boğuluyorum!

ERkeklerin güzellik anlayışıyla ilgilidir o çekicilik:)

Doğru olma ihtimali çok yüksek canım.
Neler oluyor neler.
Var böyleleri...

ayy bırak canım allah askına yaaa buluşur buluşurlar hem ne gerek var dısarda bulusmaya küçük gelini dısarıya gönderir evde de bulusurlar.bunlarda bu niyet olduktan sonra samanlık seyran olur hem bu kız ayrılıp kurtulsun su manyak aileden de kim sevinirse sevinsin ondan sonra

bende bunu bi saplantı olarak görüyorum.bu ister nişanlısı olsun,ister eltisi..ortada tek dolanan şey sedef..madem nişanlından vazgeçemiyosun bukadar olaydan sonra,ozaman sen uğraş..ama nişanlınla değil eltinle...

Vay be... Aklım almıyor. O zaman düşünecek, elli tane konu açacak ne var? Olay net değil mi? Yengesi ile fingirdeyen adamla insanın ne gibi konuşacak birşeyi olabilir? Gelip gelip KK'da yazdıkça adama ahlak mı zerkediliyor?

ya gecende böle bi konu vardı sanırım oda 1.5 yıllıkmı evliydi yoksa bumuydu konu karıştırdım neyse. 2 tane kaynım var ikiside kardeşim. bende kocamı ne eltimden kıskanırım ne kuzeninden felan filanından. böle şeyler kanda cıkartır rezillikte. kıskançlık duygularına hakim olmak lazım. ayrıca ev kalabalıksa koyun koyuna dediği bence aynı odada yatmak olabilir. zaten şuphen varsa akıl almak yerine ayrılman lazım hayat şupheyle gecmez. siz akrabasınız senede bir kere göruşmıceksiniz. her zaman görueceksiniz her defasında eve gdince kavga mı cıkaracaksın

Biz de onu diyoruz işte konu sahibesine varsa bir olay kaçarak uzaklaş bunlar geniş aile bari sen genişleme diye ama nafile..Sedef aşagı Sedef yukarı..

SEDEF BİLİYOR MU ACABA BU KADAR MEŞHUR OLDUĞUNU,
SEVGİLİ AMANEDE BU SEDEFLE ALAKALI AÇTIĞIN KAÇINCI KONU BEN SAYAMADIM
BİZDEN İSTEDİĞİN NE ONU DA ANLAMADIM
EĞER BU ANLATTIKLARINDA HİÇBİR ABARTMA YOKSA AİLE YAPILARI ÇOK FENA VE BU AİLENİN İÇİNE GİRMEK İSTEYECEĞİNİ SANMIYORUM
AMA AÇIKÇASI BEN NEDENSE OLAYLARI SENİN ÇOK ABARTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
ÇÜNKÜ SÜREKLİ BİR KONU AÇIYORSUN VE KONUYU MUTLAKA SEDEFE BAĞLIYORSUN.
İSTEDİĞİN ŞEY ,NİŞANLININ DA ÖBÜR KAYNIN GİBİ SEDEFE KÜSMESİ,BUNU ANLADIK.
DİYELİMKİ NİŞANLIN SEDEFLE KÜSTÜ VE SİZ EVLENDİNİZ.
SENİN DERDİN GENE BİTMEZ BE CANIM.
GEÇEN AÇTIĞIN BİR KONUDA KAYINVALİDENİN SEDEFLE KONUŞMASINI ANLATMIŞSIN,ONU BİLE KISKANMIŞSIN.
EĞER EVLENİRSEN HERŞEKİLDE HAYATIN SEDEFİ KISKARAK GEÇECEK BUNU unutma canım.

siz bilirsiniz aa bu sedef sizin başınza evlenincede bela olacak sürekli evinizde tarttışma yaşayacaksınz

yinede daha iyisini sen bilirsin ama evlenme derim bu areketi nişanlııyken yapan evlenince kimbilir nelere mmaruz kalıırsınz

Biz de onu diyoruz işte konu sahibesine varsa bir olay kaçarak uzaklaş bunlar geniş aile bari sen genişleme diye ama nafile..Sedef aşagı Sedef yukarı..

Benim de dediğim konu sahibi içten içe abarttığını biliyor ki kaçarak uzaklaşmıyor. Ben biraz saplantı havası seziyorum. Yoksa normal bir insan bu durumda konu açmadan önce tekmeyi vurmaz mı herife? Bunda düşünecek birşey yok ki. Konu sahibinin kararı da sürüncemede olduğuna göre aylardır bence abarttığını kendisi de biliyor.
Tamam hayatta herşey var ama takıntılarını süsleyen hikayeleri yaşadığını zanneden bir sürü de insan var. Bu da bir rahatsızlık sonuçta.
Hani öyledir demiyorum ama böylesi bana çok garip geliyor.

sedef buraya gelsede görse ne kadar meşhur olduğunu...
çok merak ettim şu kadını...:26:
şimdiden yaşadığın sorunlar bu kadarsa evlendikden sonra tahmin bile edemiyorum..
fazla katlanamazsın gibime geliyor...

Haklısın aslında..Valla bacım birdahaki Sedef konusunda görüşmek ve fikirleşmek dileğiyle :))) Hoşçakalınız benden bu gadan..

Alakasız mı olacak bilmiyorum ama yıllar önce bir gazetenin ekinde bir akıl danışma bölümüne derdini yazan bir bayan vardı.
Eşi askerdeydi,eşi askerdeyken eşinin ortanca kardeşine aşık olmuş,onunla ilişki yaşamıştı.
Bir süre sonrada küçük kardeşe aşık olduğunu ondan vazgeçemeyeceğini falan yazmıştı.
Onunla vakit geçirmekten hoşlandığını,kendisini anladığını,evde otururken elinin eline değmesiyle başladığını vs.tarzı birşeyler yazmıştı.
Çok küçüktüm,aklım almamıştı bir türlü,olabilirmiydi,gerçekmiydi acaba.
Çokta inanamadım açıkcası böyle birşeyin olacağına.Hem de sonuçta gazetede okuyordum,inandırıcılığına da kaybediyordu tabii biraz.
Ama etkilemişti beni bu tarz bir iğrençlik.

Sizin bütün konularınızı biliyorum.Okuduğumda ilk aklıma gelen acaba bu benim gazetede okuduğumla aynı konumu oldu.
Yazacaktım vazgeçtim,çünkü ben konunuzu okuduğumda siz size yardımcı olanlara kızıyordunuz.

Doğru ya da gerçek bilmiyorum,biraz da sizin takıntınız olduğunu düşünüyorum.
Ama benim diyeceğim de arkadaşlarla aynı şey.
Ayrılın,hayatı kendinize zehir etmekten de vazgeçin.

Son düzenleme:
bence sen tipik eltisini çekemeyen birisin :) sadece nişanlından kıskanmıyorsun ki sedefi,kayınvalden onunla ilgili iki tatlı laf dese onu da kıskanıyorsun,kız öyle böyle sevdirmiş kendini kıskanma bence..hem sedef olmasa eminim sen kıskanacak başka birinide bulursun yoldan geçen senden güzel kızlardan bile kıskanan nişanlısını sakınan bir kızsın..kafanda bişeyler yaratmışsın bizide burda oyalıyorsun gibime geliyor..

Ne kadar karmakarışık bi olay bu! Ne sedefmiş bu demek geliyor içimden vallahi

Anladığım tek şey;Evlenmeden önce bu kadar sıkıntı yaşatıyorsa size,evlendikten sonra olacakları düşünemiyorum bile..

Hala fırsatınız varken kaçın kaçın kaçın alabildiğine uzak bi yere bu aileden ve nişanlınızdan..
Sedef sadece kenar süsü bu olayda..

sedef'in dünyadan haberi yookk yazık kadınaa :))

üstelik ben aklı başında hiç bir erkeğin karısının bu davranışlarına sessiz kalacağına inanmıyorum....

hatta o anne babanın da susmasına doğal görmesine inanmıyorumm...

bence siz sedefi o kadar çok kıskanıyorsunuz ki ne söyleyeceğinizi kestiremiyorsunuz.

eğer ki söyledikleriniz gerçekse buraya konu açmaz direk koşarak o aileden kaçardınız!!!!

iyimser olalım siz nişanlınızdan vazgeçemiyorsunuz katlanıyorsunuz diyelim e sizin anneniz babanız farketmiyor mu arkadaş???

yani kaçıncı konu oldu hatırlamıyorum,hepsini okudum ama bana artık inandırıcı gelmiyorsunuz!!!!

aynen katılıyorum,bende sedef saplantı haline gelmiş arkadaşda,ne görmek istiyorsa onları anlatıyor bize ve işin kötüsü kendiside inanmış..bence bir an önce psikayatra gitmen gerekiyor..

arkadasım konunu okumadan yorum yapıyorum okumaya gerek gormuyorum
buraya sureklı sedef ıcın nısanlın ıcın vs sureklı dertlı dertlı konular acıyorsun
sence evlenmeden sana hergun dertlı dertlı konu actırcak bırıyle ızdıvacın ne kadar sağlıklı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…