- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.201
KEVOKKKKK günaydınnn tatlımmm :)))
inşallahh izmir sana uğurlu gelirrrr ve bebeğinle dönersin izmirdennnn
hadi az kaldı son 5 gün :)
izmir yolcusu hazırrrrrr :)))
tatlım bu sefer hayırlısıyla gelecek inşallahhh
valla merak ettim bu video olayını :)
çok komik olur yavv :)))
izler izler gülersinizz :)))
ama çok güzel anı olurrr
hadi inşallah hayırlısıyla bu ay gelir meleğinn...
canım evet 5 şubat ama testte göre çalıştık dün çok çok silik çıktı bende başka yumurtluyormuyum neoluyor bilmiyorum ki
kimisi ayda 2 kez yumurtluyormuş
biz bundan sonrasını keyfe keder yapıyoz :)
çocuk için olanı bitirdik :)
kıamet artık inşallah doğru zamanda doğru yerde bulunmuştur askerler :)
allahımın izniylede inşallah olur...
sence ne olmalı kafam karıştı devammmı etmeli sence?
2. düşük derken yenimi yoksa geçen aylarda olanmı
Evet canım az kaldı inşallah bebişle dönerim:) Gel seni de götüreyim..
Bu arada benim videolarla aram çok iyiydi. Eşimin geçen sene doğum gününe bütün samimi arkadaşlarından video istedim. Beraber yaşadıkları komik anılarınızı anlatın dedim. Sonra hepsini toplayıp 45 dklık bir film yaptım. Harika olmuştu. Geçen gün gene izledik çok güldük:)
Hatta o filmi ona izletirken yeni bir film izliycez demiştim. Hazırladığım filmi açmıştım. İlk izlediği anıda videoya çekmiştim. Çok şaşkın ve tatlı olmuştu:)
yeni canım ya. Doğru seninle haberleşmemiştik. 2 hafta önce oldu...
Kızlar size birşey sorucam..
Ben dün sabah 8 gibi uzayan akıntımı gördüm..
Bugünde saat 1 gibi yine gördüm...
Bu ay iki tarafımda da hafif ağrı var.
Sizce iki kez mi yumurtladım?
İki yumurtamı yumurtladım?
selam arkadaşlar yarım saate kadar kan testi sonucu alıcam..lütfen pozitif olması için dua eder misniz...negatif olursa naparım düşünemiyorum..inşallah herhalukarda şükredebilirim.....
lütfen dua edin lütfennn...
Canım benim çok geçmiş olsun.. Rabbim yokluğunu bir daha göstermesin..
Ne mutlu ki sana hamile kalabiliyorsun..
Düşüğün sebebini araştırdın mı?
Sağolasın. Evet hamile kalabiliyorum ama, devamı gelmeyince müthiş bir hayal kırıklığı... Son 4 ayda 2 hamilelik 1 kürtaj,1 düşük... Genel bir tarama yapıldı. Tiroide falan bakıldı. Şimdi genetik inceleme yaptıracağım. Önce bir toparlanayım. Bikaç ay sonra bir üniversite hastanesine gidip yaptıracağım...
selam arkadaşlar yarım saate kadar kan testi sonucu alıcam..lütfen pozitif olması için dua eder misniz...negatif olursa naparım düşünemiyorum..inşallah herhalukarda şükredebilirim.....
lütfen dua edin lütfennn...
sosyoloji 12 düşük mü yaptın?sürecini kısaca yazabilir misin?
Anladım canım.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..
İnşşallah ciddi birşey çıkmaz en yakın zamanda kavuşursun bebeğine...
Vallaha pek de yazacak bişey yok aslında. İlkinde 5. haftada lekelenme şeklinde kanam başladı. 6. haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum. 2.sinde yine 5. haftada lekelenme oldu. 2 gün sonra kese görünmüyordu ve Bhcg değerim düşmüştü. 2-3 gün sonra kendiliğinden yoğun bir kanam başladı ve düşük oldu...
Vallaha pek de yazacak bişey yok aslında. İlkinde 5. haftada lekelenme şeklinde kanam başladı. 6. haftada kese bozulduğu için kürtaj oldum. 2.sinde yine 5. haftada lekelenme oldu. 2 gün sonra kese görünmüyordu ve Bhcg değerim düşmüştü. 2-3 gün sonra kendiliğinden yoğun bir kanam başladı ve düşük oldu...
tatlım olabilir test kullanmamışmıydın bu ay ovu testi baksaydı bi
kimisi iki kez yumurtluyormuş belkide onun içindir bu akıntı
boşa geçirme bari
benim gitti günler
akıntı makıntı da yok
valla yaa bilmiyordum ben öyle olduğunu
üfff
sosyoloji ben bi kere hamile kalmıştım çatlatma iğnesiyle. fakat 3. ayda kalbi durdu kürtajla aldılar. sonra kan pıhtılaşması testi zorla yaptırdım ve bende ağır bi trombosit varmış. sende bi o testen yaptırsan?
Yaptırıcam canım. Genelde ilk düşüğü doktorlar pek önemsemiyorlar. Ama ikinci de olunca araştırma yapalım dediler. Gerçi benim doktor direkt genetik testi istedi. Ama ben genetik testinden önce başka bir doktora gidip pıhtılaşma testi isteyeceğim. Gerçi benim yaşımda 35 oldu. Fazla geç kalmamam lazım..Umarım sen iyi haberler alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?