- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #2.841
amiiiin inşallah ben ikinci için ugrasıyorum 14 ay oldu ama hala tık yok sorunda yok artık rabbim nezaman dilerseSağol canım en kısa zamanda sizlerin başına inşallah bu güzel duygular
Son batın olur inşalllaahhhhhh
Ben özel sektordeyım zaten patron akşam zor gelır kendi o yuzden benim hep burda durmam gerek...
Ben ayak ısıtan kremde denedim olmadı fakat migrosun reklamında ayak ısıtıcı diye bi alet gordm gidip bi bakcam varsa alsam diyrm bole olmuycak cunku baya agrım var
herkese günaydın.....................
dünden sonra bugün daha iyiyim testleri bıraktım
adetim geçene kadar yapmıycam
sürekli tek çizgi görmekten tükendim
umutsuzluk yok
bat gelmeyecek nasılsa:)
son 5
seni çok iyi anlıyorum tatlım ya ben de çok ağladım zamanında. Bu kegel egzersizleri mi fayda etti yoksa düzenli maçlar mı bilmem artık ağrımıyor. Ama ayaklarımı da üşütmemeye çalışıyorum. Kegel egzersizleri doğum için de faydalıymış. İdrarını yapıyormuş gibi itiyorsun çekiyorsun.Tabi bunu yaparken mesane bol olacak sonra paçadan akmasın
inşallah canım.30gr aldım ben.2 kaşık bala 2 kaşık ot karıştırdım.onu bitirdi 20 günde.fazlasına da gerek kalmadı zaten.inşallah seninde öyle olur
kızlaaaarrr doktorumla görüştüm.adetten sonraki 6.günde değer çok güzel dedi.salı günü gel keseyi görelim dedi.cumartesiye gidecektim.sizce ne yapmalıyım????
1500'de vajinal ultrasonda görünürmüş.onu sevmiyorum ben üstten bakalım o yüzden de 5000 olması gerekiyor dedi.
Salıyamı gitsem cumartesiyimi beklesem
leylacım bak bu topic çok kısmetli bi topic. buradan hiç ayrılma. ayağımızı sürüdükmü gerisi de geliyor. herkes o kadar seviyeli, cana yakın, anlayışlı, kaliteli burası gibi yok yani. iyice bir reklam yaptım :) evde ne yemek var ne bişey koca gelecek yarım saat sonra ne olacak halim bilmem:)
kızlar adetlıyım ama ya Evvel demk istyrm sizce kabul olurmu?
Kızlaaaarrr doktorumla görüştüm.Adetten sonraki 6.günde değer çok güzel dedi.Salı günü gel keseyi görelim dedi.Cumartesiye gidecektim.Sizce ne yapmalıyım????
1500'de vajinal ultrasonda görünürmüş.Onu sevmiyorum ben üstten bakalım o yüzden de 5000 olması gerekiyor dedi.
Salıyamı gitsem cumartesiyimi beklesem
Yok randevumu aldım cumartesiye.Acele yok artık.Çok şükür var,biliyoruz.Göreceğiz Allah kısmet ederse.Acele etmek istemiyorum artık.Sabretmeyi öğrenmeliyim....salı beklenirmi:)
ben olsam görsünde nasıl olursa derdim:9
öpüldün balım
Amiiinn inşallah canım..evet ayşem sana katılıyorum her konuda
hele kısmet konusunda,Senden inciden sonra kalanlarıda hamiş tablosuna yazacaksın inşallah
Bekle beni 9 şubay geliyoruuuuuuuuuum
CANIM KURANDAN SURE OLMADIĞI MÜDDETÇE TÜM DUALARI OKUYABİLİRİZ allah kabul etsin kzuum okuyabilirsin..
Hmm ne guzel canım goguslerinde adet olcağındada değişim oluyormuydu peki??
Sanada hayırlı cumalar kuzucum...
Allah kabul etsin dualarımızı tüm müslümanlarla beraber inşallah.
Bebeğini kaybeden arkadaşımla görüştüm yeni yeni başlamış yokluğunun acısı.Çok üzüldüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün.Arada gelirim aranıza ama çalışıp kafamı dağıtayım bugün.Sabahki neşemden eser kalmadı(((((((Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Böyle acılarla imtihan etmesin Rabbim
ayşecim arkadaşın için cok uzuldum onun yanında olmaya calış
Kendinide cok yıpratma bak sende can taşıyorsun,sen uzulunce oda uzuluyor annesi tmm mı?
Allah hepimizi bebklerimiz eşlerimiz ailemizi korusun.allah kimseye bole acı yaşatmasın
Bazen diyorum bu kadar telaşa evhama gerek yok.Allahım alıverirse elinden dımdızlak kalakalırsın işte.Allah korusun.O yüzden doktorum salı gel keseyi görürüz dediği halde cumartesi gideceğim.Öyle etkilediki beni.
canım bende bu hafta ortası doktora gitmeye karar verdim. 7. haftamdan gün almış oluyorum zaten o zaman. vajinsl ultrason istemediğim için bu kadar geciktirdim doktora görünmeyi. kalp atışını duymayabilir belki ama keseyi mutlaka görmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?