• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum yardım edin

Bence evlenmeden önce birlikte yaşamaya baslamasymissiniz keşke evlenince s8hirli bi değnek dokunmayacak sizlere herşey daha da stabil olacak heyecan filan ka getire erken tüketme bazı şeyleri

Birlikte yaşamadan önce ,gorustugunuz anlar kısıtlıydı o yüzden daha heyecanlıydi .Sürekli bir arada olmayınca özlediği ve zaman kısıtlı olduğu için belki cinsellik daha çok yasaniyordu.Ama şuan evli gibisiniz
Aynı evdesiniz zaman kısıtlaması yok maalesef illaki sevgililik gibi olmuyor

Hiç birine yanaşmıyor evden zorla çıkarırım. Onda da arabayla gezmek ister yürüyerek asla. Film izleriz genelde onun sevdiği tarz vurdulu kırdılı... Hep ben çaba gösterip kendi derslerimden vs fedakarlık edip karşılığında 10da yatan bir adam görünce ruhen boğuluyorum
Adam kendini daha çok düşünüyor senin fedakarlıklarını gormuyorbence karakter olarak oyle anladigim kadaryla konuş bnce

Senin basarili olman da onu çekmiş olabilir ileri için sorular sor bnce çalışmasam ilerde vs diye zor bi durum ya dışardan sen suçlu görünürsün bu durumda malesef
Öyle zaten. Bide ben akademisyenim bütün hayatım çalışmak zaten. Bunu bahane ederse hiç özelimiz olamayacak ki

Merhaba hanımlar

Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.

6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.

Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.

Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.

Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo

Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
Canım bence abartiyosun ben Bir buçuk yıllık evliyim evet her yakınlaşmanın sonu cinsellikle bitmiyor ve biz sanıyoruz ki erkekler hep cinsellik düşkünü.
Benim eşim de beni her zaman aynı şekilde sevmez yani bazen bi kadını sever gibi bazen bi çocuğu sever gibi bu da bir sorun değil.
Bence kafanızda eş adayiniza karşı tereddütler varsa direkt sorun ve onun verdiği cevabı kafanızda kurgulamayin tereddutlerinizin olması normal .eğer hakkınızda hayırlısıysa Allah tamamına erdirsin.mutluluklar

Merhaba hanımlar

Erkek arkadaşımla evlenme yolundayız ailemle tanıştı, ailelerimiz tanıştı. Söz nişan ve hemen hemen nikah tarihimiz belirlendi ve o çok mutlu ama ben çok korkuyorum.

6-7 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben araştırma görevlisiyim bir yandan da ders dönemim devam ediyor. Her gün okula 2 saat gidiyorum 2 saat geliyorum. Eve gelince ona ilgi göstermek için elimden geleni yapıyorum. Mesela 8de gelip 10a kadar onla vakit geçiriyorum çünkü 10da uyuyor daha sonra ders çalışıyorum 3e kadar ve sabah onunla birlikte kalkıyorum 6.30 7 gibi.

Benimle çok ilgili ama sanki küçük çocuğunu ya da annesini sever gibi. Benim istediğim böyle sevilmek değil sevgilisi gibi sevsin istiyorum. Yani tutku, heyecan falan eksik gibi geliyor oysaki birlikte yaşamaya başlamadan evvel vardı bunlar. Ama tabi bunu ona söylediğimde inkar ediyor.

Benim evlilikten beklediğim bu değil. Çok korkuyorum böyle bir hayat istemem. Ve sürekli benim derslerimi bahane ediyor. Öpüşüyoruz mesela bana hadi derse diyor. Ya da cuklata cuklata öpüyor çocuk gibi sinir oluyorum. Bunların hepsini ona söyledim. Bana verdiği cevap her öpüşmenin sonu cinselliğe bağlanacak diye bir şey yok. Çok kırıldım buna hem de şaşırdım. O günden sonra hep o yaklaştı ve değişmiş gibiydi ama 2 hafta sonra yine her şey eskisi gibi oldu.

Az önce öpüşüyorduk bi tıraş olayım da yatalım dedi ben de uykum yok ben uykum gelene kadar okuma yapacağım diye bıraktım gittim onu. O sırada mutfakta yarın için sefer taslarını hazırladım melül melül izledi beni ama içimde anlamlandıramadığım bir öfke vardı yüz vermedim. Gitti yattı. Hep iyi geceler öpücüğü veririm gidip öpeyim dedim uyumuş 10 sn içinde. Hep böyle ben şuan ağlıyorum kafama taktım ders mers hak getire. Ama o uyuyo

Benim mi psikolojim bozuk abartıyor muyum
Ya da evlilikten mi korktum acaba ben0
Fazla beklenti içindesiniz. Neden?

Evlilik de aşağı yukarı böyle bir şey. .Evliler de 7/24 sevişmiyor. .

Bunu yorgunluğu var,libidosu var, çocuğu var,dinlemek istemesi var,baş ağrısı var var da var..

Siz romantik.. belki o değil. .
İstediğiniz bu değilse ayrılırsınız. .Çünkü ne istediğinizin farkındasınız. Her birlikte yaşayan böyle bilinçli olmuyor.

Ama şunu bilin. Yüzde 90 evliliğin ,belli bir zaman sonra ki halini yaşıyorsunuz.

Bana sorun sizden kaynaklı gibi geldi kendimce düşündüm eşimin evde birlikte vakit geçireceğimiz zamanın kısıtlı olması ve bu bir kaç saatin sonrasında ders çalışacak olması o geçireceğimiz zamanın kalitesini çok etkiler adapte olamam. Eşimin yorulmasınıda dersindende geri kalmasınıda istemem. Halbuki serbest olsanız birlikte rahatça film izlersiniz gecenin bir saatinde hadi kalk şuraya gidelim diyebilirdiniz. İş sonrasında da rahat takılırdınız. Romantik piknikler zamanlar geçirebilirdiniz. Bende mesela hem çalışıyordum hem dgs sınavına hazırlanıyordum geçen senelerde ama vakit fazlaca ayırabiliyordum yinede ünv kazandım iş sonrası okula gidip gelmem hem çok yorucu oldu dersler ağır oldu baktım kendime eşime vakit ayıramıyorum okulumu dondurdum. Evlilik sürecinde hem iş hem ev hem okul çok zor oluyor siz bunları birde evlilik öncesinde yaşamaya kalktınız. Bence bu yorgunluktan dolayı evliliğin heycanının olmadığını düşünüyorsunuz bence evlilik eğer çok maddi sıkıntı olmadığı müddetçe çok eğlenceli monoton değil

Ayy resmen bunaldım. Sevişme anında patişler falan :) öpüşürken ağzına üflenmesi çok aptalca ama gülesim de geliyor bir yandan.. Yok ben yapamam herhalde insan kadınlığını unutur.. Allah yardımcınız olsun.

Fazla beklenti içindesiniz. Neden?

Evlilik de aşağı yukarı böyle bir şey. .Evliler de 7/24 sevişmiyor. .

Bunu yorgunluğu var,libidosu var, çocuğu var,dinlemek istemesi var,baş ağrısı var var da var..

Siz romantik.. belki o değil. .
İstediğiniz bu değilse ayrılırsınız. .Çünkü ne istediğinizin farkındasınız. Her birlikte yaşayan böyle bilinçli olmuyor.

Ama şunu bilin. Yüzde 90 evliliğin ,belli bir zaman sonra ki halini yaşıyorsunuz.
Tamam ben bunu anlıyorum ama evliliğin belli bir zaman sonraki hali diyoruz, 6 ay oldu daha 6

Back
X