amin canım sanada iyi şanslar....çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsun allah utandırmasın.. Umarım seninde istediğin şekilde burnun olur ki öyle olmuş..aklımda bir kaç soru işaretlerim vardı senin verdiğin bilgiler sonrası herhangi bir şey kalmadı aklımda..bende o zaman ismail bayrama yaptırıcam..amin cümlemizi utandırmasın..tekrar geçmiş olsun ...allah hepimize sifa versin..
Boğaziçi Tıp Merkezi'ndeki diğer cerrahlar hakkında iyi kötü hiçbir duyumum yok ama eminim hepsi başarılıdır.
Burnumu Veli Aslan kapalı teknikle yaptı, adını bu forumdan duymuştum, hep olumlu görüşler vardı ben de ona yaptırayım dedim. Burun içini ise KBB uzmanı operatör Kemal Yavuz yaptı. İkisinden de memnunum. Kasım 2010 itibariyle fiyat 2000 tl. Piyasaya göre bedava :)
Ama;
yeni burnum iki aylık ve kemik köşesinde bastırınca ezilen mercimek gibi kıkırdak var, masajla iki haftada küçüldü ama yok olması için erken zannediyorum. Ayrıca kemik bölgesinde kallus olduğunu düşündüğüm kaynama kabartısı, pütürler var, onlar da 6-12 aydan önce geçmeyebilir. Bunları Veli Bey söylemedi, internetten okuduklarımdan fikir yürütüyorum. Doktora hemen mızmızlanmak istemedim, 4-6 ay geçsin bakalım.
illede veli aslan derim :)
veli aslanın ellerinin iriliğinden çekiniyorum
muayeneye gittiğimde kimi doktorların çalışma şeklini fotoşopla yapılan ile normal halinin eşleşme ve farklarını bilgisayar ortamında hesaplayan ameliyat öncesi karar vermeyi kolaylaştıran yöntem kullananlar varmış veli bey ise bi ayna ve kalemle burnumun yanından böyle olacak demesi pek hoşuma gitmesede iyi yorumlar okuyorum ne biiliyim zor iş
Merhaba,
bende yarın için Amirali beyden ameliyat günü aldım ama hala kararsızım.
şuan memnumusun??
şu an benim 50. günüm şişliklerim var ama genel olarak memnunum çevremdekiler tarafındanda beğeniliyor zamanla dahada güzelleşiceğini düşünüyorum inş öyle olur
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için allah razı olsun allah utandırmasın.. Umarım seninde istediğin şekilde burnun olur ki öyle olmuş..aklımda bir kaç soru işaretlerim vardı senin verdiğin bilgiler sonrası herhangi bir şey kalmadı aklımda..bende o zaman ismail bayrama yaptırıcam..amin cümlemizi utandırmasın..tekrar geçmiş olsun ...allah hepimize sifa versin..
şu an benim 50. günüm şişliklerim var ama genel olarak memnunum çevremdekiler tarafındanda beğeniliyor zamanla dahada güzelleşiceğini düşünüyorum inş öyle olur
Boğaziçi Tıp Merkezine karşı hep endişlerim vardı, içim rahat etmediği için iptal ettirdim. daha pahalı olmasına rağmen güven verdiği için Estetik İnternational da amaliyat oldum. Alçısız bir şekilde 1.haftam doldu sonucu merakla bekliyorum.
endişeleriniz neydi acaba bende orda olucamda 5 gün sonra
Kızlar ben de ocak sonu boğaziçinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama doktor konusunda hala kararsızım((
Amirali Bey Veli Bey e göre daha tecrübesiz görünsede memnun olmayan yok heralde?Yeni yeni yayılıyor sanırım
Evet Veli beyin yaşı var doğal olarak çok daha uzun süredir operasyon yapıyordur :) Ben bi arkadaş tavsiyesiyle gittim ve orada başka bir hastasıyla karşılaştım çok memnundu eski fotoğraflarına bakım ve yeni bir burun yapmış resmen büyülendim :) Ayrıca Amirali bey Sivas devlet hastanesinde görev yapmış . Bende gördüklerime ve okuduklarıma güvenerek kendisini seçtim . Herkes memnun olacak diye bir kaide yok sonuçta . Allhım utandırmasın inşallah güzel bir burnum olcak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?