Boğuluyorum, bunalıyorum kimseye anlatamıyorum

Acın daha taze zamanla yeni işler yeni hobiler yeni insanlar yeni uğraşlarla eser kalmayacak.Geriye dönüp bu adam için mi üzüldüm ben ya diyeceksin her şeyin zamanı var

Kendini bastırma .ağla üzül. Abartmamak şartıyla. Ve neden böyle oldu felan diye düşünme. Bişeylerle meşgul ol . Şu an yaşadığın şeyler çok normal.
Ben ilk zamanlar onunla sürekli gittiğimiz kafenin sokağından geçemezdim.çok geçmdi üstünden bi gün gittim o kafeye oturduğumuz masaya oturdum . Düşündüm , ağladım , ağladım . İçim soğudu. Sonra o kafe yitirdi anlamını benim için.
İnan zamanla geçiyor. Unutuyosun. Eskisi gibi gülüp eğlenebiliyosun. Ama zaman lazım. Bide stalk yapma hiç bir yerden bu da etkili oluyo.

Şehir değişikliği iyi gelebilir.Bir de o beraber gittiğiniz yerlere arkadaşlarınızla falan gidip değişik anıları hafızanıza kazısanız belki zamanla o kadar anlam yüklemezsiniz.

Merak etsem bile bakcak yer koymamış :) instagramı var engelledi sonra açtı engeli bi baktım 2 hafta sonra yine engellemiş :)) daha da açmadı bir ay oldu engelleyeli. Bakmıyorum . Niye böyle yaptı onu da bilmiyorum normalde bilir aşkımdan ölsem de mesaj falan atmayacağımı.
muhtemelen yeni birini bulmuştur

Merhaba kızlar
Nerden başlasam bilmiyorum neredeyse 3 senelik sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu aldatıldım kötü şeyler yaşadık. Malum geriye dönüş de imkansız .En başta kendime olan saygımdan dolayı imkansız .Ayrı şehirlerdeyiz görmüyorum .Sadece sosyal hesaplardan malum meraktan bakıyordum arada. Engelledi bir aydır bakmıyorum neredeyse . Asıl mevzu ilk bir ay ihanet ettiği için ve kötü şeyler yaşadığım için daha doğrusu olayları henüz sindiremediğim için donuk gezdim sanki hiç birşey hissetmiyordum. Bir aydan sonra yeni yeni o donukluk hali geçti. Çok duygusallaştım normalde yaşadığım şehrin ilçesinde yaşıyoruz. Kursa gittiğim için bir aydır merkezdeyim. Hep gittiğimiz yerler yemek yediğimiz yerler oturduğumuz yerler kaldığımız yer gözümün önünde. Kendime engel olamıyorum gözlerim doluyor .bi lokantaya oturup balkonunda çay içmiştik geçen gün oraya gidip saatlerce oturduğumuz yere baktım gözlerim doldu doldu taştı . Daha iki ay oldu. İnanın ağlamayı bile gururuma yediremiyorum öyle bir adam için. Beni kandıran bana ihanet eden kötü olaylar yaşatan bir adam o. Boşver diyorum be o şimdi kimler kimlerle doldurmuştur yokluğunu . Bu ruh halinden kurtulmam uzun sürer mi ? Boğuluyorum burda . Şehir değiştirmek iyi gelir mi siz neler yaptiniz. Ablalarım tavsiyenize ihtiyacım var

Üni son sınıfta kötü bi ayrılık yaşadım, aldatılma yoktu ama kötüydü işte. Derslere verdim kendimi, son sene onur belgesi aldım :)
Sonra 3 yıllık ilişkim oldu, aniden "aşık olmak istiyorum" diyerek terketti. Şok oldum, evlilik masraflarını konuştuğumuz bir aşamadaydık. Kendimi işime verdim, 1 yılı geçmeden terfi aldım.

Şimdi evliyim, farkettim ki kendimden çok verip ilk plana sevgiliyi koymanın manası yok. Önce ben, önce kendi hedeflerim. Sen de öyle düşünmelisin; önce sen ve hedeflerin olmalı. O veya başkası, seni yarı yolda bırakabilir her zaman. O gün geldiğinde elinde hep seninle kalacak, seni mutlu edecek şeyler kazanmalısın. Kariyer gibi, eğitim gibi, gibi gibi...

Üni son sınıfta kötü bi ayrılık yaşadım, aldatılma yoktu ama kötüydü işte. Derslere verdim kendimi, son sene onur belgesi aldım :)
Sonra 3 yıllık ilişkim oldu, aniden "aşık olmak istiyorum" diyerek terketti. Şok oldum, evlilik masraflarını konuştuğumuz bir aşamadaydık. Kendimi işime verdim, 1 yılı geçmeden terfi aldım.

Şimdi evliyim, farkettim ki kendimden çok verip ilk plana sevgiliyi koymanın manası yok. Önce ben, önce kendi hedeflerim. Sen de öyle düşünmelisin; önce sen ve hedeflerin olmalı. O veya başkası, seni yarı yolda bırakabilir her zaman. O gün geldiğinde elinde hep seninle kalacak, seni mutlu edecek şeyler kazanmalısın. Kariyer gibi, eğitim gibi, gibi gibi...
Evet şuanda kendimi spora verdim. Polis olabilmek için çabalıyorum. Olduktan sonra herseyin daha iyi olacağına inandırdım kendimi çünkü.

Evet şuanda kendimi spora verdim. Polis olabilmek için çabalıyorum. Olduktan sonra herseyin daha iyi olacağına inandırdım kendimi çünkü.

Süper, bir hedef bulup o yolda ilerle, enerjini bu alana yoğunlaştır, inanın karşılığını alacaksın.
Polis olamasan bile sağlıklı bir vücut kazanacaksın, çok şey öğreneceksin o yolda. Her türlü kazançlı çıkacaksın, merak etme.

Süper, bir hedef bulup o yolda ilerle, enerjini bu alana yoğunlaştır, inanın karşılığını alacaksın.
Polis olamasan bile sağlıklı bir vücut kazanacaksın, çok şey öğreneceksin o yolda. Her türlü kazançlı çıkacaksın, merak etme.
teşekkürler

Ah ahhhh neler neler geçiyor insanlar ne acılara alışıyor. Aşk acısı hafif kalıyor..

Ama böyle bir durum da insan bu şekil düşünemiyor maalesef. Hele ki karaktersizin teki ise karşında ki iyice yiyip bitiriyor insan kendini.

Ne güzel çıkmış gitmiş hayatından işte karaktersiz. Sen acını yaşa dibine kadar sonra kalk bir silkelen hayata dön.
Bak sonra hayatta güzel insanlar da var.
Umarım herşey gönlünce olur
Sanırım acının dibini gördüğüm dönemlerdeyim teşekkürler

Ay bir an kendimi gordum biz bide ayni sehirde ayni firmada calisiyoduk gectigimiz yerler hep gozumun onundeydi
kendine ugras bul onu dusunmeye firsatin kalmasin beni aldatmamisti cok sukur ama ayrilip duruyodu 1 aydan fazla surmustu benim de bunalimim tam unutmaya basladim ki o geldi simdi evliyiz bi kizimiz var. Bol bol dua et, dua en guzel terapi
Evlisiniz öyle mi ne güzel. Sizin hiç olmazsa olurunuz varmış :)

İnanın ağlamayı bile gururuma yediremiyorum öyle bir adam için. Beni kandıran bana ihanet eden kötü olaylar yaşatan bir adam o. Boşver diyorum be o şimdi kimler kimlerle doldurmuştur
Bak kendin de ne guzel soylemissin bu soyledigini hep dusun beynine kazı zordur elbet gecmicekmis gibi geliyor olabilir lakin en buyuk ilaç ZAMANDIR ya sabır :KK68::dua:

İnanın ağlamayı bile gururuma yediremiyorum öyle bir adam için. Beni kandıran bana ihanet eden kötü olaylar yaşatan bir adam o. Boşver diyorum be o şimdi kimler kimlerle doldurmuştur
Bak kendin de ne guzel soylemissin bu soyledigini hep dusun beynine kazı zordur elbet gecmicekmis gibi geliyor olabilir lakin en buyuk ilaç ZAMANDIR ya sabır :KK68::dua:
Kesinlikle :(

3 ayiniz kalmis sabredin
Neden 3 ay derseniz tabi istisnalar da coktur da siz biraz fazla yıkılmışsınız psikolojik olarak yas tutma suresi 5 aydir.
Sevgilinizden ayrildiginizda onu kaybediyorsunuz hayatinizdan cikiyor ölüm gibi bisey yani eşdeger.
Biraz sabir 3 ay sonra normale donersiniz etrafiniza alici gozuyle bakmaya başlarsınız tarafimdan deneyimlenmistir.

Evlisiniz öyle mi ne güzel. Sizin hiç olmazsa olurunuz varmış :)
Evet evliyiz cok sukur bazen ters dussek de en buyuk destekcim. Hayirlisiysa kismetinse seni buluyo zaten degilse hic olmamasi en iyisi ama mutlaka cikacaktir bi yerlerden sizin de kiymetinizi bilecek birisi

3 ayiniz kalmis sabredin
Neden 3 ay derseniz tabi istisnalar da coktur da siz biraz fazla yıkılmışsınız psikolojik olarak yas tutma suresi 5 aydir.
Sevgilinizden ayrildiginizda onu kaybediyorsunuz hayatinizdan cikiyor ölüm gibi bisey yani eşdeger.
Biraz sabir 3 ay sonra normale donersiniz etrafiniza alici gozuyle bakmaya başlarsınız tarafimdan deneyimlenmistir.
İnsallah. Şoku atlatabilirsem .

Back
X