Bogazim düğüm düğüm...

Çok özür dilerim siz 15-16 yaşındaki çocukların Çıplak fotoğraflarının bulunmasını mı normalleştiriyorsunuz? Bu nasıl bir zihniyet acaba @Mune müdahalede bulunun lütfen.
Emin miyiz cocuk oldugundan? Eminsek isler farklı elbet sadece ben iliskilerinin bu tatsız seyle bozulmasını istemedim. Adamın yaptığı sey hos degil sadece esini nasıl etkileyeceğini hesaplamıs degik ona göre cok normal bunun böyle olmadığını öğrenirse iletişim kurarlarsa dikkat eder diyorum. Hemen bana neden saldırdınız:( emin olun durumu normallestirmiyorum sadece tarihte hep oldugunu ve çözümsüz bir sey olmadığını söylüyorum

Boğazım düğüm düğüm görünce ananız babanız öldü sandım allah korusun . Çıplak kadın fotoğrafı bu kadar abartılmamalı.
Çoluk -çocuk fotoğrafları var ise derhal polise başvurulmalı . O fotoğrafları yüklemiş kişi her kim olursa olsun sapık olduğu gerçeğini değiştirmez .
Kendileri çekmiş ve genç görünen kızlardı belkide 18 yaşları bilmiyorum ama bu koca adama göre küçük yaşlar ve yaşlı kadınlar sanki kendileri atmış gibi başka kadınlarla görüşüyor olabilir kendinden çok küçük yaşta kızlara bakması normal mi

Emin miyiz cocuk oldugundan? Eminsek isler farklı elbet sadece ben iliskilerinin bu tatsız seyle bozulmasını istemedim. Adamın yaptığı sey hos degil sadece esini nasıl etkileyeceğini hesaplamıs degik ona göre cok normal bunun böyle olmadığını öğrenirse iletişim kurarlarsa dikkat eder diyorum. Hemen bana neden saldırdınız:( emin olun durumu normallestirmiyorum sadece tarihte hep oldugunu ve çözümsüz bir sey olmadığını söylüyorum
Yaş konusunda emin değilim kızlar kendileri çekmişler ne yapacagimi bilmiyorum

Kardesinden kalma resimler bile olsa, baska resimlerin gelmeyip de tedadufen sadece bu ciplak kadin resimlerinin gelmesi ilginc tabi. Ama kendi bile bakmissa bosanma sebebi degil bu. Evet gorunce uzulmussunuzdur birkac gune gecer soku atlatirsiniz :)

Kardesinden kalma resimler bile olsa, baska resimlerin gelmeyip de tedadufen sadece bu ciplak kadin resimlerinin gelmesi ilginc tabi. Ama kendi bile bakmissa bosanma sebebi degil bu. Evet gorunce uzulmussunuzdur birkac gune gecer soku atlatirsiniz :)
Bir kaç güne geçer ama eşim yalancı ve ahlaktan namustan bahseden kendinden yaşca küçük ve büyük kadınların anormal fotoğraflarına bakan farklı şeylere eğilimleri olabilir mi diye düşündüğüm biri olarak kalacak gözümde bu boşanma sebebi değil midir şüpheyle yaklaştıkça sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyorum..

Yükleniyor valla benim eski fotolar yüklenmişti. İnşallah eşin masumdur.

Kaç senelik iPhone kullanıcısıyım. iCloud diye bir yedekleme sistemi var kaç sene önceki resimler geri geliyor evet. Eşinizin yalan söylediğini düşünmüyorum ben nedense.

Çok özür dilerim siz 15-16 yaşındaki çocukların Çıplak fotoğraflarının bulunmasını mı normalleştiriyorsunuz? Bu nasıl bir zihniyet acaba @Mune müdahalede bulunun lütfen.
Konu sahibi ilk postunda çıplak kadın fotoğrafları dedi. Sonrasında çocuk fotoğrafları olduğunu söyledi. Sadece ilk posta bakıp yazan birçok kişi buna normal diyebilir..

Konu sahibi çocuk fotoları için suç duyurusunda bulunsan yeri..

Kendileri çekmiş ve genç görünen kızlardı belkide 18 yaşları bilmiyorum ama bu koca adama göre küçük yaşlar ve yaşlı kadınlar sanki kendileri atmış gibi başka kadınlarla görüşüyor olabilir kendinden çok küçük yaşta kızlara bakması normal mi
İlk postunuzu güncelleyin bence. Konu normal yaşta kadınlardan pedofiliye evrildi. İlk yazınıza bakıp yorum yapacak kişiler sonra burda pedofili savunucusu gibi görünecek...

İlk postunuzu güncelleyin bence. Konu normal yaşta kadınlardan pedofiliye evrildi. İlk yazınıza bakıp yorum yapacak kişiler sonra burda pedofili savunucusu gibi görünecek...
Bahsi geçen yorumda arkadaş konu sahibi 15-16 yaşında kızların fotoları gibi yazmasına rağmen olabilir tarzında şeyler yazmış. Ona binaen yazdım yorumu, suç bu diye. O da ben o yaşlarda olmayabilir diye yazdım demiş.

Bahsi geçen yorumda arkadaş konu sahibi 15-16 yaşında kızlar gibiler yazmasına rağmen olabilir tarzında şeyler yazmış. Ona binaen yazdım yorumu, suç bu diye. O da ben o yaşlarda olmayabilir diye yazdım demiş.
Pedofili ise kardeşi bile olsa o fotoları telefona kaydeden yine suç.
Gerçekten çok çirkin bir durum.

Tabii ki hos bisey degil ama bence de bazi arkadaşların dediği gibi cok da abartılacak bir durum degil bence. Insallah atlatırsınız tabii hala şaşkınlık yasadiginizdan daha zor gelmiştir. Sakin kafayla düşünün bu oyle cok cok buyuk birsey degil ki

Bu mesaji duzenlemek istedim duzenleyemedim. Cocuk goruntuleri dediniz, ben yazmış bulundum siz cocuk görüntüleri mesajini atana kadar. Oyleyse cok haklisiniz bence kesin emin olun arastirin nerden gelmis bu fotoğraflar. Hem ahlaki olarak cok buyuk bisey hem de suc bu

Herkese merhaba,
Çok mutsuzum boğazıma düğümlenen koca bir acı var hemen konuya girmek istiyorum. :KK43: Eskiden bahsetmiştim evliliğimin ilk yılları kv ile büyük sorunlarim olmuştu o dönem boşanmaya kalkıştım ama eşim ailesinin önünde durdu onlara mesafe koydu ve beni hiç bir şekilde ezdirmedi, üzülmeme engel oldu ve boşanmaktan vazgeçtim. Bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz bununla ilgili sıkıntı yaşamamıza rağmen çok güzel giden bir evliliğimiz var beni sevdiğinden çok eminim hep destek oldu, hastanelerde bir anne gibi baktı bana. Anlayacağınız her şey çok güzel diye düşünüp evliliğim eşim için şükürler ederken bugün sabah eşimin telefonunu karıştırdım normalde çok nadir yaparım zaten telefon saklamaz hep ortada durur şifresi de yok. Galerisinde silinmiş fotoğraflarda bazı çıplak kadın fotoğrafları gördüm o an neye uğradığımı şaşırdım şoka girdim. Bana göre buda bir aldatmadır hiç küçümsenecek bir şey değil.. Ona neden böyle bir şey yaptığını sordum fark ettim o fotografları gördüğünü bana sormani bekledim ama benimle hiç bir alakası yok galeriyi güncellerken eski fotolar yüklendi dedi. Telefonu iphone ve kendisi iki yıldır flan kullanıyor ondan önce 21 yaşında erkek kardeşi var o kullanıyordu. Ben iphone telefon hiç kullanmadım böyle bir şey olabilir mi galeriyi güncellerken başkasının indirdiği eski fotoğraflar geri yüklenir mi lütfen yardım edin :KK43: Yalan mi söylüyor yoksa gerçekte doğru olabilir mi.. Güvenim sarsıldı normalde hiç güven problemi yaşamadım bu zaman kadar hiç yalan söylemezdi :KK43:
Günahını almayın hemen üç yıl önce 2. El iphone aldım adam sildiği halde her güncellemede fotoğraflar geldi. Ben daha sonra ablama verdim telefonu o da kendi hesabından giriş yaptığı halde yine aynı adamın fotoğrafları yüklendi. Üç farklı hesap ile giriş yapıldığı halde her ios güncellemede aynı fotoğraflar geldi. Şimdi telefonu eşim almasaydı her seferinde problem olurdu kim bu adam diye..

Arkadaşlar yaş konusunda emin değilim tam anlamiyla cocuklar diyemem belkide 18 19 yaslarinda kızlar daha önce böyle bir olayla karşılaşmadım eşimde. Yaşlı kadınlar filanda vardı ve ananesi yaşında kadınların veya kendisinden çok küçük yaşta kadınların olmasının bana çok normal gelmediğini anlatmak istedim. Konuda fotoğrafların ayrıntısını çok belirtmek istemedim çünkü eşimin yapıp yapmadığından emin değilim bu yüzden kendimi doldurmak istemedim iphone telefonla ilgili bilgim olmadığı için konu açtım...

Biz işin içinden çıkamayacağız ama bilirkişiler herşeyi çözüyor. Çok pisim kafam karıştı, midem bulandı. Ben yapmadim diyorsan ver telefonu inceleteceğim de.
Gerçekten inceletebilirsiniz de, yada vereceği tepkiden korkuyorsa anlaşılır.

İclouda otomatik yedeklemem açık. Tel sıfırlasamda bazı fotolar tekrar geri geliyor.

i-phone hiç kullanmadım ama diğer android telefonlarda olabiliyor. Çok eski tarihli fotografları da geri yükleyebiliyor. Biliyorum çünkü başıma geldi, benim fotograflarım yanlışlıkla silinmişti ve eşim bu uygulamayı yükledi taaa iki sene öncesinden çektiğim fotolar geri yüklendi.

Telefonuna geri gelmiş oda o an ne yapacagimi bilemedim yanlış anlarsın diye sildim ordan silmeyi unutmusum diyo :KK43:
O da silmiş yani neticede. Ben silinmiş fotolar dosyası diye bir dosya olduğunu dahi bilmiyorum; oradan silmeyi de akıl etmemiştir.

Vallahi bazen guzel kadin gordum mu bende bakiyorum🤣 biri atmistir o da silmeyi unutmustur. Bende pimpirikliyim sizi de anliyorum ama bazen biz kadinlarin bile guzel gorunen kadinlara gozumuz kayiyor. Esinizi yalana tesvik etmeyin daha fazla bence uzatilcak bisi degil
Valla ben güzel erkeğe de bakıyorum :KK53:

15-16 yas cocuk diyorsunuz, pedofoli diyorsunuz ama artik 15 yasindaki kizlar hormonlu herseyi yasiyorlar o yasta. yani normal olmamasi gereken bir durum normal bir hale gelmis durumda.

Back
X