- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun baba denilen adam öz malesef kumar içki yok piskolojisi düzgün değil ben uyurken jobla döverdi bi elma yesem etmediği beddua kalmaz büyüynce seni satarım diyen biri daha var ama uzun uzun anlatmaya değmez aramız yok benim için öyle biride yok yüzünü görünce iblis görmüşe dönüyorum beni bıktıran onun ölmemesi de şimdi konu başka yerlere çekilecekBaban öz mü?
İçki, kumar gibi kötü alışkanlıkları var mı?
Aranızdaki problem tam olarak nedir?
Seni bu denli bıktıran şey nedir?
Bunlara yanıt verirsen daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.
yazdım yoruma sağolun desteğiniz içinSeni okul kurtaracaksa ve de anneni. Dersine odaklanmaya çalış. Başka çaren yok. Yada sabah erken kalk herkes uyurken öyle çalış. Bu arada babandan neden nefret ediyorsun.
sağolunSorununuzun tam olarak ne olduğunu bilsek ona göre yol gösteririz biz de.
Kütüphane imkanı yoksa ve babanızın yüzünü de görmek istemiyorsanız gece ders çalışıp öğleden sonraya kadar uyuyun madem.
sağolunyardımcı olmak ısterdım ama sorunu anlayamadım
babanız naptı bılmıyorum ama en kotu seyı dusunursem
kutuphaneye gıtme ev dısına cıkma sansınız da yoksa sunu onerebılırım
baba-ınsan - tabırınızle ıblıs gıbı gormek yerıne
bır vırus gıbı gorun mesela bır hastalıkla bogusuyorsunuz ondan kurtulmanız ıcın bu sınavı vermenız gerek
sınavı kazanında kurtulmus oluyorsun cıkıp gıdıyor oyle dusun
goruntuye simaya bedensel varlıga bakma
sen kendı yoluna bak
hayatda her donemınde en ıgrenc ınsanla asla muhattap olmayacagın kısılerle ortakk iş yapmak bırlıkte calısmak okumak egıtımınden faydalanmak zorunda kalabılırsın
bunla basa cıkmayı ogrenmek gerek
Sağolun Rabbim kurtarsın tez zamanda inşallahBu soylediklerinden sonra konu neden başka yere çekilsin, Allah yardımcın olsun canım, haklısın nefret etmekte. Bazı insanlar bela oluyor ailesine.
evimiz şehir dışında dizimden dolayı gidemiyorumKütüphanede ders çalışabilirsin. Ben çok severim kütüphanede çalışmayı
dersler ağır gelmedimi stresle nasıl baş ettiiniz kaldıramadığınız zamanlar oldu muBabanızdan kurtulmak ve o evden çıkmak için çalışmak zorundasınız başka seçenek gözükmüyor. Aynı yollardan geçtim babama hirslandikca daha çok çalıştım. Başarılı olmam da itici güç ailemdir. Mutlu aile ilişkilerim olsaydı özgürlüğümü kazanmak için zerre çabam olmazdı herhalde. Sagolsunlar hiç huzur vermediler. ...
Üvey baba dahi olsa yapılmaması gereken şeyler bunlar. Allah yardım etsin sana ve annene.sağolun baba denilen adam öz malesef kumar içki yok piskolojisi düzgün değil ben uyurken jobla döverdi bi elma yesem etmediği beddua kalmaz büyüynce seni satarım diyen biri daha var ama uzun uzun anlatmaya değmez aramız yok benim için öyle biride yok yüzünü görünce iblis görmüşe dönüyorum beni bıktıran onun ölmemesi de şimdi konu başka yerlere çekilecek
Çok üzüldüm. Bütün bu kötü davranışlara sık maruz kalıyorsanız anneni ve varsa kardeşlerini de alıp kadın sığınma evine gitseniz olmazmı? Çok üzülüyorum, ne hayatlar var...allahtan okula gönderiyor sizi..sağolun baba denilen adam öz malesef kumar içki yok piskolojisi düzgün değil ben uyurken jobla döverdi bi elma yesem etmediği beddua kalmaz büyüynce seni satarım diyen biri daha var ama uzun uzun anlatmaya değmez aramız yok benim için öyle biride yok yüzünü görünce iblis görmüşe dönüyorum beni bıktıran onun ölmemesi de şimdi konu başka yerlere çekilecek
Dersler tabi ki ağır geldi. ..ama kendi hayallerim her şeyden önemliydi. O evden çıkıp istediğim bölümü kazanıp çok ciddi bir iş kadını olacaktım. Aşık olduğum şehirde ablamla birlikte yasayacaktim ve artık şiddet gormeyecektim. Hepsi gerçekleşti çünkü bıkmadan çalıştım hayallerime tutundum. .sadece anamla babamı bosayamadim .çünkü onların ilişkileri bu şiddetten besleniyormus geç anladım.dersler ağır gelmedimi stresle nasıl baş ettiiniz kaldıramadığınız zamanlar oldu mu