Bol bebiş topiği

canım alsaydın keşke denerdin çayın içine koyardın balı öyle içerdiniz
peki neyapcan şimdi
başka yerden bulabilcekmisin

eminönüne gidip alacam inşaallah hem orda daha uygun olur diye düşündüm
şimdi keçiboynuzuna devam inanıyorum her türlü şifayı Rabbi Rahim bizlere verecek

Herkese günaydın kızlarrrrrrr....

Hadi uyanın bakalım bir sabah halayı çekelim

Bugünün gündemi batına 4-5 gün kalanlar tahlil yapıp hep berabersilik çizgiyi arıycaz

Hadi bakalım inci ilk önce senden bekliyoruz...

Hamişler bulantılarından beslenmelerinden ve belirtilerinden bahsedip bizim için de dua edecek

Ve bizde onlarla beraber heyecanla keseyi pıtpıtları görmek için sabırsızlancaz....

Ve hala batına günler günler olanlar(benim gibi) çalışmalardan bahsedip taktikler arıycak

Haydi kızlar güzel bir cuma günü bizi bekliyoruz.....
Cumanız mübarek olsun dualarımız kabul olsun

Sevgiler saygılar....

kızlar bugun saat 10 bucukda kan tahlıllerımı yaptırıcam düşüğe ney neden olmuş öğrenicem... umarım ciddi bişey deıldır ... ve bıdahakı gebelıgımde bana zorluk yasatmaz işallah.... su sonuclar bı bellı olsun hemen adet olur olmaz bende baslıcam yumurtlama takıbıne ... gelsın klomenler gelsın catlatma iğnelerıı.... hadi bakalım dualarınızı esırgemeyın ....

gunaydın kızlar......
Zor bi bat geciriyorum dun erkenden cıktm işten eve gtm cok usuyodum kramplar fln derken 2saate anck gecti ilacımıda aldım hayırlısı bide bende hiç olmazxdıda bu ay gaz var ya karnım şişti pantalon sıkıyor resmen

Geçmiş olsun canım.. Bu ay üşüttüysen onun etkisi oluyor genelde. Benimde sancım pek olmaz geçen ay ayaklarımı üşüttüm çok sancılı geçti...

Eki Görüntüle 607973

Eki Görüntüle 607974

okla çizdim ki daha iyi görebilesiniz diye.

Şuan hiç bişi düşünemiyorum.

Olabilirde olmayabilirde

Oy incm ins ayseninki gbidir ins hamisndir..

Benimde son 7 gün bata hc bsey hssetmiyorm gebeym yada dglm blmiyorm tek bldgm gógüslermn sistgi ve acisna dayanamamam belkide adet olcm ondandr..

Bu arada hayirli cumalar dualarmz kabul olsun insallah..

Birde merak ettm kzlar testlerde on dakikadan snra ckan sonuclar gecersizdir dio neden acaba?
Aysenin dogru ckti..

günaydın kızlar. Dün ov. testim de ikinci çizgi daha koyuydu. Hala şaşıyorum.Ben ne kadar geç yumurtluyormuşum. Dün 17. günümdü. Kür filan da yapmadım. Bu testler insanın kendini tanımasını da sağlıyor. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Geçmiş olsun canım.. Bu ay üşüttüysen onun etkisi oluyor genelde. Benimde sancım pek olmaz geçen ay ayaklarımı üşüttüm çok sancılı geçti...

Evt sanırım ayaklarımı uşutum ondan boyle oldu kuzummm kendimi pek iyi hissertmıyorum ama genede mecbur geldim işe napıyım dun erken cıktım ya zaten ondan bugun patron terslenir bide gelmesem arar arkamdan hemen biliyorum...

Hmm ne guzel canım goguslerinde adet olcağındada değişim oluyormuydu peki??

Sanada hayırlı cumalar kuzucum...

Gunaydın canım bence sen bugn yarın bol bol calış dikk et kendine...

İşverenler bazen bu konuda yeterince anlayışlı olmuyor. Hele özel sektör çok daha zor...
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz ya.. Evde 2 çorap 1 patik birde üstüne terlik giyiyorum ama yine buz gibi.. Ayağımın altına sıcak su torbaları koyuyorum..Pek kar etmiyor çözümde bulamadım. Yaz kış üşür ayaklarım...

canımcım geçmiş olsun dikkat et kendine.Ayaklarını sıcak tut.Bazen benim de öyle oluyor.Ağladığım zamanları biliyorum.

Gunaydın canım bence sen bugn yarın bol bol calış dikk et kendine...

Dün çalıştık bakalım bugün de seminere gitcez kocişle beraber. Bakalım kısmet akşama sahaya çıkabilir miyiz
Bir de Kegel egzersizleri var. Onlar kasları kuvvetlendiriyor. Özellikle ilişki esnasında da ağrıları azaltıyor. Alışkanlık haline getirip gün içinde yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…