- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.821
kızlar bu sabah bulantım bir başladı bu saate ne kadar ne yediysem çıkardım. su içsem bile durmadı. yarın sağlık ocağına gidip danışsam yardımcı olabilecek bi ilaç tavsiyesi yapabilirler mi acaba.
Eklerim tabi.Habersiz bırakma bizleri.Beraber sevinelim.Hoşgeldinayşe merhaba bende anne olmayı çok isteyenlerdenim bat 26 ocak eklersen sevinirim dua edin lütfen...teşekkür ederim şimdiden,bu arada 2 yıllık evliyim hiç korunmadım sorunum hiçbir sorunumun olmaması :))) sebebsiz infertilite
Anam bi dur kıız.Daha 10 gün var sana.Bugün 9 oldu :) 4-5 gün kala başla test yapmaya.Ümitsizliğe düşme amabeni takan yok ama bu sabah gebelik testi yaptım gene negatiff en erken nezaman çıkar acaba
Herkese günaydın kızlarrrrrrr....
Hadi uyanın bakalım bir sabah halayı çekelim
Bugünün gündemi batına 4-5 gün kalanlar tahlil yapıp hep berabersilik çizgiyi arıycaz
Hadi bakalım inci ilk önce senden bekliyoruz...
Hamişler bulantılarından beslenmelerinden ve belirtilerinden bahsedip bizim için de dua edecek
Ve bizde onlarla beraber heyecanla keseyi pıtpıtları görmek için sabırsızlancaz....
Ve hala batına günler günler olanlar(benim gibi) çalışmalardan bahsedip taktikler arıycak
Haydi kızlar güzel bir cuma günü bizi bekliyoruz.....
Cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun
Sevgiler saygılar....
Geçmiş olsun canım.Sen üşütmüşsün resmen.İnşallah son adetindirgunaydın kızlar......
Zor bi bat geciriyorum dun erkenden cıktm işten eve gtm cok usuyodum kramplar fln derken 2saate anck gecti ilacımıda aldım hayırlısı bide bende hiç olmazxdıda bu ay gaz var ya karnım şişti pantalon sıkıyor resmen
Bende ayağımın altına su torbası koydum onunla ısınabiliyorum.Olmazsa ayak ısıtıcılardan al kendine.Ayakkabıyla da ısıtıyormuş onlar.İşverenler bazen bu konuda yeterince anlayışlı olmuyor. Hele özel sektör çok daha zor...
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz ya.. Evde 2 çorap 1 patik birde üstüne terlik giyiyorum ama yine buz gibi.. Ayağımın altına sıcak su torbaları koyuyorum..Pek kar etmiyor çözümde bulamadım. Yaz kış üşür ayaklarım...
Kızlar ben ilk idrarla test yapmayı unuttum
gün içinde yapacam size haber veririm. Belim çok ağırıyor. Bakalım ne olacak
canlarım bugün yogunum biraz.
Haber verecem sizlere
Unuttunmuuuuu
Allah iyiliğini versin emiiiiii inci..Hadi yap da haber et öldüm meraktan.Bebişlerimi yorma teyzesi
Erken başlamış seninkiler canımm.Allah yardımcın olsun.Ebem saati 15-20 dk geriye al dedi bana.Yatağın içinde biraz durmam için.Mide boşken çok bulanır yattığın yerde kraker falan ye dedi.Sende yap işe yarar inşallah
Eklerim tabi.Habersiz bırakma bizleri.Beraber sevinelim.Hoşgeldin
Anam bi dur kıız.Daha 10 gün var sana.Bugün 9 oldu :) 4-5 gün kala başla test yapmaya.Ümitsizliğe düşme ama
Günaydın KEVOOOKK..Kız sen çok pozitifsin inşallah bu ay olacak bu pozitiflikle seninkide. Dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah Hayırlı cumalar.....
Geçmiş olsun canım.Sen üşütmüşsün resmen.İnşallah son adetindir
Bende ayağımın altına su torbası koydum onunla ısınabiliyorum.Olmazsa ayak ısıtıcılardan al kendine.Ayakkabıyla da ısıtıyormuş onlar.
Günaydın şekerleeeer...
8 ocak-22
10 ocak-98,96
17 ocak-2554,68 çıktııııı
Diğer kan sonuçlarımda çok güzelmiş.Kansızlık falan yokmuş.Üzüme devam yinedeEbe ve aile hekimim BETA HCG için çok güzel dedi.Kasık ağrılarımı ve ağır kaldıramadığımı söyledim erken başlamış sende dedi.Belki de ikizdir dedi Erken kilo alman ondan olabilir dedi Bugün cumaaaa...Sela ile ezan arasında Yasin okumayı ihmal etmeyin kızlaaaarrrr.Duaların en çok kabul olduğu vakitmiiiişşşş...
İşverenler bazen bu konuda yeterince anlayışlı olmuyor. Hele özel sektör çok daha zor...
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz ya.. Evde 2 çorap 1 patik birde üstüne terlik giyiyorum ama yine buz gibi.. Ayağımın altına sıcak su torbaları koyuyorum..Pek kar etmiyor çözümde bulamadım. Yaz kış üşür ayaklarım...
canımcım geçmiş olsun dikkat et kendine.Ayaklarını sıcak tut.Bazen benim de öyle oluyor.Ağladığım zamanları biliyorum.
Dün çalıştık bakalım bugün de seminere gitcez kocişle beraber. Bakalım kısmet akşama sahaya çıkabilir miyiz
Bir de Kegel egzersizleri var. Onlar kasları kuvvetlendiriyor. Özellikle ilişki esnasında da ağrıları azaltıyor. Alışkanlık haline getirip gün içinde yapmak lazım.
Erken başlamış seninkiler canımm.Allah yardımcın olsun.Ebem saati 15-20 dk geriye al dedi bana.Yatağın içinde biraz durmam için.Mide boşken çok bulanır yattığın yerde kraker falan ye dedi.Sende yap işe yarar inşallah
Eklerim tabi.Habersiz bırakma bizleri.Beraber sevinelim.Hoşgeldin
Anam bi dur kıız.Daha 10 gün var sana.Bugün 9 oldu :) 4-5 gün kala başla test yapmaya.Ümitsizliğe düşme ama
Günaydın KEVOOOKK..Kız sen çok pozitifsin inşallah bu ay olacak bu pozitiflikle seninkide. Dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah Hayırlı cumalar.....
Geçmiş olsun canım.Sen üşütmüşsün resmen.İnşallah son adetindir
Bende ayağımın altına su torbası koydum onunla ısınabiliyorum.Olmazsa ayak ısıtıcılardan al kendine.Ayakkabıyla da ısıtıyormuş onlar.
Günaydın şekerleeeer...
8 ocak-22
10 ocak-98,96
17 ocak-2554,68 çıktııııı
Diğer kan sonuçlarımda çok güzelmiş.Kansızlık falan yokmuş.Üzüme devam yinedeEbe ve aile hekimim BETA HCG için çok güzel dedi.Kasık ağrılarımı ve ağır kaldıramadığımı söyledim erken başlamış sende dedi.Belki de ikizdir dedi Erken kilo alman ondan olabilir dedi Bugün cumaaaa...Sela ile ezan arasında Yasin okumayı ihmal etmeyin kızlaaaarrrr.Duaların en çok kabul olduğu vakitmiiiişşşş...
ay canım tb ederim sanırım ikizler gelıyor....
Bende umarım sondur bu adet
canım bide ben o btc kurunu yaptm sabah yedm nasıl midem kalktı anlatamam cok kotu gelıyo tadı ama yedım dokee saca cocuk gibi...
Halimi bi gorseniz
Ayşecim eşine cakşır otundan kac grm aldın yaptın canım?
İnşallah canım.30gr aldım ben.2 kaşık bala 2 kaşık ot karıştırdım.Onu bitirdi 20 günde.Fazlasına da gerek kalmadı zaten.İnşallah seninde öyle olur
o egzersizler nasılmış kızz
selam kızlar ayşecigim topigin hayırlı olsun canım hamilesinde banada ugur getirir insallahta hamile kalırım benimde bat 1 şubat diyelim ve bende senin topigine takılmaya devam edeyim
İnşallah canım.30gr aldım ben.2 kaşık bala 2 kaşık ot karıştırdım.Onu bitirdi 20 günde.Fazlasına da gerek kalmadı zaten.İnşallah seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?