- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.181
Hoşgeldin tatlım ben iyiyim hatta fazla iyiyim turp gibiyim maşallah
Sen nasılsın?Nasıl gidiyor?
sen içini ferah tut meleğin sana gelecekti incicim
birazcıkta olsa yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana
tatlım sen nasıl oldun merak ettim ?
biz iyiyiz sen nasılsın guselim?
hoşgeldin cevocum.Nasılsın?
Saol canım ya Allahım hepinize nasip etsin inşallahsuri 50 tebrik ederim canım gözün aydın
bizde iiyiz çok şükür napıosunuz diye bi uğradım sanada masallah
nasılsın sunbal ?? Kanamaların bitti mi? kalp atışlarını duydun mu ?
Saol canım ya Allahım hepinize nasip etsin inşallah
Rabbim sonuna kadar daimliğini getirsin inşallah hepimiz en sonunda burda hepimizin bebişlerinin resimlerini paylaştığımızı görelim inşallahhhhh
sağolö canım çok iiyiz kanmalar yok şuan kalbimizde gümbür gümbür ama ben çok yorgunum
Aman kendine dikkat et. Bol bol dinlen.. Kanaman olunca senin için çok endişelenmiştim. Başına gelen biliyor.... Beslenmene dikkat et, iyi bak bebişine :)
bende öyle yapıyorum bol bol dinleniyorum zaten uykuya doyamıyorum sen nasılsın ne var ne yok
2. düşük derken yenimi yoksa geçen aylarda olanmıİyiyim ne olsun .. Aslında pek girmiyorum siteye. 2. düşükten sonra toparlanmaya çalışıyorum. Henüz regl olmadım, beklemedeyim yani.. Pek tadım tuzum yok
suriymiş diğeri:)
allah söyletti belki ssirin:)
Günaydınlar herkezee...
ne guzel bi haftaya baslamıssınız boylee
her hafta boyleee herkesın batları sıra sıra gecıksınhamiş olun
bende işallah gelecek aya kaldım... bi adet olıyımda olur olmaz klomene baslıcam:2:
işallah gelcek aya bende guzel haberler verırım
Bu ikinci denemem olcak...:18: ilk denememde tutmusdu ama düşük yaptım simdi bidaha denıcez işallah yıne tutar ama bu sefer iyice tutunur
20li yeter canım.Siklusun 30-31 ise 20 yeter.Adetin 8-9.günü başlasan 20 gün sürmez bile.15 tanesiye yakalayıp silikleşiyor testler zaten.50lik alma boşuna derim ben.
Kız ne şanslıymışsın bizler ayda 1 tutturmaya çalışıyorum sen 2 kere şanslısın.İnşallah tutar bu ay...
Senin bat 5 şubat değilmi yaaa..Daha erken beklemek için
Herkese günaydın kızlarr...46:
Harika bir hafta diliyorum herkese..
Çift çizgiyi görenleri tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Silik çizgiyi görenler inşallah hamişsinizdir..
Bende dün uzayan akıntıyı gördüm...Hayırlısı inşallah..
Cuma günü itibariyle İzmire gidiyorum ailemin yanına... Bu hafta ve gelecek hafta yoğun geçecek inşallah hızla geçer de bat gününe nasıl geldiğimi anlamam...
Haydi kızlar çift ve silik çizgi için buyrun halaya...
iyim canım sen nasılsın?
Canım benim rabbim mutluluğunu daim etsin..
Geçen ay benim hastanede kan tahlilim karışmıştı bana başkasının tahlili verilmişti. O tahlile göre de hamileydim.. Eşimle beraber almıştık tahlili inanılmaz sevinmişti. Ve ailelerimizde çok istiyorlar onlarada söylemiştik. Harika bir iki gün yaşadık. Sonra tahlilin karıştığı ortaya çıkınca şok yaşadık resmen..
Ama rabbim nasip ederse inşallah..
Bu sefer eşime söyleyince gizli bi yere kamera koyucam o yüz ifadesini çekicem..
Ve kalp atışlarını duyuncaya kadar kimseye söylemiycem.. Tabiki burası hariç :))
evet canım çok sağol...
canııım inşaallah herşeyin hayırlısı olsun...
Bendede aynısı oluyor bu ay inşaallah nasip olur bebişimiz gelir kızlar
Allah bizim müjdelerimizlede başkalarının yüzünü güldürsüüüüüüüüüüün...
Amiiiiiiiiiin...
Bencede 20li yeter inşaallah bu ay gebe kalısında gerisi israf olmaz :)
Vallah bence ilişkiyi son 1 hafta kalaya kadar bırakma:)
Amin güzelim Amin...
İnşaallah bu ay güzel müjdeler verirsin bizlere:)
Sabah sabah Allah dua ettiriyor bak sen Allahımın hikmetine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?