arkadasım konunu okumadan yorum yapıyorum okumaya gerek gormuyorum
buraya sureklı sedef ıcın nısanlın ıcın vs sureklı dertlı dertlı konular acıyorsun
sence evlenmeden sana hergun dertlı dertlı konu actırcak bırıyle ızdıvacın ne kadar sağlıklı olur?
evlenirlerse bence nişanlısının hayatı zindan olacak :):) hergün sedef aşağı sedef yukarı..
kayınvalidenize katılıyorum en fenası amanede,beni ilerde döver bile demiş ya.valla çok fenasın.eminim abartıyosundur sedef mevzusunu da.ben de nişanlımın kızlarla çok samimi olmasını istemem ama yanaktan öpmesinde ne var allahaşkına.insan yengesiyle tokalaşırmıymış ya,kardeşi o onun.sarılır öper.
valla sedefin yerinde olsam asıl ben kızardım sana yıllardır alıştıkları abla kardeş ilişkisini bozuyosun diye.sizde nasıldır bilmiyorum ama bizde kardeşin karısı kardeştir.genç nesilsiniz ya,desem eski devirde kalmışsınız diye o da değil. kadınlarda kıskançlık çok kötü.bi de benim dediğim olmadı sedefin dediği oldu ne demek anlamadım.nişanlın kukla sanki bir ipi sedefte biri sende sanki.bence yazık çocuğa.
Arkadasim sedef'i cok kafana takma :) kiskanmana ne hacet, nisanlin senden oncesinde taniyormus sedefi, senden once onu tercih edebilirdi evlilik icin.. etmemis demek ki ilgilenmiyor.. arkadas olarak goruyor demek ki.. siz degil nisanliniz bogulacak seviyeye gelmis .. sedef'inde ne hissettiginin pek bir onemi yok.. nisanlinizi begensede cok gec, begenmeyip arkadas gibi gorsede cok gec.. her halukarda gec kalmis bir kiz sedef.. :) zavalli bir tip bence .. ama siz kendinizi boyle alcaltip, nisanlinizin gozunden dusmeye devam ederseniz, sedeften beter olursunuz soyliyim.. sedef'e de burdan sesleniyorum cik kiz aradan parazit yapma..
son kararın nedir en son ayrılacağına dair konuşma yapacaktın , yaptın mı.. önceki konularını okumadım , abartmadığından eminmisin bazen insan kafasında, aslında var olandan daha fazlasını kurar kötü niyet yoksada var olduğuna inandırır. kendini çok yıpratmışsın ve yıpratıyorsun, nişanlını da öyle. onun yapabileceği bişey yok.
birde kabul et ki sedefi kıskanıyorsun yani nişanlından kıskanmanı geçtim ailede çok kabul görmüş olması ve ailenin seninle ilgili olumsuz söylemleri sedefi hedefin haline getirmiş. ve belli ki sen bunlara alışamayacaksın, nişanlında sende pembe gözlüklerdesiniz o senin alışacağını umuyor sende sedefle görüşmeyeceğini.
allah rızası için yargılamadan yinemi ya demeden anlamaya çalışarak dinleyin beni ve artık bir akıl verin kendi basıma halledemiyorum.sizden baskada kimsem yok kızlar anlatıp rahatlayabileceğim.
en son konumda anladığım kadarıyla nişanlım sedefin tavırlarından rahatsız olmuyor ben kızmayım diye uzak duruyor diye düşünmeye başladım demiştim.YANILMAMIŞIM
aldım karsıma nişanlımı iki arkadas gibi konusalım dedim.bu zamana kadar olan bütün herseyi anlattım.sedefle ilgili daha önce bana bu kadın bu kadarmı kötü ya falan diyip telefonu suratıma kapamıstı.sonra sedefle ilgili sorduğum bir soruya karsılık sen sedefi ne olarak görüosunda böyle birşey soruyorsun demişti.ben ona sormustum sedefi ne olarak gördüğünü hiçbirşey olarak görmüyorum günahına giremem kadının demişti.bu ve bunun gibi bir sürü sedefi savunmaya açıkça yapamasada gizli gizli dolaylı olarak savunmaya yönelik bir sürü hareketi olmuştu.bunları anlattım bence sen sedefin bütün o cıvıklıklarını cana yakınlık olarak algılıyorsun onu bu hareketleriyle değerlendirdiğin zaman cıvık değilde iyi melek gibi cana yakın bir kadın olark görüyorsun dedim.DOĞRULADI!ben sedefin hareketlerinden rahatsız olduğumu dile getirdiğimde (sema diğer eltim oluyor ve oda görüşmüyor sedefle bu cıvıklıklar yüzünden) semanın haklı olduğunu düşündüğümü söylediğimde sana göre sedef her zaman masum biz onu kıskanan saf dısı bırakmaya çalışan insanlar olduk dedm.doğruladı ve yine aklı sıra kaybetmemek için şöyle bir cümle kurdu.evet sedefi senin dediğin gbi göryordum gözümüzü boyamıstı ama senle olduktran sonra sen bana yavas yavas göstermeye basladın neyin ne olduğunu dedi.yalan ben kızmıyım diye söylenmiş koca bir yalan bu inanmıyorum nişanlıma.
en son nişanımızdan 1 hafta önce söz vermişti bana sedefe sadece el uzatıp elini sıkacaktı öpmeyecekti(yanlış anlaşılmasın bu karara birlikte varmıstık sedef uzak durduğunu görünce uzak duru diye düşünmüştük soğukluğunu belli etmek için yapcaktı bunu) yapmadı.söz verdi tutmadı ilk defa ve yine sedef için onun kalbi kırılmasın diye.ama beyimizin özrü kabahatinden büyük oldu tabi bunu anlattım ona sözünü tutmadın yine sedefin istediği oldu benim değil dedim.sedef için değil annem babam için yaptım ben yoksa ortalık karısırdı dedi.olaya bak bunu söyleyen adam 5 ay sonra evlenecekj kızlar kendi kurcağı yuvayı düşünmüyor ana babası laf edermiş bunu düşünüyor.yarın birgün ana babası afedrsnz işeme dese işemeyecek.öyle sinirlendimki başlıyım senn ananada babanada koskoca adamsın onların isteğine göremi hareket etceksin her zaman.böyle olcaksa bitsin bu ilşki dedim.tabi anne babasına laf ettiğim için haklı olarak sinrlendi bağırıp çağırdı ben gebersem senn annenen babana laf etmem bu iki oldu sinirinden anne babama bile dil uzatıosun dedi.neyse özür falan diledim baktım anlamıyor.döktüm bende içimi annen yeri geldi bu kız beni döver bu hepsinden fena dedi benim için sen beni korudunmu dedim.abin 2 günlük kızın agzına bakıyorsun derken abini susuturdunmu dedim.ama amanede doğruları söyleyince hep kötü oldu hep benim yaptıklarımı gördün dedim.geldi sarıldı sarıldım bende.gectimi şimdi hersey bitti düzeldikmi dedim öylemi sanıosun bu kadar kolaymı içimizdekileri onarmak dedim.oturdum pc basına sedefi nişanlımın faceine eklemek için(zamanında ben silmiştim kara kedi gibi aralarına girdiğimi düşündüm yapan razı yapılan hosnur bana ne oluoki)eklettirmedi elini ittrdim bende ekliycem diye sandalyemi kendine doğru çekti bağırarak ztn cılız birşeyim savruldum resmen bu kalktım ittirdim bende onu yeter artık bir dövmediğin kalmıştı diye gecti karsıma vur vur diye bağırdı.sonuç olarak bunca seyden sonra hala bana hiç bişey olmamış gibi askım cnm cicim diye konusuyor gönlümü hoş tutmaya çalışıyor.dün aksamda bize geldi çiçek almış üstündede bi not seni çok seviyorum ben seni anlıuyorum nolur sende beni anla ömrüm yazıodu.içim bomboş ondanda herseydende nefret ediyorum yine ben agladım ben üzüldüm yine benim ilşkim yıprandı olan hep bana oldu ve yine halledilmiş birşey yok.aynı şeklde duruyor bu lanet konu suçluda tamamen nişanlım sedefe suç bulmuyorum artık.sedef öyle cıvık davranmaktan hoşnut nişanlım ona öyle davranılmasından hoşnur arada olan bana oldu bunca zman ben nabıcağımı bilmiyorum çok kötüyüm çok mutsuzum içimde birşeyler koptu gitti sanki..
Çok karışık yazmışsınız, kim kime ne demiş, kim küsmüş? Ama sedefi gördüm arada
bu eltim yani sedef bitane el üstnde tutuyolar çok sevyolar.sevsinlerde ztn ama bide bize zararı olmasa kaynanam çok sevdiği halde o dahil herkes sedef için çok şımarık hep kendi sevilsin ister boynumuzdan ayrılmaz biz onu şımarttık falan gbi konusuo.daha b kerecik aynı ortama geldik oda yarm saatline sözede gelemediler bundan sonrasında bu insana karsı nasıl bi önlem almalıyım.çünkü biliyorum ben kaç senelk gelişnim sen kmsinki havasında olacak davranısları sözlümde öle düşünüo.çok uzun oldu farkındaym ama o kadarki olan bten hiçbişei doru düzgn analatamadım bile ilgilenirde yorum atarsanız merak ettinizi şeleri cvplarım şimdiden teşekkürler
bugün sözlüm bize gidelim dedi yiyecek bişeyler aldık gttik.gitmez olsaydım hersey gayet iyi giderken yada ben öyle sanırken telefon çaldı arayan sedef (eltim olur kendisi aynı zamandada ailenin gözdesi:) )
neyse kaynanamla konustular kapattılar.kaynanam geldi yne ballandıra ballandıra anlattı sevgili elticiğimi bi övgüler bi övgüler.zaten ne zmn bir aray gelsek sedefin kendi yok ama muhabbet hep onun üstüne kurulu sıkıldım artık.neyse gelelyim asıl konuya
k.pederim işten geldi h.geldin baba dedim sende h.geldin kızım dedi insan bi elini uzatır bi öpeyim misafr gelmişim dmi.öpiyim baba dedim duymadı yada işine öle geldi bilmiyorum gecti oturdu sonra sözlüm lavaboya gitti.k,pederim ne zmn geldiniz kızım dedi.oluyo bkaç saat baba dedm.ne dese beenirsiniz bu ne ya iki günün biri burdasınız (ki hiçte dediği gbi değil ) dedi gülerek.(sorsanız şaka yapıyo böyle şakamı olur) niye baba istemiomusun bizi ziyarete geldik dedim bende gülerek sustu bişey demedi üstüne kayananam ne dese beenirsiniz kızın aradı dedi k.pederime kim dedi k.pederimde sedef sedef dedi oda.hiç bişi demedim bozuntuya vermedim sözlümede anlatamadım .içim içimi yiyo.bi bakıorum melek gbi davranıolar bi bakıorum istemio gbi.hele söz konusu sedefse beni bi hiç yerine koyuyolar.şimdi okuyanlar sedefi kıskandığımı düşünecek belkide ama tek ricam kendinizi benm yerime koyarak okumanız ve öyle yorum yapmanız.çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi çok dışlanmış hissediyorum
mrb arkadaşlar konuya nerden gireceğim sorunumu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama bir yerden başlamam gerek umarım sıkıntımı en doğru şekilde ifade edebilirim
nişanlıyım deli gibi seviyorum onu.hayatta hiçbirşeyden emin olmadığım kadarda eminim onun da beni öyle sevdiğinden.çokta güveniyorum allaha şükür güvenimi sarsacak hiçbirşey yapmadı ama ben neden böyleyim bilmiyorum.onu benden daha güzel olduğunu düşündüğüm hiçkimseyle tanıştırmak istemiyorum. nişanlım yanımdayken atıyorum yolda gezerken karsıdan çok güzel alımlı bir bayan bize doğru geldiğinde kendimi çok tedirgin hissediyorum.hemen baska bir yöne bakıyorum bunu hangi psikolojiyle neden yaptığımı bilemiyorum anlatamıyorum.bu anlattıklarıma bakarak senin özgüven sorunun var diyeceksiniz.aslına bakarsan haklı olabilirsiniz çünkü babam tarafından hep dışlanarak büyüdüm,bu hala içimde bir yara ve bazı noktalarda kendime güvenimin gittiğini düşünürüm bu konular yüzünden.fakat şöyle bişeyde var nişanlımın işyerinde çok güzel bir kız var iş sebebiyle günde bi saat kadar yalnız çalışmak zorundalar kız evli o kızdan hiç kıskanmıyorum.içimde hiç tuhaf bir his oluşmuyor.fakat yine aynı işyerinde reklam departmanında çalışan bir bayan var bekar nişanlımla çok samimi falanda değiller ama yine bilemediğim bir sebeple o kızın varlığından rahatsızlık duyuyorum.bu aralar kendimi anlayamıyorum.nişanlıma bu sıkıntımı anlatmadım fakat çok defalar yersiz kıskançlıklarım olmuştur yada haklı olarak bile olsa konuyu saldırganca bir kavgaya cevirmişliğim.sizden ricam beni aydınlatmanız neler yapabilrim bu duygulardan kurtulmak için? ayrıca bide su var yarın bir gün evlenicem ve nişanlımın akrabalrının kimsenin beni kıskanç huysuz biri olarak tanımasını istemiyorum.yol yakınken çözüm bulmam lazım bu garip hislerime bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?