Herkese merhaba,
Çok mutsuzum boğazıma düğümlenen koca bir acı var hemen konuya girmek istiyorum.

Eskiden bahsetmiştim evliliğimin ilk yılları kv ile büyük sorunlarim olmuştu o dönem boşanmaya kalkıştım ama eşim ailesinin önünde durdu onlara mesafe koydu ve beni hiç bir şekilde ezdirmedi, üzülmeme engel oldu ve boşanmaktan vazgeçtim. Bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz bununla ilgili sıkıntı yaşamamıza rağmen çok güzel giden bir evliliğimiz var beni sevdiğinden çok eminim hep destek oldu, hastanelerde bir anne gibi baktı bana. Anlayacağınız her şey çok güzel diye düşünüp evliliğim eşim için şükürler ederken bugün sabah eşimin telefonunu karıştırdım normalde çok nadir yaparım zaten telefon saklamaz hep ortada durur şifresi de yok. Galerisinde silinmiş fotoğraflarda bazı çıplak kadın fotoğrafları gördüm o an neye uğradığımı şaşırdım şoka girdim. Bana göre buda bir aldatmadır hiç küçümsenecek bir şey değil.. Ona neden böyle bir şey yaptığını sordum fark ettim o fotografları gördüğünü bana sormani bekledim ama benimle hiç bir alakası yok galeriyi güncellerken eski fotolar yüklendi dedi. Telefonu iphone ve kendisi iki yıldır flan kullanıyor ondan önce 21 yaşında erkek kardeşi var o kullanıyordu. Ben iphone telefon hiç kullanmadım böyle bir şey olabilir mi galeriyi güncellerken başkasının indirdiği eski fotoğraflar geri yüklenir mi lütfen yardım edin

Yalan mi söylüyor yoksa gerçekte doğru olabilir mi.. Güvenim sarsıldı normalde hiç güven problemi yaşamadım bu zaman kadar hiç yalan söylemezdi