boğuluyorum!

Hayır sedef'den sonra ...Çünküm sedef sema'ya senin kocanla koyun koyuna uyuyorduk biz demiş :)))) ALLAH'ını seven üstüme toprak atsın ! (set by memati )

Sema Sedeften önce mi gelin olmuş*?

Yok yok Hamdi Alkan bile daha saçma diziler yapamıyor.Arka Sıradakiler öösye giremeyince 1 sene daha lise okudu olmadı 35inde liseye geri döndüler falan ama sema sedef büşra gelinler ve 3 damadın ve konaktaki kaynana ve kayınpederin çilesinden daha entrikalı, yaratıcı, seksepalitesi yüksek bir yapım olmadı.Aşk, cinsellik, intikam, entrika hepsi burada Sonunda Büşra yuvasını yıkan sedefi vurup intihar edecek.Kocası kucağında bahtsız yavrusuyla melül melül bakacak

Hayır sedef'den sonra ...Çünküm sedef sema'ya senin kocanla koyun koyuna uyuyorduk biz demiş :)))) ALLAH'ını seven üstüme toprak atsın ! (set by memati )

Sen konuya oldukça hakimsin, kafamıza takılanları sana soralım. :))

İyi halt etmiş.
Ne biçim bir aile bunlar ya.
Hiç bişey düşünmüyorlar mıydı acaba koyun koyuna yatarken..

Sedef'in çocuğu kime baba diyor oylama açalım
a) Kayınpedere
b) Sema' nın kocasına
c) Büşra' nın kocasına
d) Kendş kocasına
e) tüpçüye, sütçüye

Haahaha bacım biz bu konuyla yedik,uyuduk, yattık,sabahladık :))

Ben ucundan kıyısında yakaladım. Senin izlenimin ne peki? Sedef gerçekten ortalığa mı düşmüş yoksa konu sahibinin takıntıları ile bazı şeyler mi abartılmış? Hayır bana inanılası gelmiyor da elti ile diğer kaynın koyun koyuna yatması ve bunun normal karşılanması.

Haahaha bacım biz bu konuyla yedik,uyuduk, yattık,sabahladık :))

Ben de konuyu okumuş bulundum bir kere, şimdi olayların sonunu merak ediyorum. :)) Forumu sürekli takip edemezsem neticeyi senden öğrenirim.

a) Kayınpedere
b) Sema' nın kocasına
c) Büşra' nın kocasına
d) Kendş kocasına
e) tüpçüye, sütçüye

arkadaşlar lütfen bu kadar ileri gitmeyelim, çünkü diğer tarafı (sedef ve nişanlı) dinlemedik.

suçu ispatlanana kadar herkes masumdur yoksa suçlu mudur?

a) Kayınpedere
b) Sema' nın kocasına
c) Büşra' nın kocasına
d) Kendş kocasına
e) tüpçüye, sütçüye

Yok beea.
O kdar da değildir herhalde.
Öyle bişey olsa çıkar foyaları.
Yazık Büşra ya ya.
Ayrılamıyor da olan o kıza oluyor..

Yok beea.
O kdar da değildir herhalde.
Öyle bişey olsa çıkar foyaları.
Yazık Büşra ya ya.
Ayrılamıyor da olan o kıza oluyor..

hepsi diye bir şık olsa ama hepsininkinden karısım bi cocuk olmaz demi

Kızlar son yorumları okuyunca bir an birbirimize dizi anlatıyormuşuz gibi geldi

Konuyu geyiğe çevirmeyin arkadaşlar, konudışı mesajdan uyarı alırsınız. Konusahibi de gelir ağzına geleni söyler, benden söylemesi.

Canım konu sahibi öyle anlattığı için öyle biliyoruz ama ben böyle olayların var olduğuna inanıyorum..Biliyor musun ? böyle bir duruma şahit bile olduk vakti zamanında..Kaynıyla aşk yaşıyordu kocasıda biliyordu 5 çocugu vardı kadının ve eşi duyulmasın diye sessiz kaldı yıllarca ve sonunda kanser oldu adam öldü..Kadın o 5 çocuklu haliyle eşinin yiğeniyle aşk yaşadı..Bu öğrenildi tabii kıyamet koptu ve kadın sonunda 5 çocuguyla kendinden yaşça ufak bir adama gitti mutlu mesut yaşıyor

''benm sözlümde zamanında sedefle aynı odada yatmış el ele tutuşma oyunları vs nahoş tavırlar içinde sürdürmüşler kayın yenge ilşkilerini.bunları bana sözlüm anlattı.sedef sözlüme bitanem hayatım die hitab eder.kendisi başka bir şehrde oturuo buraya yani kayınvalideme her geldiğinde direk sözlümü arar evdeym nerde kaldın hadi ben geldim sen nerdesn yada kaç gndür neden aramadın beni gibi muhabbetleri olur''

bunlar konu sahibinin sözleridir önceki konusundan alıntıdır.sen bunları bile bile nasıl hala devam ediyosun anlamıyorum valla.bir de milletin kafasını yoruyosun böyle boş şeylerle.kızım mantıklı düşün ya hayatın kararıyor haberin yok.yengesiyle aşna fişne yapan bi adamdan ne beklentin var senin.gencecik yasın daha evde kalmazsın korkma.bunu unutur yine seversin cok seviyorum falan diyceksin biliyorum.bırak bu midesi geniş iğrenc aileyi.

arkadaşlar lütfen bu kadar ileri gitmeyelim, çünkü diğer tarafı (sedef ve nişanlı) dinlemedik.

suçu ispatlanana kadar herkes masumdur yoksa suçlu mudur?

Ben tğm bunların hayal ürünü olduğunu düşünüyorum bunun için yazdım canım.Bu kişi ya bizle dalga geçiyor ya da sedef diye bir eltisi gerçekten var ve onu saplantı yapmış.İnsanlar böyle iftiraya uğruyorlar.Konu sahibinin sedeften başka konusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…