Boğazımı sıktı nefessiz kalana kadar

Ya şaka mısın sen???
şu an haberlerde kıskanç sevgili terörüne kurban gitti bir kadın daha öldü diye haberler de çıkabilirdin farkında mısın?
Adam arabayı tenha yerlere sürmüş boğazını sıkmış sen hala makyaj yapamam derdindesin.
Valla bazı kızlarımız neden bu kadar saf benim aklım almıyor?
Üstelik adam seni hala tehdit ediyor aynı semttesiniz bi de gidip şikayet edip uzaklaştırma cikarttiracagina makyaj düşünüyorsun?
Ya adam boğazını bi 2 dk daha siksa ölüp giderdin farkında mısın?

Çünkü ayrılmış insanlar gidip elin adamının arabasına binmezler kardeşim.
Bu profilde ve zihniyette bi adam için senin onun arabasına binmen demek umut vermen demek çünkü.
Medeniyetsiz insanlar böyle düşünürler.

Nedense ben de ısrar ısrar üzerine gidip mecburen arabasına binmene takıldım. Sanki sen de istiyormuşsun da ısrar edince gitmişsin gibi...

O arabaya bindiğinde seni bir tenhada öldürebilirdi biliyor musun... Hadi etraftan duymuyorsun diyelim haberleri de mı izlemiyorsun? Bak burada sana şikayetçi oldu diyen insanlar boşuna konuşmuyor, bana bir şey yapmaz deme o potansiyeli görüyor ki insanlar seni uyarıyor.

Bu adam kesinlikle normal değil. Her şeyi yapabilecek serserinin tekini bulmuşsun. Beğenmeyen insan hadi herkes yoluna seninle ben olmaz eyvallah der gider böyle manyaga bağlamaz. En kesin cozum oradan o çevreden uzaklaşıp kendini tamamen ona unutturacaksin, seni artık hiç gormeyecek zamanla kafasını başkasına takar. Ama bu tipin 5 yıl sonra da seni yolda görünce manyaga bağlayıp sana bir bıçak saplamayacgi anlamına da gelmez kafaları farklı işliyor çünkü.

Canını kurtar.

Bu adamın psikolojisi bozuk sil heryerden engelle bi daha ararsa polise şikayet et

Sen iyi misin ya bi de acik giymiyorum gezip tozmuyorum diyorsun. Ben acik da giyiyorum iciyorumda arkdslrmla gezip tozuyorumda bu bir secim arkadasim. Secimimiz ne olursa olsun erkegin güç kullanmaya hakki yok. Bunu lütfen anla. Git şikayetçi ol.

o değil de herhalde ölüp gitsen, bu manyakla evlenemediğin için ukde kalacak.
eninde sonunda bu adam senin canına kıyacağına göre, sen de gönüllü olduğuna göre evli bekar farketmez, kendini feda et ona.

Ayrildiginiz halde neden gidip arabasina bindin? Sana soylediklerinden normal bir tip olmadigi zaten belli, ona bir daha hic yaklasmaman gerekirdi. Bir de hala aciklama yapiyorsun, gezip tozmuyorum, makyaj yapmiyorum diye. Eminim ki adamin karsisinda da boyle hesap veriyordun ki bu kadar yuz buldu. Uzuluyorum ve sinirleniyorum kadinlarin bu kadar ezik olmasina. Simdi de darp raporu alacagina annem babam duyar derdindesin. Ailen duyarsa duysun, en fazla ne yapacaklar? Emin ol bogazini nefessiz kalana dek sikmazlar, en fazla azar yersin. Ki onu da sanmiyorum, bir aile kizinin hayati soz konusuysa ne kadar muhafazakar olursa olsun yapmaz bunu. Aslinda bir sey yazmayacaktim, sana ulastigimdan supheliyim cunku artik.

Son düzenleme:
Geçen bir konuda bir kadın bazı kadınlar da hakediyor dayağı minvalinde bişeyler söyledi, ben de sanırım artık buna inanıyorum galiba
Valla benim de aklımdan şu geçti: bundan sonra koca, sevgili şiddetiyle gazetelere çıkan kadınlara " belki de kendi öyle istiyordu, görmedik mi kk'da" diye şüpheyle bakacağım üzülmek yerine...

Bir kıskançlık cinayet vakası daha... Üzgünüm sonunuz hiç hayırlı değil

Sen bitirsen de bu adam kafasina gore takilacak gibi. Normal olmadigi kesin de sana da zarari var. Bir yerlerde sIkIstIrip sana zarar vermez insallah. Ailen ogrenir korkusuyla da birsey yapmayacagindan emin oldugu icin sana siddeti devam edecektir. Bunu onlemenin tek yolu ailene soyleyip gidip sikayetci olmak. Bu arada senin de psikolojini de bozmus. Cunku adamdan siddet gormussun hala acik giyinsem neyse, kafeye bile gitmedim gibi aciklamalar yapiyorsun. Bu hayat senin hayatin. o kim ki onun sana mudahale etmesine izin veriyorsun. Annen baban dururken kocan bile olmayan birisinin giyimine karismasina neden izin veriyorsun? Dengesiz biri var karsinda. Dengesiz birinden hersey beklenir. O yuzden gidip sikayet etmen gerekiyor yoksa bu adamdan her turlu kotuluk beklenir.

Ona olmaz buna olmaz herşeye bahaneniz var. Yat önüne öldürsün mademki. Kimseler duymadan gömer belki biyere tövbe tövbe. Git darp raporu al ne demek boğaz sıkmak.

Aynı şey 2 gün önce benim başımada geldi, koluma vuran sevgili bozuntusu sıktımı vurdumu o şokla hatırlamıyorm bile morarmış.. Asla adımı bile ağzına alamaz artık ş..siz. Binlerce kez özürdileyip ayağımada kapandı ne fayda adam potansiyel tehlike, sende kesinlikle uzak dur lütfen

Sonuc ne? Simdi ne yapmayi dusunuyorsun konu sahibi?

ilk başta okurken esiniz sandım mecburen arabaya bindim falan yazınca
resmen şok oldum yazdiklariniza kendinize bunu nasıl yakistiriyorsunuz pesss
ehliyet sınavından da olmuşsun dayak da yemissin inanamıyorum sana umarım bir an önce gerçekleri görürsün ve aklını başına alırsın

İnsanlar bu yüzden 10 yıllık eşlerini boşayıp iki çocuklarıyla başlarının çaresine bakıyolar.
Ama sen bu hasta şizofren herife göbeğin bağlıymış gibi davranıp kendini bu hallere sokmuşsun.
Kusura bakma üzülmedim bu herif sana vurduktan sonra sen daha görüştüysen müstehaksın.
Kendine acımayana kimse acımaz.
Kendine biraz kıymet vermeyi öğren daha sevgiliyken sana bunları yapan bi adama katlanıyorsan sen de normal olamazsın bence en kısa sürede psikoloğa git acı çekmekten zevk alıyosun resmen.Sen daha pek farkında değilsin belli ki ama adam resmen psikopat katil potansiyeline sahip.Allah korusun tarzı 3.sayfa haberlerindeki kıskanç dayakçı ruh hastası erkek profiliyle çok benzer.

Üfffff ne demek boğazımı sıktı ya? Düşman mısınız siz? Ne saçma şeyler yaşıyosunz ya. Bitirmişain ilişkini, ne biniyon adamın arabasına. Çok mu ısrar etti? Kapatrsın telefonu çıkar gidersin. Amaaaan bi acayipsiniz yani.

'Kızlar allah yukarda illa sacma sapan şaka yapmışımdır cümle kurmuşumdur ama ne öle gidip gezeyim bir tipim, nede öle açık giyinen bir tiptim.'

Bu yazdığınız bana yetti, gezebilirsin istediğin gibi, açık da giyinebilirsin! Bunları yapmaman senin + bir özelliğin değil, kişiliğin. Böyle gereksiz adamlardan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…