Öyle mi diyorsunuzİcloud diye bir sey var olabilir. Gunahini almayin hemen bence
Telefonuna geri gelmiş oda o an ne yapacagimi bilemedim yanlış anlarsın diye sildim ordan silmeyi unutmusum diyoEski fotolar silinmiş fotolara yüklenmez tekrardan
Telefonuna geri gelmiş oda o an ne yapacagimi bilemedim yanlış anlarsın diye sildim ordan silmeyi unutmusum diyo
Çıplak derken gerçekten iğrenç fotolardı ve ayrıntısını vermek istemedim midem bulaniyo hala. Bu konuda eğer yapmışsa bile yapmadım diyerek yalan söylemiş olması bence önemli çünkü ben sana hiç yalan söylemedim bana inan vs dedi ayakta uyutulmak istemiyorum bu konuya yapmadim diye yeminler eden birisi yalan söylüyorsa daha neler yapar kim bilirSen hangi yuzyilda kaldin? Haber sitelerini bile acsan ciplak fotolardan gecilmiyor.Git adami da daraltma.Birde bogazim dugum dugum yazmis.Bende basligi okuyunca birsey oldu sandim.
Çıplak derken ayrıntılı yazmak istemedim ama gerçekten iğrenç ötesi fotoğraflardı ve bu fotoğraflara bakan birisi kesinlikle sapık ruhludur gerekirse evet bu boşanma sebebi olabilirEvet hoş bir şey değil ama çıplak fotoğraf nasıl aldatma oluyor? Boşayacakmısınız yani ne yapacaksınız? Diyelim ki doğruyu söylüyor, neden sadece o fotoğraflar var galeride? Hani ondan önce erkek kardeşi kullanmışya.. hiç mi başka fotoğraf olmaz?
Ne yazıkki eşime derhal sil o fotoları dedim ayrıntılarına bakmak aklıma gelmediTelefondaki o resimlerin ayrıntılarına tıklayın tarihine bakın...yeni ise yalandır..ayrıca whats app fotograf klasorunde ise komple yalandır
Çıplak erotik kadın fotoğrafı değilmi? Boşanacağınızı sanmıyorum. Adam video izlememiş fotoğrafla yetinmiş :) Hata yapmış silmeyi unutmuş :) Doğruyu söylese iyi olurdu.Çıplak derken ayrıntılı yazmak istemedim ama gerçekten iğrenç ötesi fotoğraflardı ve bu fotoğraflara bakan birisi kesinlikle sapık ruhludur gerekirse evet bu boşanma sebebi olabilir
Yani erotik ama daha iğrenç fotoğraflar ayrıntısını anlatamıyorum. Yeminler eden bir adam ve yalan söylüyorsa yalandan yemin eden bir adam sandığım kadar masum değildir içime şüphe düştü bu şekilde evlilik yürüyeceğini sanmıyorumÇıplak erotik kadın fotoğrafı değilmi? Boşanacağınızı sanmıyorum. Adam video izlememiş fotoğrafla yetinmiş :) Hata yapmış silmeyi unutmuş :) Doğruyu söylese iyi olurdu.
Bana da çok mantıklı gelmedi 2 yıl önceki fotoların geri gelmesiArkadasim oyle galeri guncellenince yuklenince 2 sene onceki resimler falan geri gelmez resimlerin geri gelebilmesi icin program indirmeniz gerekir
Afedersiniz de Seda Hanım'ın yasadığı sey hangi yüzyılda olmalıkla ilgili degil bence eger bununla ilk kez karsılasıyor ve konduramıyorsa elbet agır gelmis olabilir herkes her duruma aynı tepkiyi verecek diye bisi yok. Ama elbetteki bu durumu karsılıklı anlasılabilir kılabilirler.Sen hangi yuzyilda kaldin? Haber sitelerini bile acsan ciplak fotolardan gecilmiyor.Git adami da daraltma.Birde bogazim dugum dugum yazmis.Bende basligi okuyunca birsey oldu sandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?