Boğaziçi Tıp Merkezi' inde ameliyat olan arkadaşlar var mı?

ben veli aslana ameliyat oldum fakat hic memnun kalmadım 2 ameliyatımı ismail bayrama oldum 22 gun oluyo simdilik memnunum umarım diger arkadaslardaki sorun bendede olmaz burun ucu sivriligi bekliyip gorcem bide ismail bayram burnuma masaj vermedigi icin cok mutluyum veli aslan kapali teknik yapıyor ameliyatlarını ve masaj vermisti burun ucuma surekli yap diyordu o kadar sıkılmıstımkı masajdan smdı mutluyum

amirali nevaiye ameliyat olan var mı? eskiden başka bir şehirdeymiş ve orda çok ünlüymüş herkes ona yaptırmak istiyormuş. peki şimdi de öyle mi?

ilk 4 gün kızlar ........saçımın salık olduğu resimler ılk gunumden daha hastanedeyken dıger ıkısıde bugunden ....

Eklentiler

• $20130909_170947.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 111
  • $20130906_102853.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $Messenger_5781417019609198788_13783972310389795.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $20130909_170856.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
kızlar amelıyatımı 5 eylul 13.30 da oldum 16.00 da cıktım...boğaziçi tıp merkezinde ismail bayram doktorum....doktorla o gün tanıştık...tahlillerim ve konuşmamız aynı gün oldu yarım saat sonra da ameliyata girdim...şimdilik bi sorun yoook aman olmasın.....kontrole haftasında gıdıcem tamponlar alınıcak...merakla sımdı onu beklıyorumm..yüzümde abartılı bi şişme ve morarma da olmadı çok şükür....

Sende benim gibi olmuşsun. Gayet iyi gözüküyor. Yalnız iyi cesaret ameliyata girmeden doktoru görüp girmek.. Ben cem bey le 2 sefer görüştüm, arada bir sürü doktorlada görüşmüştüm :)

Sende benim gibi olmuşsun. Gayet iyi gözüküyor. Yalnız iyi cesaret ameliyata girmeden doktoru görüp girmek.. Ben cem bey le 2 sefer görüştüm, arada bir sürü doktorlada görüşmüştüm :)
Evet cesaret ...ama inanin 2yada 3 senedir sadece bu konuya yogunlastim...ve coook arastirdim..bur yakinim 2 sene once ayni dr da ameliyat olmystu...allah yardim etti diyelim....

ilk 4 gün kızlar ........saçımın salık olduğu resimler ılk gunumden daha hastanedeyken dıger ıkısıde bugunden ....

Bende ismail bayrama yaptırmayı dusunuyorum ama benım ıcın cok onemlı olan acık amelıyatmı yapıyor yoksa kapalı amelıyatmı.. Acıkcası burnumda her hangı bır dıkıs ızı bulunmasını ıstemıyorum.. Yada kendınızmı sectınız nasıl olmasını... Yanıtlarsan cok sevınırım..

valla benımkı bıraz deli cesareti gibi bişey açıkçası....uzun zamandır sıteden bogaz ıcı ve ısmalı bayram hakkında bılgı edınmeye calısyordum...bır yakınım 2 sene önce kendısıne amelyat oldu burun estetıgı...onun dısında hıc bır bılgım yoook dr hakkında...durum bu ıken kafamda netleştirdim ...sadece tlf la bogaz ıcınden hem randevu hem amelıyat ıcın aynı gune randevu aldım eger sorun cıkmazsa aynı gun hersey halledıcektım...sehır dısı oldugum ıcın defalarca gıdıp gelmek ısteemedım...malum ıstanbul trafıgı....randevu gunu gelmeden 1 gun once netleştırmek adına tlf actılar merkezden operasyon saatı konusunda sabahın erken saatınde gıttım merkeze ....benı hemen tahlıl hazırlıgına aldılar cunku aç karnına beklıyordum saatlerdır.oglen gıbı tahlıl sonuclarım cıktı ardından dr yanıma geldı karsılıklı kucuk bı konusma gectı aramızda nasıl bı burun ıstıyoruz konusunda....dr la ılk defa o an tanıstım o an bıle hıssedıyosunuz bu dogru kısı dıyeee.....ayrıca bızım nası bı burun ıstedıgımızden zıyade bı ısın uzmanlarının da görüşleri önemşi açıkçası benim için ....sonuçta her insanın yüz şekli v.s. Farklı...ınanın birkaç dakıkalık bır konusma ardından yarım saat bıle surmedı amelıyata gırme surecı....2.5 saat surmus odadan cıkıp gerı donmem...ve sonrası ve şuana kadar bir tııık ağrım olmadı....amelıyattan bırkac saat sonra tlf konusmaları resım cekme ıslemlerı hepsını kendım yaptımmm ve capcanlıydım sankı ıkı saat once bayılmış saatlerce amelıyat olmus gıbı dııldım..1 gece orda yattım..ertesı gun sabah saatlerınde ayrıldık....eve geldıgımın ıkıncı gunu sabah uyandıgımda yuzum gözüm şişimiş ve morarmıştı.korkuyla merkezı aradık...ama bu surec normaldı...ınanılmaz ama gercek morarma sadece 1 gün surdu şişme ıse gun ve gunn ama coook hızla indii.benım vucut yapımdan da kaynaklanıyor olabilır...şuan 10 gun oldu amelıyat olalı 1.kontrolde haftasında sadece dıkıslerımı aldı dr.ertesı haftayı beklıycez dıger işlemler için tampon v.s. Için benım hıkayem bu arkadaslar ...ayrıca dr benı kontrole gıttigımde de aynı sevgıyle ve heyecanla karsıladı bu da artı bir durum bence....kesınlıkle ve sıddetle tavsıye ederım ısmaıl bayram ......herkese aynımı yapıyor bılmemekle bırlıkte benım amelıyatı acık teknıkle oldu şu an bellı olmayacak kadar az bır ız var ben 1 haftalık amelıyatlıyım bu arada..hıc bısey kalmıycak zaten kendını bellı edıyor kalıp kalmayacagı ...hepınıze sımdıden geçmişler olsunnn...ıyıkı olmusum bu amelıyatı...allah utanıdırmasın.....

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun Allah utandırmasın.. Umarım seninde istediğin şekilde burnun olur ki öyle olmuş..Aklımda bir kaç soru işaretlerim vardı senin verdiğin bilgiler sonrası herhangi bir şey kalmadı aklımda..Bende o zaman İsmail Bayrama yaptırıcam..Amin cümlemizi utandırmasın..Tekrar geçmiş olsun ...Allah hepimize sifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…