Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
edamısra peki sadullah beyin fiyatları nasıl yakın zamanda olduysan bilgi verebilirsen sevinirim

senin burnunun cok güzel olduğunu yazmışlar çok merak ettşim fiyat cok yüksek değilse bende olmak isterim zaten benim burnuım kırık tekrar kırılıp düzelmesi gerekiyor sanırım

bide hastaneye ayrı doktora ayrımı ücret veriyoruz ameliyatı orda yapınca

tek ödeme yapıyorsun oda sadece dr a cnm .. benim burun ameliyatım 2500 di simdi zamlanmıs duydugum kadarıyla net fiyatı dr beyden ogrenirsen daha dogru olur .. fotoları görmek istersen albüme bakabilirsin cnm sevgiler ...

kızlar resimlerimi koydum. Kaldıracağım ama lütfen hemen bakın, silicem bu mesajı.

Mesajdan fotolarımı kaldırdım. Lazımsa pm atın hanımlar:)

Son düzenleme:

EbRuLi_SuLTaN bandajli bile cok guzel gorunuyor burnun, gecmis olsun :)

evet canım doğru. Yıldız Teknik Universitesini karşısında.

kız bu neeeee süperrr olmuş canım okadar güzel olmuşki anlatamam yaaa maşalahhhhhh canım güle güle kullan bende karar verdim bu andan itibaren kesinlikle veli aslan yani :)))) müthişsin müthişş

kız bu neeeee süperrr olmuş canım okadar güzel olmuşki anlatamam yaaa maşalahhhhhh canım güle güle kullan bende karar verdim bu andan itibaren kesinlikle veli aslan yani :)))) müthişsin müthişş

ay beğenmene çok sevindim. Ben Veli Bey'in kontrole gelen başka hastalarını da gördüm, çok iyiydi burunları. Benimki de maaşallah çok güzel oldu:) Beğenmene çok sevindim.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…