Boğazımı sıktı nefessiz kalana kadar

derdiniz makyaj mı bu adam hasta takıntılı
bakalım sizi makyaj yapacağınız kadar canlı bırakacak mı
hiç mi haber okumuyorsunuz ya da sosyal medyada görmüyorsunuz
sizin gibi genç kadınları gördükçe çıldırıyorum

Aileler birbirini seviyor. Cemiyetimiz aynı. Takmış sen beni kandırdın diyo görceksin bundan sonra. Sanki naptım yani ırzına mı geçtim sanki allaım kafayı yicem
Sizden soğuması için elinizden geleni yapın ve kurtulun

Geçen konuların birinde bir yorum görmüştüm kocalarınız hiç mi şiddet uygulamıyo gibisinden.
Daha sevgiliyken bişey yapmayan insanlar var.
Neden ya neden banane ailesinden, gebersin benim canımdan kim kıymetli ? Böyle yapıldığı sürece zaten devam edicek nasılsa sesi çıkmıyo istediğim gibi hükmederim!

Ayrıldık dedim ben ona, hala bana sevgilim gel diyordu. Hernyse gittik bu olaylar yaşandı beyfendi siniri attı ya glb gene böle sanki birlikteymişiz edasıyla knşmaya başladı tersledim sustum bu sefer. İnerkende öle dedi işte. Anlamıyorum ki cidden beynim durdu ne neydi ney nasıldı. Şaka gibi yani. Düşünüp kurup kurup geliyo. Anlamadım yani. Bide bana hastasın diyo. Her lafı farklı yere çekip yalancı çıkarmaya çalışıp yalancısın diyo. Artk sennle mutlu değilim sahte geliyor herşey dedim. Oysa o benim yanımda çok mutluymuş. Şaka gibi bide böle diyor. Sacma sapan şeyler kızlar aklıma glemiyor bi eski konulara göz atın bilsem link atmasını telden yapıcam ama bilmiyorum.

Of içim şişti okumadım.senin ne işin var hala o arabada?
Kendinize nasıl reva görüyosunuz böyle muameleleri

Bence çok pasif davranıyorsunuz. İlkokul önlüğünüzün kısalığına bile laf eden bir adamdan şimdiye kadar milyon kere soğumuş olmanız gerekirdi. Fakat siz yine de o arabaya binmişsiniz. Söylenmekle şikayet etmekle hayatlarımız yoluna girmiyor gördüğünüz gibi. Kesin bir karar alın ayrılın ve bu kararınızın arkasında durun. Hala rahatsız etmeye devam ederse farklı yollara başvurursunuz zaten. Fakat siz de çok baskın ve kararlı bir tavır içinde değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Önce tamamen iletişiminizi kesin çünkü şikayetçi olmayacağınız belli. Sonra da psikolojik yardım alın, yeni bir başlangıç yapın ve kendinizi iyileştirmeye çalışın.

Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi gerçekten. Net değildim olamadım hiç bir zaman. Şimdi öleyim inanın. İletişimide kesicem yani ben aramam oda ararsa açmam en kötü no değişirim. Dediğiniz
Gibi devam ederse mecbur artık bir şekilde engellemeye çalışcam. Piskolojik destek için nerd başvurabilirm ki

Geçen bir konuda bir kadın bazı kadınlar da hakediyor dayağı minvalinde bişeyler söyledi, ben de sanırım artık buna inanıyorum galiba
:)) evet haksızsınız diyemiceğim.. örnek karşınızda. Kendimizi cidden nasıl bilmeden rezil hallere sokuyoruz. Önceden komik anlamsız gelirdi Ama başımada geldi. Haklısınız. Ne yaptıysam kendime yaptım. Eğriye eğri doğruya doğru ne denir ki

ben hatırlıyorum bileğim göründü meselesini . çok komik gelmişti ama adam manyakmış normal olmadığından davranışları normal..
kendinizi öldürtmeden kurtulun . şiddeti ilk uyguladığında terkedecektiniz kendinize layık gördüğünüz muamelenin ceremesini çekiyorsunuz şimdi..

İletişimi kesinlikle kesin çünkü hiç sağlıklı bir ruh halinde değil ve sizi de hasta etmiş. Yani imkanlarınıza bağlı bu, iyi bir psikolog araştırabilirsiniz ya da devlet hastanelerindeki psikiyatri servisine başvurabilirsiniz ama genelde duyduğum şey yeterli vakit ayırmadıkları o yüzden durumunuz uygunsa özelde araştırın gidin.

Aileler birbirini seviyor. Cemiyetimiz aynı. Takmış sen beni kandırdın diyo görceksin bundan sonra. Sanki naptım yani ırzına mı geçtim sanki allaım kafayı yicem
Bunu kendinize yapmayın lütfen, ismini yazmayayım öldürüldüğü zaman büyük olay olmuştu haberlerde çıktı, onun hikayesini yazayım ki kendinize bu kötülüğü yapmaya devam etmeyin.
Daha 19 yaşında bir kız seviyor zannedip evlendi biriyle, aynı muhitin insanları onlarda, birkaç ay sonra şiddet sonrası boşandı genç kadın ama eski eş gölge gibiydi peşinde, tehditler aileni öldürürümler, kız işe giriyor çalışıyor, adam hala peşinde gölge, bir akşam iş çıkışı kızı metruk bir binaya sokuyor zorla, ırzına geçiyor ve boğarak öldürüyor, 19 yaşında gencecik bir kadın hayatının baharında solup gidiyor ve arkasında gözü yaşlı bir ana bırakıyor.

Lütfen kendinize değer verin, artık ölüyorum da dese bir araya gelmeyin.

Ya size herşey müstahak hala Yok aileler bilmesin aralar bozulmasın vs burda insanların vaktini çalıp okutuyorsun ama verilen akla olmaz olmaz olmaz. Yine aynısını hatta daha kötüsünü yaşayacaksın bi kadın neden kendini bu kadar küçük düşürür

bizden ne söylememizi bekliyorsun? erkektir yapar, katlan gibi şeyler mi? herşey apaçık ortada değil mi? bu adam resmen değil şiddete öldürmeye eğilimli. eşin de değil ki boşanamıyor dicez. sevgilin.. kurtulmaya bak.

Zamanımı çaldın keşke hiç okumasaydım nasıl olsa denileni yapmayacaksın keşke bu sitede bazı yenilikler olsa örneğin basliklar"yardim edin" 'Acil' kv kp' diye açılmasa. Başlıktan ne sorun olduğu anlaşılsa ve konunun üstüne geldiğimizde
Özeti olsa. Ona gore konuyu okuyup okumayacagimiza karar veririz. Simdi kızcağız sevgilisinden dayak yemiş şikayet edemem demiş peki ben ne yapabilirim sadece sinirlerim bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…