bende tavsiye etmiyorum eğer kusursuz güzel bi burun istiyosanız paraya kıymanız lzm bende veli beye ameliyat oldum benim çok sorunlu bi burnum yoktu burnumda kesinlikle küçülme olmadı sadece şekil itibariyle değişti az bi kemerim vardı ve burnumun ucu toparlandı ameliyat olduğumu kimse anlamıyo ben daha küçük bi burun istiodum yani istediğimi alamadım veli bey ayrıca çok ilgisiz ben memnun kalmadım arkadaşlar ama kötü bi sonuçta almadım oda var tabi. şimdi revizyon düşünüyorum eğer küçük bi burun hayalleri kuruosanız kesinlikle iyi düşünün derim ucuz die tercih etmeyin bi daha ameliyat olmak zorunda kalırsınız
bayanlar bende necdet uçara ameliyat oldum,çok başarılı ayrıca 2 kuzenimede tavsiye ettim onlarda ameliyat oldular ve çok memnunlar,arkadaşlarım boğaziçine muayeney gitmeye başladılar,haberiniz olsun necdet bey de çok başarılı
arkadaslar dr. amirali nevai bey bogazici tipta yeni sanirim kendisine ameliyat olan var mi hocayla ilgili bilginiz var mi
orasinin bir mezbaadan farki yok bence 2500 tl oraya vericeginize birazdaha para biriktirip muhammet dilbere ameliyat olun yada onun ayarında burda ki arkdasların memnun kaldigi doktorlara
bende ekledim canım seni veli beyin yaptığı hiç bir burnu göremedim henuz
veli beyin ornek burun resimleri bende mecvut, hepsi iyi gorunuyor, fakat burdaki yorumlar kafami karistirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?