Bol bebiş topiği

Bende bakayım ona.. inşallah işimize yarar birşeydir. Bir de geceleri ayrı bir yatak çorabım var. Çorapsız yatamıyorum yattım mı sabaha kadar en az 6-7 defa tuvalete gidiyorum:)

Beynini hiç yorma canım.. Günün tadını çıkar... Şunun şurasında bata ne kalmış ki... Aman vur patlasın çal oynasın...
Negatifte bizim pozitifte bizim.. Yeter ki kocişlerimiz sağolsun.. Rabbim bize de gösterecek inşallah o günleri....

anladım canım

Hayırlı cumalar herkese
dün akşamdan beri gelememiştim maşallah ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim:) bugün çok şükür bulantım yok inşallah da olmaz. dün çok zorlu geçmişti.

inci den güzel haberler bekliyoruz inş ikinci çizgiyi görür arkadaşım.

inşallah canım. 30gr aldım ben.2 kaşık bala 2 kaşık ot karıştırdım.onu bitirdi 20 günde.fazlasına da gerek kalmadı zaten.inşallah seninde öyle olur

salı beklenirmi:)

ben olsam görsünde nasıl olursa derdim:9

öpüldün balım

evet ayşem sana katılıyorum her konuda
hele kısmet konusunda,Senden inciden sonra kalanlarıda hamiş tablosuna yazacaksın inşallah
Bekle beni 9 şubay geliyoruuuuuuuuuum

Madem herşey gayet yolunda salı git yorgunluk olmaz hem doştan görünüz. bizim bi tanıdık bebk yerleşirken alttan baktırmış diye bebiş yerşleşemeden düşmüş. yerleşme zamanında alttan baktırmayın diyorlar..

salı beklenirmi:)

ben olsam görsünde nasıl olursa derdim:9

öpüldün balım
Yok randevumu aldım cumartesiye.Acele yok artık.Çok şükür var,biliyoruz.Göreceğiz Allah kısmet ederse.Acele etmek istemiyorum artık.Sabretmeyi öğrenmeliyim....

evet ayşem sana katılıyorum her konuda
hele kısmet konusunda,Senden inciden sonra kalanlarıda hamiş tablosuna yazacaksın inşallah
Bekle beni 9 şubay geliyoruuuuuuuuuum
Amiiinn inşallah canım..
Dua zamanıııııı.....

Allah kabul etsin dualarımızı tüm müslümanlarla beraber inşallah.
Bebeğini kaybeden arkadaşımla görüştüm yeni yeni başlamış yokluğunun acısı.Çok üzüldüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün.Arada gelirim aranıza ama çalışıp kafamı dağıtayım bugün.Sabahki neşemden eser kalmadı (((((((Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Böyle acılarla imtihan etmesin Rabbim

ayşecim arkadaşın için cok uzuldum onun yanında olmaya calış
Kendinide cok yıpratma bak sende can taşıyorsun,sen uzulunce oda uzuluyor annesi tmm mı?
Allah hepimizi bebklerimiz eşlerimiz ailemizi korusun.allah kimseye bole acı yaşatmasın

Bazen diyorum bu kadar telaşa evhama gerek yok.Allahım alıverirse elinden dımdızlak kalakalırsın işte.Allah korusun.O yüzden doktorum salı gel keseyi görürüz dediği halde cumartesi gideceğim.Öyle etkilediki beni.

canım bende bu hafta ortası doktora gitmeye karar verdim. 7. haftamdan gün almış oluyorum zaten o zaman. vajinsl ultrason istemediğim için bu kadar geciktirdim doktora görünmeyi. kalp atışını duymayabilir belki ama keseyi mutlaka görmesi lazım.

kuzucum bu kadar uzulme için rahat etcekse eyer ki cumartesi git salıda gidersın yeterki sen mutlu ol uzulme kuzucum tmm mı? annesi ikizler uzuluyor bak

Değerin çok yükseldiyse yani gelişimi hızlıysa kalbini de duyabilirsin kimbilir
İnşallah sürpriz olur sana
Bende acele etmek istemiyorum.Kalp atışını da duyabilirsin sen belki.Hatta ben bile duyabilirim.Değer 5000'i geçer salıya demişti doktorum.Cumartesiye daha fazla olur.Ben de keselerimi ve kalplerini birlikte görürüm inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…