- 4 Şubat 2019
- 4.239
- 9.049
- 158
- Konu Sahibi socialscientist
Gecenin bir yarısı değil gece 10da dışarı çıkalım dedim, hadi uykuş uykuş dedi.Bana sorun sizden kaynaklı gibi geldi kendimce düşündüm eşimin evde birlikte vakit geçireceğimiz zamanın kısıtlı olması ve bu bir kaç saatin sonrasında ders çalışacak olması o geçireceğimiz zamanın kalitesini çok etkiler adapte olamam. Eşimin yorulmasınıda dersindende geri kalmasınıda istemem. Halbuki serbest olsanız birlikte rahatça film izlersiniz gecenin bir saatinde hadi kalk şuraya gidelim diyebilirdiniz. İş sonrasında da rahat takılırdınız. Romantik piknikler zamanlar geçirebilirdiniz. Bende mesela hem çalışıyordum hem dgs sınavına hazırlanıyordum geçen senelerde ama vakit fazlaca ayırabiliyordum yinede ünv kazandım iş sonrası okula gidip gelmem hem çok yorucu oldu dersler ağır oldu baktım kendime eşime vakit ayıramıyorum okulumu dondurdum. Evlilik sürecinde hem iş hem ev hem okul çok zor oluyor siz bunları birde evlilik öncesinde yaşamaya kalktınız. Bence bu yorgunluktan dolayı evliliğin heycanının olmadığını düşünüyorsunuz bence evlilik eğer çok maddi sıkıntı olmadığı müddetçe çok eğlenceli monoton değil
Ki ben vakit ayırıyorum. O uyurken çalışıyorum dersimi. O ayaktayken hep onunlayım. Günde 3,5 saat uykuya razı olmuşum. O uykumun da 2.saatinde kalkıp şekerini kontrol ediyorum. Ben zaten çocukluyum burdan bakılınca. Karşılık beklemeden kendim istediğim için yapıyorum evet ama insan bu kadar da vurdumduymaz olmasın istiyor