Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşattıkları yüzünden diyim konuyu açarsam konu başka yerlere gider o varken çok huzursuzumbabanıza öfkeniz neden.
normal biri değil düşman gibi görüyorbabanıza öfkeniz neden.
aranızda ki huçurumun sebebi her neyse Allah yardımcınız olsunnormal biri değil düşman gibi görüyor
evet ancak ders başına oturuyorum çok huzursuzum hele evde sevmediğim biri varsaUniversiteye hazirlaniyorsaniz disinizj sıkıp iyi bi yer kazanip gitmeye bakın ozama
odam var ama adam iblis gibi yüzünü bile görsem dört duvar üzerime geliyorBaşka ders çalışacağın bir yer var mi?
amin çok sağolun Rabbim tez zamanda kurtarsın inşallah biziaranızda ki huçurumun sebebi her neyse Allah yardımcınız olsun
haklısınız ama enerjimi tüketiyorlar resmenİşte tam da bu yüzden daha şevkle ders çalışırdım.Kurtulmak,kendi yolumu çizmek,uzaklaşmak için![]()
İnsallah çalışıp kazanirsin da iyi yerlere gelirsin ..odam var ama adam iblis gibi yüzünü bile görsem dört duvar üzerime geliyor
bizim ev şehir dışında gidemiyorum kisize birşeymi yapti ?
kutuphanede falan calisin
çok sağolun inşallah öyle olur annemide kurtarırımİnsallah çalışıp kazanirsin da iyi yerlere gelirsin ..