boğuluyorum

Sorununuzun tam olarak ne olduğunu bilsek ona göre yol gösteririz biz de.
Kütüphane imkanı yoksa ve babanızın yüzünü de görmek istemiyorsanız gece ders çalışıp öğleden sonraya kadar uyuyun madem.

yardımcı olmak ısterdım ama sorunu anlayamadım
babanız naptı bılmıyorum ama en kotu seyı dusunursem
kutuphaneye gıtme ev dısına cıkma sansınız da yoksa sunu onerebılırım

baba-ınsan - tabırınızle ıblıs gıbı gormek yerıne
bır vırus gıbı gorun mesela bır hastalıkla bogusuyorsunuz ondan kurtulmanız ıcın bu sınavı vermenız gerek
sınavı kazanında kurtulmus oluyorsun cıkıp gıdıyor oyle dusun

goruntuye simaya bedensel varlıga bakma
sen kendı yoluna bak

hayatda her donemınde en ıgrenc ınsanla asla muhattap olmayacagın kısılerle ortakk iş yapmak bırlıkte calısmak okumak egıtımınden faydalanmak zorunda kalabılırsın
bunla basa cıkmayı ogrenmek gerek

Baban öz mü?
İçki, kumar gibi kötü alışkanlıkları var mı?
Aranızdaki problem tam olarak nedir?
Seni bu denli bıktıran şey nedir?
Bunlara yanıt verirsen daha kolay yardımcı olmaya çalışırız.
sağolun baba denilen adam öz malesef kumar içki yok piskolojisi düzgün değil ben uyurken jobla döverdi bi elma yesem etmediği beddua kalmaz büyüynce seni satarım diyen biri daha var ama uzun uzun anlatmaya değmez aramız yok benim için öyle biride yok yüzünü görünce iblis görmüşe dönüyorum beni bıktıran onun ölmemesi de şimdi konu başka yerlere çekilecek

yardımcı olmak ısterdım ama sorunu anlayamadım
babanız naptı bılmıyorum ama en kotu seyı dusunursem
kutuphaneye gıtme ev dısına cıkma sansınız da yoksa sunu onerebılırım

baba-ınsan - tabırınızle ıblıs gıbı gormek yerıne
bır vırus gıbı gorun mesela bır hastalıkla bogusuyorsunuz ondan kurtulmanız ıcın bu sınavı vermenız gerek
sınavı kazanında kurtulmus oluyorsun cıkıp gıdıyor oyle dusun

goruntuye simaya bedensel varlıga bakma
sen kendı yoluna bak

hayatda her donemınde en ıgrenc ınsanla asla muhattap olmayacagın kısılerle ortakk iş yapmak bırlıkte calısmak okumak egıtımınden faydalanmak zorunda kalabılırsın
bunla basa cıkmayı ogrenmek gerek
sağolun

Kütüphanede ders çalışabilirsin. Ben çok severim kütüphanede çalışmayı

Babanızdan kurtulmak ve o evden çıkmak için çalışmak zorundasınız başka seçenek gözükmüyor. Aynı yollardan geçtim babama hirslandikca daha çok çalıştım. Başarılı olmam da itici güç ailemdir. Mutlu aile ilişkilerim olsaydı özgürlüğümü kazanmak için zerre çabam olmazdı herhalde. Sagolsunlar hiç huzur vermediler. ...

Babanızdan kurtulmak ve o evden çıkmak için çalışmak zorundasınız başka seçenek gözükmüyor. Aynı yollardan geçtim babama hirslandikca daha çok çalıştım. Başarılı olmam da itici güç ailemdir. Mutlu aile ilişkilerim olsaydı özgürlüğümü kazanmak için zerre çabam olmazdı herhalde. Sagolsunlar hiç huzur vermediler. ...
dersler ağır gelmedimi stresle nasıl baş ettiiniz kaldıramadığınız zamanlar oldu mu

sağolun baba denilen adam öz malesef kumar içki yok piskolojisi düzgün değil ben uyurken jobla döverdi bi elma yesem etmediği beddua kalmaz büyüynce seni satarım diyen biri daha var ama uzun uzun anlatmaya değmez aramız yok benim için öyle biride yok yüzünü görünce iblis görmüşe dönüyorum beni bıktıran onun ölmemesi de şimdi konu başka yerlere çekilecek
Üvey baba dahi olsa yapılmaması gereken şeyler bunlar. Allah yardım etsin sana ve annene.
Bol bol dua et hazır üç aylara da girdik bak Allah öyle bir kapı açsın ki ona katlanmak zorunda kalmayasın inşallah.
Sınavına odaklanmaya çalış, kolay değildir elbet bu psikoloji altında sınav stresi ama hiç birimizin hayatı kolay değil illaki bi sorunumuz var.
Bölüm hedefin var mı? Nasıl gidiyor ders çalışmaların. Bunlardan bahsedersek daha iyi olur odak noktan değişir. En azından sınava kadar olumsuzluğu at üzerinden...

Çok üzüldüm. Bütün bu kötü davranışlara sık maruz kalıyorsanız anneni ve varsa kardeşlerini de alıp kadın sığınma evine gitseniz olmazmı? Çok üzülüyorum, ne hayatlar var...allahtan okula gönderiyor sizi.. :KK43: yada mümkünse babanızı bir hastaneye yatırın tedavi olsun...madem bozuk psikolojisi var !

Ders çalışma hevesini kaçıran baban yeni motivasyon kaynağın olsun.

Ona her baktığında, ondan kurtulmak için daha çok çalışman gerektiğini fark et.

dersler ağır gelmedimi stresle nasıl baş ettiiniz kaldıramadığınız zamanlar oldu mu
Dersler tabi ki ağır geldi. ..ama kendi hayallerim her şeyden önemliydi. O evden çıkıp istediğim bölümü kazanıp çok ciddi bir iş kadını olacaktım. Aşık olduğum şehirde ablamla birlikte yasayacaktim ve artık şiddet gormeyecektim. Hepsi gerçekleşti çünkü bıkmadan çalıştım hayallerime tutundum. .sadece anamla babamı bosayamadim .çünkü onların ilişkileri bu şiddetten besleniyormus geç anladım.

Canım her ilde iibür büyük kütüphane olur genelde halk kütüphanesi. İstersen dersüne orada çalış. Kendi geleceğini ve anneni kurtarmak için sık dişini

Back
X