Bol bebiş topiği

KEVOKKKKK günaydınnn tatlımmm :)))
inşallahh izmir sana uğurlu gelirrrr ve bebeğinle dönersin izmirdennnn
hadi az kaldı son 5 gün :)
izmir yolcusu hazırrrrrr :)))

Evet canım az kaldı inşallah bebişle dönerim:) Gel seni de götüreyim..

Bu arada benim videolarla aram çok iyiydi. Eşimin geçen sene doğum gününe bütün samimi arkadaşlarından video istedim. Beraber yaşadıkları komik anılarınızı anlatın dedim. Sonra hepsini toplayıp 45 dklık bir film yaptım. Harika olmuştu. Geçen gün gene izledik çok güldük:)
Hatta o filmi ona izletirken yeni bir film izliycez demiştim. Hazırladığım filmi açmıştım. İlk izlediği anıda videoya çekmiştim. Çok şaşkın ve tatlı olmuştu:)

Bence devam et canım.Çift çizgiden sonra 4 gün ilişki diyo doktorlar..

Kızlar size birşey sorucam..
Ben dün sabah 8 gibi uzayan akıntımı gördüm..
Bugünde saat 1 gibi yine gördüm...
Bu ay iki tarafımda da hafif ağrı var.
Sizce iki kez mi yumurtladım?
İki yumurtamı yumurtladım?

selam arkadaşlar yarım saate kadar kan testi sonucu alıcam..lütfen pozitif olması için dua eder misniz...negatif olursa naparım düşünemiyorum..inşallah herhalukarda şükredebilirim.....
lütfen dua edin lütfennn...

süpermiş tatlım ya :)))
valla çok iyi fikir
tabii teknolojiylede aran iyi demek :) bunları becerebildiğine göre :) ben birtek fotoğraf çekebiliyorum :))))
bazen ıpaddan pratik hemen çekeyim diyorum onun videoda olduğunu bile anlamıyorum :))) millett poz veriyo bende çekiyorum sonra bakıyoruz video :))) fotoğraf gibi kısa bişi oluyo ama pozu verirken hallerini kaydetmiş oluyo :) oo acayip komik oluyo :)))

tatlım olabilir test kullanmamışmıydın bu ay ovu testi baksaydı bi
kimisi iki kez yumurtluyormuş belkide onun içindir bu akıntı
boşa geçirme bari
benim gitti günler
akıntı makıntı da yok
valla yaa bilmiyordum ben öyle olduğunu
üfff

Hadi hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlündekini nasip etsin...

Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim yokluğunu bir daha göstermesin..
Ne mutlu ki sana hamile kalabiliyorsun..
Düşüğün sebebini araştırdın mı?

Sağolasın. Evet hamile kalabiliyorum ama, devamı gelmeyince müthiş bir hayal kırıklığı... Son 4 ayda 2 hamilelik 1 kürtaj,1 düşük... Genel bir tarama yapıldı. Tiroide falan bakıldı. Şimdi genetik inceleme yaptıracağım. Önce bir toparlanayım. Bikaç ay sonra bir üniversite hastanesine gidip yaptıracağım...

Anladım canım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..
İnşşallah ciddi birşey çıkmaz en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...

dualarımızla yanındayız canım
inşallah pozitiftir
hayırlısıyla gelmiştir meleğin
hadi güzel haberlerini bekliyoruz...

sosyoloji 12 düşük mü yaptın?sürecini kısaca yazabilir misin?

Vallaha pek de yazacak bişey yok aslında. İlkinde 5. haftada lekelenme şeklinde kanam başladı. 6. haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum. 2.sinde yine 5. haftada lekelenme oldu. 2 gün sonra kese görünmüyordu ve Bhcg değerim düşmüştü. 2-3 gün sonra kendiliğinden yoğun bir kanam başladı ve düşük oldu...

Anladım canım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..
İnşşallah ciddi birşey çıkmaz en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...

sosyoloji ben bi kere hamile kalmıştım çatlatma iğnesiyle. fakat 3. ayda kalbi durdu kürtajla aldılar. sonra kan pıhtılaşması testi zorla yaptırdım ve bende ağır bi trombosit varmış. sende bi o testen yaptırsan?

canım benim kürtaj olduğum dr kafana takma bi daha olur vb tarzı ayşe teyzece şeyler söyledi..sonra antalyada bi dr a gittim kadın "bunun mutlaka bi sebebi vardır ve buluruz" dedi çok etkilenmiştim nitekim buldu da kan pıhtılaşmam armış.sende bi yaptırsan ne kaybedersin ki?

çok geçmiş olsun canımm
rabbim bir daha göstermisin
inşallah en kısa zamanda da sağlıkla hayırlısıyla sımsıkı tutunur yavrun sanaa...
dualarımız burdaki herkes için
rabbim herkesin gönlüne göre versinnn
rabbimm hepimizin yüzünü güldürcek inşallahhh...

Ben akıntımdan takip ediyorum diye ovu almadım. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay alıcam.
Canım benim çift çizgiyi görünce yumurtluyorsun ve en geç 36 saat içinde yumurtan çatlayıp tüplerine doğru ilerliyor..
İşte o tüplerde spermle karşılaşır ve döllenirse..
Döllenmiş olarak rahime doğru ilerliyor...
Yani sen cuma günü yumurtladın ve çalışmanı yaptın.. Şimdi spermler tüplere doğru yola çıktı. Canlı ve hızlı iseler tüplerde çatlayan yumurtanla karşılaşacaklar.. İnşallah da öyle olacak...

Yaptırıcam canım. Genelde ilk düşüğü doktorlar pek önemsemiyorlar. Ama ikinci de olunca araştırma yapalım dediler. Gerçi benim doktor direkt genetik testi istedi. Ama ben genetik testinden önce başka bir doktora gidip pıhtılaşma testi isteyeceğim. Gerçi benim yaşımda 35 oldu. Fazla geç kalmamam lazım..Umarım sen iyi haberler alırsın..

35 inan geç bi yaş değil milyonlarca örneği var.hiç yaşa takılma vücutla alakalı.bol bol incir hurma ye.ben ilk gebeliğimi yaklaşık 5 ay önce yaşadım ve doğal beslenmeye dua ya inancım çok arttı.çünkü dr bana tüp bebekle bile olmayabilir demişt ne kötü anlar..ama benim çok şükür çatlatma iğnesiyle oldu . Rabbim çok isteyince nasip ediyo ..tabi hayırlısı olsun demek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…