- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.161
o zaman ilk güzel haberi senden alırız hem belki
benimkide kıskanır hemen gelir bellimi olur:)))
ay inşallah vardır ben o iğne testini yaptım bişey çıkmadı
ezcanede burnumun dibinde zor duruyorum test almamak için
akşam annem biraz rahatsızlandı onu acile götürdüm nerdeyse kan testi yapcaktım
Ben geç yumurtladım ama. 26 günde bir regl oluyorum ama yumurtlama testi 17. gün koyulaştı. Benimki hemen çıkmaz.Hayırlısı cnm inşallah beraber veririz güzel haberleri. Benim Ayşeye sözüm var. Çift çizgiyi gördüğümde buradan avazım çıktığı kadar haykıracağım
kız ben hamile kalıyım belediyeden anons yaptırcam:)))
ben sana boşuna demiyorum yatırcaklar beni manisaya diye
Nasıl bi anons yaptırcan kız:)
Günaydın kızlar günaydın anne adayları günaydın bebişler..........
hepsinize teşekkürediyorum iyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama beceremedim alıntıları bileştirmeyi
İnşallah Rebbim hepinize nasip etsin valla sabah yataktan kalmadan önce Allaha şükrettim sonra hepinizede vermesi için bebişleri dua ettim
dün testin şaşkınlığı ile kendimi hamile gibi birtürlü hissedemiyordum saf saf inanmaya çalışıyordum ama bugün tamamen bebeğimin varlığını hissediyor gibiyim hamileliğimin farkındayım
-eşim akşam üstü geldi akşam kayınvalidemde yemekteydim kimseye söylemedim kan testi yaptırmadan eşimde çarşıya gidiyordu bişeyler istedim
oda sen niye bukadar çok şey istedin dedi
-sonra eşimle abisini bırakmaya gittik geri dönerken arabayı hoplattı bende ona yavaş bebeğimi düşürecem dedim
ya tamam yavaş olcam dedi şaka sandııııı
eve geldiğimizde hemen film izlemeye başaldı sırtmaya başladım bi tv ye bi bana ne sırıtıp duruyon dedi
çalışma yapalımmı dedi gülerek bende sana ihtiyacım kalmadı çalışma için dedim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedii şaşkın şaşkın
hamile misin dedi bi kaç kez galiba test yaptım dedim bu kadar çok sevineceğini gecenin bir yarısı tahmin bile etmiyordum çok mutlu oldu
şimdilik kimseye söylememe kararı aldık 1-2 gün beklemek istiyorum kan testi için
ama annem hamileliğmi dört gözle bekliyorrr duyuyunca napcak bilmiyorum artık
Kızlar sizin koçişleriniz nasıl tepki verdi (gerçi çalışmalardan dolayı bekliyorlar bu haberi ama bizimki pekbi şaşırdı gene olmadı sandı galiba cünki ben ona galiba adet olcam kasıklarım cok ağrıyo demiştim)
evet canım çok sağol...amin tatlım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
iyi geçtiğine çok sevindim :)
canımm kıyamam sana
üzülme tatlım eminim çok yakındır bebişin tez zamanda gelecektir rabbim çok büyük bol bol dua et bende hepimiz için ediyorumm
rabbim herşeyin en iyisini en hayırlısını nasip etsin hepimize...
tatlım üzülme
böyle olunca rahim gebeliğe hazırlanıyor deniyor
benim oldu önce geçikti sonra erken geldi en son tam gününde geldi
bakalım bu ay nasıl olcak inşallah gelmez
sıkma canını iyi düşün tatlım
hayırlısıyla önümüzdeki ay gelir geç olsunda güç olmasın canım
allahım herşeyin hayırlısını versin...
hayırlısı olsun tatlımmmm
negüzelll bir haber bu yaaa :) valla sabah sabah yüzüm güldü
senin adına çokkkkk sevindim tatlımmm
hayırlı olsunnn bebeğinnn :)
gunaydın kızlar...
Hamile olan arkadaşları tb ederim....
En kısa zamanda bebeğnizin kalp atışlarını duymanızı dilerim...
Ovulasyon testi alıcam kızlar sizce 20li mi 50limi alsam?
Ve hangisinden alıyorsunz gittigyrda hangi satıcıdan cevap verirseniz sevınırm....
Vallah bence ilişkiyi son 1 hafta kalaya kadar bırakma:)Herkeseee günaydınnnn
hayırlı haftalar olsun
güzel güzel haberlerle dolsun bu haftamız inşallahhhh
kızlar ben dün son ovu testimi yaptım
çokkk silik bir çizgi çıktı
zaten testimde bitti
şimdi ne olmuş oluyor
yumuşlar çatlamış ve progestron yükselmişmi oluyr
bu sabah ateşim 36.9
dün 36.7 idi
ondan önceki gün 36.5
şimdi bekleme zamanı sanırım...
Amin güzelim Amin...günaydınlarrr. Darısı başımızaaaa
evet canım çok sağol...
canııım inşaallah herşeyin hayırlısı olsun...
Bendede aynısı oluyor bu ay inşaallah nasip olur bebişimiz gelir kızlar
Allah bizim müjdelerimizlede başkalarının yüzünü güldürsüüüüüüüüüüün...
Amiiiiiiiiiin...
Bencede 20li yeter inşaallah bu ay gebe kalısında gerisi israf olmaz :)
Vallah bence ilişkiyi son 1 hafta kalaya kadar bırakma:)
Amin güzelim Amin...
İnşaallah bu ay güzel müjdeler verirsin bizlere:)
Sabah sabah Allah dua ettiriyor bak sen Allahımın hikmetine :)
Kuzum ben bu hafta çok yoğun olacağım.O yüzden elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum ama fazla kalamıyorum.kimseler konusmuyor... bugun
Git tabi gitt
Kız waves anam bende niye yok uyku falan.Dün sabah 7:10da uyandım.Bi dahada uyuyamadım.Erken de yatmadım 11-12 gibiydi.Uykuyu çok sevmem zaten.Aman olmasın 9 ay :) Çok uyuyana kızın olur derler.1-2 arkadaşımda kız bekliyor.Annemde hep uyurmuş bizde.Bakalım seninki ile benimki de tutacakmı?Günaydın kızlar kendimi zorla yataktan kaldırma mücadelesiyle buradayım:)
İnşallahh cadiiiiYeni hamişleri tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı benim gibi isteyenlerin başına olsun.
BATasıcaya 6 gün kaldıben de hiç bir belirti yok. Ayşemin belirtisizliği en büyük umudum
Rabbim bu ay göndermiş bebeğini Allah tamamına erdirsin inşallah.Topiğimiz uğurludan çok dualı o yüzden gülüyor yüzler.Ümitsizlik yok çok şükür.Toparlanıp hep beraber yeni aya hazırlanıyoruz.Darısı bütün topiğin ve bekleyenlerin başına.Ayşedurmaz.......
canım çok teşekkür ederim bu topik ve senin hamileliğin uğur getirti valla,Allah seninkinide sağsalim kucağına aldırsın
Eklerim tabi.Ümit her zaman vardır unutma.İnşallah son batın olur yazdırdığın.Bi dahakine doğum tarihini yazarımkerkese günaydın
önce hamile arkadaşlarımı kutluyorum allahım tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
sonra ben ve benim gibi bebek hasreti çeken arkadaşlarıma en kısa zamanda bebişleri gelsin
diyorum ve harika bir hafta diliyorum şöyle bol ekşınlı bol bebiş haberli
ayşecim allahım sana ve bebişine sağlık sihhat versin
benide listeye eklermisin BAT 25 ocak
gerçi ben bu aydan pek ümitli değilim ama olsun umut fakirin kapısı derler
İnşallah canımm.Dualarım sizinle hepimizle...Son beş gün yine heyecan bastı beni... Allahın izniyle ikinci kez anne olacağım.. Hadi Ayşeee bize de uğur getir...
Efsun30 arkadaşım katlandığın zorlu yolculuktan sonra böylesine güzel bir haber alman beni çok mutlu etti.. Allahım yavrunla tanışmayı da nasip etsin...
Tüm anne adaylarını tebrik ederim...
Allah herkeze nasip etsin böyle güzel günleri..Tamamına erdirsin inşallah gebeliğiniGünaydın kızlar günaydın anne adayları günaydın bebişler..........
hepsinize teşekkürediyorum iyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı yazmak isterdim ama beceremedim alıntıları bileştirmeyi
İnşallah Rebbim hepinize nasip etsin valla sabah yataktan kalmadan önce Allaha şükrettim sonra hepinizede vermesi için bebişleri dua ettim
dün testin şaşkınlığı ile kendimi hamile gibi birtürlü hissedemiyordum saf saf inanmaya çalışıyordum ama bugün tamamen bebeğimin varlığını hissediyor gibiyim hamileliğimin farkındayım
-eşim akşam üstü geldi akşam kayınvalidemde yemekteydim kimseye söylemedim kan testi yaptırmadan eşimde çarşıya gidiyordu bişeyler istedim
oda sen niye bukadar çok şey istedin dedi
-sonra eşimle abisini bırakmaya gittik geri dönerken arabayı hoplattı bende ona yavaş bebeğimi düşürecem dedim
ya tamam yavaş olcam dedi şaka sandııııı
eve geldiğimizde hemen film izlemeye başaldı sırtmaya başladım bi tv ye bi bana ne sırıtıp duruyon dedi
çalışma yapalımmı dedi gülerek bende sana ihtiyacım kalmadı çalışma için dedim neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedii şaşkın şaşkın
hamile misin dedi bi kaç kez galiba test yaptım dedim bu kadar çok sevineceğini gecenin bir yarısı tahmin bile etmiyordum çok mutlu oldu
şimdilik kimseye söylememe kararı aldık 1-2 gün beklemek istiyorum kan testi için
ama annem hamileliğmi dört gözle bekliyorrr duyuyunca napcak bilmiyorum artık
Kızlar sizin koçişleriniz nasıl tepki verdi (gerçi çalışmalardan dolayı bekliyorlar bu haberi ama bizimki pekbi şaşırdı gene olmadı sandı galiba cünki ben ona galiba adet olcam kasıklarım cok ağrıyo demiştim)
kızlar ben geldim....
Canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin..
Geçen ay benim hastanede kan tahlilim karışmıştı bana başkasının tahlili verilmişti. O tahlile göre de hamileydim.. Eşimle beraber almıştık tahlili inanılmaz sevinmişti. Ve ailelerimizde çok istiyorlar onlarada söylemiştik. Harika bir iki gün yaşadık. Sonra tahlilin karıştığı ortaya çıkınca şok yaşadık resmen..
Ama rabbim nasip ederse inşallah..
Bu sefer eşime söyleyince gizli bi yere kamera koyucam o yüz ifadesini çekicem..
Ve kalp atışlarını duyuncaya kadar kimseye söylemiycem.. Tabiki burası hariç :))
selaM kızlar nasılsınız bakalım
evet canım hatırlıyorum gerçekten talihsizlik hala içimden onlara küfürler yağdırmak geliyo
neyse umarım bu ay o sevinçi tekrar yaşıyacaksın eşinle ama bu sefer başka hastaneye git
ve o bebiş sana gelicek inan buna ilk muayneye kadar bebişin kalp atışlarını duyana kadar kese görünene kadar kimseye söyleme biz hariç:)
eşim istedi kimseye söylemek yok dedi kesinleşene kadar bende mantıklı karşıladım ama anneme söylemeden nasıl durucam bilmiyorum
valla kamera olayı aklıma gelmedi ama o surat ifadesini hiç unutmıcam heralde5-6 kez peş peşe haamilesin hamilesin deyişinide şaşkın ya
çok tatlıydı bakalım 8 ay daha var bana neler yaşatacak şaşkın kocam
sen içini ferah tut meleğin sana gelecekti incicimtugram bende senin mutlu sonunu yaşamak istiyorum. Aynı durumu bende yaşıyorum. Çok benziyor durumumuz.
İnşallah sen gibi bende 4.cü ayımda mutluluga ulaşırım.
Çok çokk sağol çok daha rahatladım ve iyiyim bu mesajdan sonra.
Tugram gece oldu bya bugvnde ara ara oldu brde gaz sornum var ondanda olblr sanirm.. Bugün ilk idrarmla yaptm tekrar bya belrgnlesti czgi..
biz iyiyiz sen nasılsın guselim?selaM kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?