Bogazim düğüm düğüm...

Oyle bir sey yok diyenler i cloud dan resimler geri yuklendiginde ordan silinmemisse geri gelir kac yil once ki resim olursa olsun

gülünecek mi burda ?

konu sahibi başından beri 15-16 yaşında kızlar da var yaşlı kadın da var diye belirtti. Ve kendileri çekmiş gibi dedi netten indirilmiş gibi değil de dedi.. eee? daha neyin çözümlemesini yapıyorsunuz??

İlk seferde öyle demedi okursanız sonrasında da onayladı evet emin diilm yasından diye eminse bu is bizlik degil bence de sapkınlık

konu sahibi başından beri 15-16 yaşında kızlar da var yaşlı kadın da var diye belirtti. Ve kendileri çekmiş gibi dedi netten indirilmiş gibi değil de dedi.. eee? daha neyin çözümlemesini yapıyorsunuz??
İlk seferde öyle demedi okursanız sonrasında da onayladı evet emin diilm yasından diye eminse bu is bizlik degil bence de sapkınlık eger bi kahvemi icseydiniz benim hiçbir seyi normallestirmediğimi aksine kadın icin cok.yıkıcı bir sey oldugunu bildiğimi sadece dürüstce konusulup düzeltilebilir mi diye bakmasını istediğimi anlarsnz buna ragmen adam devam ediyosa koysn kapının önüne ama yuva kurmak da yıkmak da kolay herkese ya iyi günler

böyle şeylere takılmak bana çok saçma geliyor, gözünü bağlayacak haliniz yok sonuçta.

bazı telefonlarda oluyor hatta ayarından da kaynaklı herhangı reklam veya haber sıtelerındekı tum resımlerı otomatık ındırıyorda olabılır

sımdı gordum kucuk kızlar ve yaslı kadınlarda mı vardı resımlerde
yanlıs okumadım degıl mı

eğer resimleri itunes hesabına yedeklediyse eskiden kardeşi ve eşiniz aynı hesabı açıp geri yüklediyse gelir.

i cloud a yüklemişse oluyor ama eşininmidir kardeşininmidir biz bilemeyiz siz de bilemezsiniz. fotolarda genelde tarihte gözüküyor gömediniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…