. Bende diyorum bu kız görmedi herhalde hala yorum yok:)

canım burnun harika oldu valla bayıldım :)))benimki nasıl olacak acaba hiç bi değişiklik yok

bu burna bile kusur bulan çıktı yaa valla pes. Kaldırıyorum kızlar resimleri.

iyi günler hepinize...

bu burna bile kusur bulan çıktı yaa valla pes. Kaldırıyorum kızlar resimleri.

iyi günler hepinize...

bence gayet güzel ve sana yakışan bir burun olmuş ben bir kusur bulamadım açıkçası
iyi günlerde kullan arkadaşım gerçekten hoş olmuş emin olabilirsin herkesin görüş açısı farklı olabilir ben bir kusur görmedm :)

tatlım en güzeli ben kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Sevglimde beğendi. CAnım arkadaşlarımda:)

Yeterli valla benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…