iyiymiş öyle yaşamak,ohh ne ala adam motor alacak,keyif yapacak ,kardeşine yardım edecek,kadın da çalışacak!kredi ödeyecek ,yetmeyecek ailesi yardım edecek,Şakamı bu!!!Önce şu adama iyi bir ders vermek lazım,dişini sık,maaşın krediye kesilsin,arta kalan paran olursa kendine harca,ne bileyim temizliğini yaptır,hastayım de eğilip kalkamıyorum de!! saçını başını yaptır,ev için bir kuruş başka harcama,gelsin faturalar elektrik su!!mutfağa hiçbişey alma ,akşam gelsin yemek yok de!!! kabul etmiyormu!!!hesap kitap ortada de,yine carlarsa git ailenin yanına anlasın biraz hanyayı konyayı,bak ne güzel yazmışsın,sakin insanlarız diyorsun,ben o kadar sakin soğuk kanlı değilim,o yüzden hırpalandım birçok şeyi atlatırken,sen sakince sinirini bozmadan çözümlersin.Biz evlendik benim eşim evlenmeden önce cebindeki paranın kuruşuna kadar ailesine veren bir insan olduğu için ,inanın evlendik kendi evimde eşya yok,onlara mobilya taksidi ödemeye devam ettik,bende masraf olmasın düğünü kendimiz yapıyoruz,eşya biraz beklesin dedim eski eşyalala oturdum, anne vara yoka bakmaz,eşyaları yeniledi falan,biz onlara taksit ödüyoruz,onlar diğerlerine ev alıyor,ben tam gün çalışıyorum,kazancım eşimi 2 ye katlıyor,kendi öğretmen yarım gün çalışıyor ben tam gün,günlerce iş için şehir dışında oluyorum,ay sonu elimde 5 kuruş kalmıyor!!üstelik kalan parayıda bunlara git gel yol parasına veriyorduk!!!benim bir gün tepem attı kıyamet kopardım anlatamam o evde ne var ne yok kırdım döktüm,ay sonunda yine borçla girince,çok kötü kavga ettik,o çok sakin eşim ailesine laf gelince nasıl saldırganlaştı anlatamam,bende geri adım atmadım,kabus gibiydi!o ilkdi,biraz kendini topladı taksitleri ödemeye devam etti tabi..neyse 1 yıl sonra ev alıcam dedim,öyle ya kardeşlerine ailen aldı bizim kendimiz alıcaz artık ev almak istiyorum dedim tamam dedi,aldık evi hiç nakitimiz yokki benim maaşın yarısından çoğu oraya gitti,sonra bunun bekarken aldığı kötü bir araba var ,bu arabadan bıktım yeni araba istiyorum dedim arabayıda yeniledik,evimizde eşya yok,gittim zevkime göre tepeden tırnağa evimi donattım,fikrini bile sormadım,hesabı kitabı yaptım aldım:))çocuk doğdu bakıcı şu bu,kalan para sadece bize yetiyor artık:))istesede kimseye 5 kuruş yollayamaz,az biraz artanlada tatilimi yapıyorum, çocuğumu sigortalattırdım onu ödüyor,yani şekerim senin anlayacağın bu adama artık aylık harçlık kalıyor:))hadi gitsinde şimdi aileye yedirsin ...ben sabah akşam çalışacam bu da onlaramı yedirecek...şimdi kimse ağzını bile açamıyor,hele annesi borcumuz var dediğinde ,herkesin borcu var diyorum savıyorumm.. işin sırrıerkeği borçtan çıkarmıycaksın!!!