Kızlar öle yapamam. Bu süreçten sonra ben nasl kendime gelicem nasl eskisi gibi olucam. Bir şey giyesim yok makyaj yapasım yok. Hiç bir hevesim yok. Moralmen çöktüm. Sinirleeim bozuk bağırıyorum habire. Sessizce öle bakıuom balkondan
Sizden soğuması için elinizden geleni yapın ve kurtulunAileler birbirini seviyor. Cemiyetimiz aynı. Takmış sen beni kandırdın diyo görceksin bundan sonra. Sanki naptım yani ırzına mı geçtim sanki allaım kafayı yicem
Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi gerçekten. Net değildim olamadım hiç bir zaman. Şimdi öleyim inanın. İletişimide kesicem yani ben aramam oda ararsa açmam en kötü no değişirim. DediğinizBence çok pasif davranıyorsunuz. İlkokul önlüğünüzün kısalığına bile laf eden bir adamdan şimdiye kadar milyon kere soğumuş olmanız gerekirdi. Fakat siz yine de o arabaya binmişsiniz. Söylenmekle şikayet etmekle hayatlarımız yoluna girmiyor gördüğünüz gibi. Kesin bir karar alın ayrılın ve bu kararınızın arkasında durun. Hala rahatsız etmeye devam ederse farklı yollara başvurursunuz zaten. Fakat siz de çok baskın ve kararlı bir tavır içinde değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Önce tamamen iletişiminizi kesin çünkü şikayetçi olmayacağınız belli. Sonra da psikolojik yardım alın, yeni bir başlangıç yapın ve kendinizi iyileştirmeye çalışın.
:)) evet haksızsınız diyemiceğim.. örnek karşınızda. Kendimizi cidden nasıl bilmeden rezil hallere sokuyoruz. Önceden komik anlamsız gelirdi Ama başımada geldi. Haklısınız. Ne yaptıysam kendime yaptım. Eğriye eğri doğruya doğru ne denir kiGeçen bir konuda bir kadın bazı kadınlar da hakediyor dayağı minvalinde bişeyler söyledi, ben de sanırım artık buna inanıyorum galiba
Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi gerçekten. Net değildim olamadım hiç bir zaman. Şimdi öleyim inanın. İletişimide kesicem yani ben aramam oda ararsa açmam en kötü no değişirim. Dediğiniz
Gibi devam ederse mecbur artık bir şekilde engellemeye çalışcam. Piskolojik destek için nerd başvurabilirm ki
Bunu kendinize yapmayın lütfen, ismini yazmayayım öldürüldüğü zaman büyük olay olmuştu haberlerde çıktı, onun hikayesini yazayım ki kendinize bu kötülüğü yapmaya devam etmeyin.Aileler birbirini seviyor. Cemiyetimiz aynı. Takmış sen beni kandırdın diyo görceksin bundan sonra. Sanki naptım yani ırzına mı geçtim sanki allaım kafayı yicem
Neden mecbursun?ısrar ısrar üstüne gittim mecbur bindim arabaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?