- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.801
beni takan yok ama bu sabah gebelik testi yaptım gene negatiff en erken nezaman çıkar acaba
bat kaç canım ?
Adet gününden 3-4 gün öncede çıkan var.
Adetten 6 gün sonra çıkanda.
Bir arkadaşımın öyle olmuştu.
adeti geçtikten 6 -7. ci günde pozitifi görmüştü.
10 gün var canım daha
canım alsaydın keşke denerdin çayın içine koyardın balı öyle içerdiniz
peki neyapcan şimdi
başka yerden bulabilcekmisin
gunaydın kızlar......
Zor bi bat geciriyorum dun erkenden cıktm işten eve gtm cok usuyodum kramplar fln derken 2saate anck gecti ilacımıda aldım hayırlısı bide bende hiç olmazxdıda bu ay gaz var ya karnım şişti pantalon sıkıyor resmen
Eki Görüntüle 607973
Eki Görüntüle 607974
okla çizdim ki daha iyi görebilesiniz diye.
Şuan hiç bişi düşünemiyorum.
Olabilirde olmayabilirde
Geçmiş olsun canım.. Bu ay üşüttüysen onun etkisi oluyor genelde. Benimde sancım pek olmaz geçen ay ayaklarımı üşüttüm çok sancılı geçti...
Oy incm ins ayseninki gbidir ins hamisndir..
Benimde son 7 gün bata hc bsey hssetmiyorm gebeym yada dglm blmiyorm tek bldgm gógüslermn sistgi ve acisna dayanamamam belkide adet olcm ondandr..
Bu arada hayirli cumalar dualarmz kabul olsun insallah..
günaydın kızlar. Dün ov. testim de ikinci çizgi daha koyuydu. Hala şaşıyorum.Ben ne kadar geç yumurtluyormuşum. Dün 17. günümdü. Kür filan da yapmadım. Bu testler insanın kendini tanımasını da sağlıyor.Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.
Evt sanırım ayaklarımı uşutum ondan boyle oldu kuzummm kendimi pek iyi hissertmıyorum ama genede mecbur geldim işe napıyım dun erken cıktım ya zaten ondan bugun patron terslenir bide gelmesem arar arkamdan hemen biliyorum...
Evt sanırım ayaklarımı uşutum ondan boyle oldu kuzummm kendimi pek iyi hissertmıyorum ama genede mecbur geldim işe napıyım dun erken cıktım ya zaten ondan bugun patron terslenir bide gelmesem arar arkamdan hemen biliyorum...
Gunaydın canım bence sen bugn yarın bol bol calış dikk et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?