kızlar resimlerimi koydum. Kaldıracağım ama lütfen hemen bakın, silicem bu mesajı.
cnmmm çok iyi duryor geçmiş olsunn:)bandajlar açılınca süper bşy çıkacak belli:)
kızlar resimlerimi koydum. Kaldıracağım ama lütfen hemen bakın, silicem bu mesajı.
cnmmm çok iyi duryor geçmiş olsunn:)bandajlar açılınca süper bşy çıkacak belli:)
tatlım saol. değdi valla o kadar uğraşmaya. Üstelik boğaziçi estetiği kimse beğenmiyordu. Önemli olan doktor, onu bilir onu söyleirm. Sonucta ortada. (aman nazar değmesin burnum düşer falan:)
tatlım saol. değdi valla o kadar uğraşmaya. Üstelik boğaziçi estetiği kimse beğenmiyordu. Önemli olan doktor, onu bilir onu söyleirm. Sonucta ortada. (aman nazar değmesin burnum düşer falan:)
korkma kıs burun öyle hop diye düşmes:)çok zor hızlı darbe alması falan lasım:)valla cnmm estetik yapan 3-5 tane doktor yok türkiyede...plastik cerahi dalında çok fazla doktor var tabi iyi yapanda var kötü yapanda..:)geçmiş olsun tekrardan güle güle kulan :)
korkma kıs burun öyle hop diye düşmes:)çok zor hızlı darbe alması falan lasım:)valla cnmm estetik yapan 3-5 tane doktor yok türkiyede...plastik cerahi dalında çok fazla doktor var tabi iyi yapanda var kötü yapanda..:)geçmiş olsun tekrardan güle güle kulan :)
canımsın:) çok teşekkürler...
EbRuLi_SuLTaN bandajli bile cok guzel gorunuyor burnun, gecmis olsun :)
ebruli geçmiş olsun :) fiyat hakkında bilgi verirmisin
kız bu neeeee süperrr olmuş canım okadar güzel olmuşki anlatamam yaaa maşalahhhhhh canım güle güle kullan bende karar verdim bu andan itibaren kesinlikle veli aslan yani :)))) müthişsin müthişş
ay beğenmene çok sevindim. Ben Veli Bey'in kontrole gelen başka hastalarını da gördüm, çok iyiydi burunları. Benimki de maaşallah çok güzel oldu:) Beğenmene çok sevindim.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?