Boğuluyorummmm

selinnay

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
68
50
18
İçimde zaten çok fazla olmayan güzel duygular bu güzel yaz aylarında 0 iniyo. Kimseyi sevmiyorum, kimseye KATLANAMIYORUM. İnsanlara göstermelik yaşıyorum sanki. Ama aynı zamanda da çook yalnızım. Hele ki okulun açılmasını hiiiç istemiyorum. Yeni sorunlu insanlar yeni sorunlu kalacak yer.. İnsanları küçümsediğimi düşünmeyin benden uzak olan herkesi severim. Ama artık insanlar ' aa nasıl bi kız bu' demesinler diye yaşıyormuş gibi yapmak istemiyorum. Hep çekingen bir insandım ama artık zirve yaptı sanki. Noluyo gerçekten anlamıyorum. Hiç mi mutlu olamayacağım ben, hep rol olarak mı kalıcak hayatım ?

Kimseyi sevmemek neden? Bir nedeni olmalı ve asıl çözülecek derdiniz o sanırım

Hepimiz bize yazılan rolü oynuyoruz zaten
Sorunlu olan sizce diğerleri mi?
Onu düşünün biraz

Çekingen olmak bunları getiriyor işte.Bende zamanında öyleydim insan hayata dışarıdan bakıyor gibi kötü bir duygu.Bu huyunu kırman lazım baska türlü zor

İçimde zaten çok fazla olmayan güzel duygular bu güzel yaz aylarında 0 iniyo. Kimseyi sevmiyorum, kimseye KATLANAMIYORUM. İnsanlara göstermelik yaşıyorum sanki. Ama aynı zamanda da çook yalnızım. Hele ki okulun açılmasını hiiiç istemiyorum. Yeni sorunlu insanlar yeni sorunlu kalacak yer.. İnsanları küçümsediğimi düşünmeyin benden uzak olan herkesi severim. Ama artık insanlar ' aa nasıl bi kız bu' demesinler diye yaşıyormuş gibi yapmak istemiyorum. Hep çekingen bir insandım ama artık zirve yaptı sanki. Noluyo gerçekten anlamıyorum. Hiç mi mutlu olamayacağım ben, hep rol olarak mı kalıcak hayatım ?
Senin tam olarak derdin ne, neden böyle hissediyorsun bilmiyorum ama şu ara sürekli üçkağıtçılarla karşılaşıyorum.
Hayatımda ilk kez çalıştım ve tanıyamayacağım kadar çok çeşit insan tanıdım, eski ben değilim.
Bütün bozuk tipleri uğraşsalardı böyle bir araya toplayamazlardı.
Ben nasıl düştüm o ortama hala düşünüyorum.
Masum hayallerimi, iyi niyetlerimi kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum.

Sene oldu 2017 elalem ne der kafasini birak dersine odaklan isine gucune bak.

kilolu musun? neden sana "aa nasıl bi kız bu" diyolar?

İnsanlara kendini sevdirmek için exra çaba harcama seni sen oldugun için sevsinler ki gerçek dost sevgili arkadaşlık budur.Kendiniz olun dogal olun.

Back
X