Boğuluyorum kendimi tanıyamıyorum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
126
6
18
30
Merhaba arkadaşlar
Gerçekten boğuluyorum yaptığım hataları yine yapmaktan ve bu sekilde düşünmekten.. kendimden korkar oldum ben neden böyle oldum...
Eşime karsı soğuktum ayrılmayı falan düşündüm bu Arada 2 yaşına gelicek bi oğlumuz var eşimin bu beni düşünceli halleri benim istediklerimi yapması seviyor olması her konuda yardımcı olması(arada sinir ettiği oluyor) ve benim hiç heyecan hiç aşk hiç istekli olmamam üstelik gönlümün başkasına kayıyor olması.. bunu her hatırladıkça kendime kızıyorum eşime şans veriyorum ama neden böyle neden? Yani ne yapmam gerekiyor ben İnan'ın çaresizim artık beynim almıyor .
Spora başladım gerçekten çok iyi geldi oğlumu uyutuyorum anneme bırakıp gidiyorum eşim çok destekledi üstelik bana özel hoca tuttu
Kendimi iyi hissetmem için kilolu değilim Doğumdan kalan yağlar var.
Ama ne yaptığımı bilmiyorum yaşımdan dolayımı böyleyim erken evlendiğimden dolayımı ama böyle olmak istemiyorum..

gönlünüzün kaydığını söylüyorsanız muhtemelen gelip geçici bir heves üstelik bi çocuğunuz var ve yazdığınıza göre evliliğinizde hiçbir huzursuzluk görünmüyor. bu aralar kafanız karışık belli ki. ani bi karar vermeyin derim

Cok sanslisiniz sizi dusunen esiniz var.burda ne dertler var esi hic yardim etmeyen ,ihanet edeneler,kufur edenler.onlar bile ayrilmak istemiyor cozum aroyor ne yapa bilirim diyor.siz her sey yolunda ama esimi sevmiyorum diyorsunuz.Allaha siginin evli bayansiniz baskasina gonul kaymak nedir ya.Allah yardime etsin
Demek istediyim cok kisi var sorunsuz evlilik isteyen sizde bu var ama ask yok

Merhaba,

Önceden yaptığınız hataları bilemem ama çok yüklenmeyin kendinize. Spora başlamanız güzel olmuş. 23 yaşındasınız. 21 yaşında doğum yaptınız Hemen ergenlik sonrası. bu nedenle hormonlarınızın çok hızlı değişmesi de sizin şu anda hissettiklerinize neden olmuş olabilir. Gönlünüzün başkasına kayıyor gibi olması da bu nedenledir tahminimce.

Kendinize yüklenmeyin, suçlamayın ve kızmayın. Gönlünüzün kaydığı kişiden uzak durun. Birazcık ruhunuzu beyninizi dinlendirin.

Kimse kusura bakmasın ama boşluktan bunlar. Eşinizle aranız bozulabilir anlarım, soğursunuz anlarım ama gönlünüz kayıyorsa hayatta hiçbir amacınız yok demektir. Günümüzde hayata yetişmek böylesine zorken sizin dikkatiniz yanlış yönlere gidiyorsa oturun bir düşünün. Çok yakın bir akrabamızda da aynı durum oldu. Kadının iki çocuğu oldu. Birini görümce diğerini babaanne büyüttü. Evlerini kayınpeder aldı borçsuz, temizliğini kayınvalide yaptı. Eli sıcak sudan soğuk suya girmedi nerdeyse. Hayatta "nasıl hallederim" dediği bir şey olmadı inanın. Attı çocukları aile büyüklerine gezmelere gitti sürekli. Ve sonunda aldattı kocasını.

Kendi hayatımı düşündüğüm zaman evet eşimden şikayetçi olduğum noktalar var ama hayat mesgalesinde onlar bile unutuluyor. Eve, çocuğa, ise, temizliğe, borca yetişmek derken gözüm hiçbir şey görmüyor artık.

Buz ruhu Buz ruhu na katılıyorum... gayesiz amaçsız bir yaşantının uzantısı bu ruh halleri... kimse sizi suçlayamaz ama gaye edinin kendinize... yoksa winter is coming... hem de gümbür gümbür :/

Zaten nerde anlayısli esine değer veren adam var,onlar sevilmiyor.Ama küfürbaz dayakci kadına kıymet vermeyen adamlara da eşleri hala seviyorum diyor.sanirim gerçekten ezen yaraniyor

Eşinizin değerini bilin burada ne Yazılar okuyoruz. Ve siz bence Allah a bol bol şükredin böyle bi eşiniz olduğu için ve bu aralar kafanız karışmış bol bol dua edin Rabbim sizi doğru yolunuzdan ayırmasın diye

nımetten sayılan kocanız var.kocanızı kardeş belleyıp elalemı koca belleme hevesi nedir yahu.bır kere dunya tatlısı var ne aşkı ne gonul kayması.evladını dusun.ve sukret.sendekı derdi nımet sayan var.

Merhaba arkadaşlar
Gerçekten boğuluyorum yaptığım hataları yine yapmaktan ve bu sekilde düşünmekten.. kendimden korkar oldum ben neden böyle oldum...
Eşime karsı soğuktum ayrılmayı falan düşündüm bu Arada 2 yaşına gelicek bi oğlumuz var eşimin bu beni düşünceli halleri benim istediklerimi yapması seviyor olması her konuda yardımcı olması(arada sinir ettiği oluyor) ve benim hiç heyecan hiç aşk hiç istekli olmamam üstelik gönlümün başkasına kayıyor olması.. bunu her hatırladıkça kendime kızıyorum eşime şans veriyorum ama neden böyle neden? Yani ne yapmam gerekiyor ben İnan'ın çaresizim artık beynim almıyor .
Spora başladım gerçekten çok iyi geldi oğlumu uyutuyorum anneme bırakıp gidiyorum eşim çok destekledi üstelik bana özel hoca tuttu
Kendimi iyi hissetmem için kilolu değilim Doğumdan kalan yağlar var.
Ama ne yaptığımı bilmiyorum yaşımdan dolayımı böyleyim erken evlendiğimden dolayımı ama böyle olmak istemiyorum..
Mantık evliliği mi yaptın?

Back
X