Herkese yorumlari icin tesekkurler, soyle toparlamaya calisayim, esimle aramizda hicbir sorun yok, ben cok asik olarak evlendim esime, o da ayni sekilde...
Ailemden 4 yildir ayriyim ama evlendikten sonra bu kadar yogun hissetmeye basladim bu duygulari.Aramizdaki mesafe karayoluyla 900 km maalesef ha deyince atlayip gidilebilecek bir mesafe degil, haftasonlari ucakla anca ki her hafta sonu gitmek istesem esimi surekli surukleyemem veya her hafta sonu yalniz olmaktan o da hoslanmaz evliligim zarar gorur bu sefer.
İslerimiz de tayin istemeye musait alanlar degil.
Neden her hafta sonu gidilmez. Hafta içi çalışıp gidilmiyor sa hafta sonu gitmek istemek normal değilmi.Sorun zaten her hafta sonu gitmek istemenizde. Aynı şehirde bile yaşasanız her haftasonunu ailenizle geçirmeniz fazla. Böyle olmaz ne yardan geçiyorsunuz ne serden. Ne yapmak istediğinize karar verin dayanamıyorum ailemin yanına gideceğim diyorsanız istifa edin boşanın yaşayın ailenizle. Yok yapamam diyorsanız da bu ruh halinden çıkın eşiniz illa ki hissediyordur mutsuzluğunuzu
Yani 900 km varmis arada ,kolay mi öyle her hatfa sonu .İşin maddi boyutundan girin,yorgunlugundan cıkın,bir de eşi ile hafta sonlari yapabilecekleri farkli aktiviteler vs olabilir.Bilemedim..Neden her hafta sonu gidilmez. Hafta içi çalışıp gidilmiyor sa hafta sonu gitmek istemek normal değilmi.
Ayni duygulari paylasiyoruz ama benimki sizinkinden daha zor. Aileniz istediginizde yaniniza geliyor ama ben londradayim ve benimkilerin gelme gibi bir durumlari soz konusu degil. En azindan vataninizdasiniz Istediginizde atlar ucaga gidersiniz. Benim oyle bir imkanim yok malesef. Aileniz kendilerine bakamadiginda yaniniza alirsiniz. Bulundugunuz yerden onlara destek olursunuz. Evliligi bitirmeniz ailenizi üzer ben cok donmeyi düşündüm ama her defasinda annem bir yol cizdigimi anlatmaya çalıştı. Kendimi hala evli gibi hissetmiyorum ama cabaliyorum. Caba gösteriniz. Iyi bir evlilikte bir nimettir aile gibi. Ha derseniz esimle anlasamiyoruz o zaman sizi anlarim. Hem baktiginizda ailelerde çocukları mutlu olsun isterler. Bu sekilde teselli seyler yazabilecegimi dusunmezdim. Cunku bizde de aile kavrami cok yuksektir. Bagliyizdir. Evleneneler hep yakındadırlar. Bir yola cikmissaniz o yolda yanlis seyler olmadigi surece yürümeniz gerekir. Geri dönünce mutlu olmakta hayal olabilir. Bu kezde bir pismanlik yasayabilirsiniz. En büyük mesafe gönül mesafesidir. Gönüller bir olsun ailelerimizde iyi olsun bizlerde öyle.Merhaba,
Daha önce de benzer bir konu açmıştım ama şimdi işin boyutu biraz daha farklı gibi, ya da ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
Ben 32 yaşındayım ve 4 yıl önce iş için ailemin yanından ayrılıp İstanbul'a geldim 2 sene çalışır dönerim diyerek ama olmadı işte, hayat...
Eşimle tanıştım, evlendik, hala İstanbul'dayım... 1,5 senelik evliyiz, eşimi seviyorum, o da beni seviyor, güzel de bir yaşantımız var çok şükür, çocuğumuz yok. Sorun şu ki ben evliliğe alışamadım.Aile özlemim çok çok fazla...
Eşimin de ailesi başka memlekette ama o üniversiteden beri İstanbul'da olduğu için artık aşmış bu konuları.İşimiz ve sosyal çevremiz dışında bizi İstanbul'a bağlayan pek bir şey yok esasen.
Benim ailemle bağlarım çok kuvvetlidir, sevgi dolu bir ailede büyüdük kız kardeşim ve ben, durumumuz da iyiydi çok şükür, ailem bilinen bir ailedir memlekette.
Geçen hafta ailem İstanbul'a geldi, özlem giderdik, gezdik ettik, şu an dönüş yolundalar ama ben çok kötüyüm, bir ara eşyalarımı toplayıp onlarla beraber döneyim diyordum ciddi ciddi, her şeyi arkamda bırakayım...
Sürekli kendimi ailemin yanına dönmüş olarak düşünüyorum, birlikte oraya gideriz bunu yaparız vb. ve bu düşüncelerimde eşim yok, yani olsa da olur olmasa da gibi.
Aileme bir şey olacak diye aklım çıkıyor, zaman geçiyor, yaşlanıyorlar ve ben onlarla değilim, boşa zaman öldürüyorum buralarda diye düşünüyorum.Her görüşmemizde daha da yaşlanıyorlar tabi ki ve bu beni delirtiyor, kabul edemiyorum yaşlanmalarını.
Sürekli dua ediyorum Allah'ım diyorum n'olur kazadan beladan koru onları, sağlıklı uzun ömürler ver.
Şımarıklık değil bu, aksine etrafımda hep yaşından olgun biri olarak bilinirim, bu duygunun tarifi, adı yok gibi sanki.
Arkadaşlarımla paylaşıyorum kader diyorlar, amaaan uçağa atlar gidersin görüntülü konuşuyorsunuz ya yetmiyor mu diyorlar, anlamıyorlar beni.
Günden güne şiddetleniyor bu hislerim ve ben nefes alamıyorum artık, buralardan gitmem lazım sanki.
Nasıl üstesinden gelebilirim ben bu durumun, destek mi almam lazım bilmiyorum, paylaşıp içimi dökmek istedim...
Neden her hafta sonu gidilmez. Hafta içi çalışıp gidilmiyor sa hafta sonu gitmek istemek normal değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?