Boğaziçi Estetik Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi laam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diger bir konu baslıgı altında da paylaşmşsın orda gördüm dün =) bayıldım yanlız çok güzel görünüyor ameliyatın daha yeni olmasına ragmen burnun bu haliyle bile minicik süper .. bence albüm yap kendine orda paylaş fotolarını... veli aslan'ı merak eden cok arkadas var forumda cünki ..dr u tebrik ediyorum ..güle güle kullan cnm

tatlım açmadım hiç albüm. Buradan da kızlar görsünler alıcam zaten. Merak eden görür herhalde buradan mesajları

ebruli hemn cekmisiin resimleri ben göremedim bende orda olmayi düsünüodum ama bu benim 3. olacak acaba ii bi karar olmazmi???

Ebruliii gecmis olsun :)bende cok merak ettim resimlerini gormek isterim, simdiden tesekkurler!

ebruli hemn cekmisiin resimleri ben göremedim bende orda olmayi düsünüodum ama bu benim 3. olacak acaba ii bi karar olmazmi???

canım valla revizyon için birşey diyemem ama ben memnunum sonuctan. diğer doktorları bilmem ama Veli Bey'i önereblirim.

böyle giderse bu footoları ben birkaç kez daha koyucam:)

ekledim yine hatunlar:)

Son düzenleme:
begendim güzel=) tavsiye ediomusun bende aynen böyle cok aklkik kücük burunlari seviyorum tabi bana yakisirmi bilemem ama neden olmasin benim 3. olacak acaba bu doktorami gitsem iyi yaparmi sence??? ben nefeste alamiyorum vede yamuk tek istedigim sey yamuk yapmasin yeter

canım benim nefes problemim vardı. Devuasyon dedikleri problem. O yüzden operasyona KBB dotkoru Yavuz Bey de katıldı. Benim su anda da daha yeni olduğundan var tabii akıntı vs. En azından bir git görüş derim, senin doktorla iletişiminde çok önemli. zor bir operasyon 3. ye düzelsin bari

ben avusturyadayim o yüzden karar verip gitmem lazimim cünkü trde zamanim kisitli olucak=(

ben avusturyadayim o yüzden karar verip gitmem lazimim cünkü trde zamanim kisitli olucak=(

gelmişken birden fazla doktorla görüş o halde. Yusuf Can ve Emre İlhan içinde çok olumlu yorumlar duyuyorum. Ysuf Bey ile ben tanıştım, çok da beyefendi bir doktor. Görüşmende fayda olablir.

ebruli_ sultan cım peki canım nefes alman normal dimi burnundan rahatmısın

tatlım benim aynı zamanda kbb ile deviasyon operasyonum olduğunu unutma. 2 doktor katıldı. önceleri zordu. birinde gittim tamamen tıkandım doktor yetiş diye. şimdi çok daha iyiyim. Gece biraz sorun oluyor, doktorlar çok normal dedi.
dedim ya benim yakın arkadasım izmir de plastik cerrahı o da çok normal diyor. dedim resimlere ne diyorsun, gayet iyi dedi.

ebrulı sultan doktorun hakkında bıraz bılgı verır mısın ? ilgisi alakası nasıldı ne kadar memnun kaldın hem doktordan hem ameliyat olduğun yerden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…