- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.341
Canim biliyorum 6 ay oldugunu. Ben iyi oldugumu kendi kendime halledebilecegimi soledim. Ee bebis de istyrduk.oglum 6 yasinda cok ara verdik ikinciye.ole oldu iste. Simdi eskiye gore iyiyim. Senin sorunun neydi?
Amin hepimizin güzelim, Allah hepimize nasip etsin...tebrik ederim canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Amin canım, Allah isteyen herkese bu duyguları nasip etsain...Tebrikler.Rabbim sağlık versin ikinie de
Rabbim önce senin için herşeyin hayırlısını versin..
Dualarımız seninle buna emin ol...
Çok zor bir durum bunu en iyi sen bilrisin..
Ama sters üzüntü onu daha çok olumsuz etkiler.. Elinden geldiğince sakin olmaya çalış..
Ohhh maşallah...
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Haydi halaya...
Halay çeken gönlünüze sağlık, en kısa zamanda bu duyguları tatmanızı diliyorum...
İnşallah sorunsuz geçecek canım.. İçini ferah tut.. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahh...
tb ederim canım allah kucgna almayı nasip etsin
Amin şeker, Hepimizin başına inşallahhayırlısı olsun tatlımmm
TEBRİKLERRRRR :)
darısı başımıza...
İlk bebeğim güzelim, benim herşeyim geç oldu, yaş 36 :)Aminn. Benimde 5. Ayim bu ay. İlk bebeginmi?
herkese selam
bat yarın ama benim adet olacakmışım gibi hiç bir belirtim yok bir tek sağ tarafıma eğildiğimde sağ kasığım ağırıyor birde çok ayakta kaldığımda bide göğüslerim acıyo ama bunlar benim belirtilerim değil
acaba diyorum bu ay oldumu:)
testte yaptım negatif çıktı ama geç döllenme olmuştur belki nasılsa bir adet döngüzü içinde 2 kere yumurtluyormuşum:)
çok mutluyum çok
ohh maşallah
Son zamanlar.. Allahın izniyle olacak inşallah...
Umutsuzluk yok zaten..
Hadi hayırlı haberleri bekliyoruz..
Halay çekecez hep beraber
kız panik yapma rahat ol inşaallah sebep olur ovulasyonada 10.gün başla istersen.
ben bazı sebeplarden dolayı çakşırı almaya gidemedim. sende benim gibi eşine keçiboynuzu kürü yapsana baya faydasını görüyorum ben. adam düz duvara tırmanmak üzere
nasıl yani bütün olanaını alıp evde mi ezdin. şu kocaman olan tahta parçasına benzeyeni ?
inşallah canım inşallah allah izin verirse
hepimize tattıracak inşallah bu duyguyu
geçen gün kayınvalidem çocuğun eşleri birbirlerine bağlayan en büyük unsurlardan biri olduğunu söyledi
bende buna inanıyorum pektabi birbirine seven insanların bahaneleri olmaz zaten birbirlerine bağlanmak için ama
bu allahın bize lutfettiği birşey
bizde onu layığıyla yapmaya allahın izniyle çalışıyoruz:)
ben yarın kana gitsem çıkarmı ki:)
Bana dua edin kasıklarım çok ağrıyor(((((((((((((((( çünkü çok ağladım ve çok üzdüler beni
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( hasbinallah venimel vekil diyorum hepsine.O ndan başka kimsem yok içimi gören,bilen (((((((((((((((((((( bebeğime bişey olmasın dua edinde ((((((((((((((((((
Allahu teala dilimden sana dualar ettiriyor..
Bu sabah seccadenin üzerinde sana özel dua ettimm...
Ve diğer muhabbeti güzel arkadaşlarımada dyalar ettimm..
bebişi olanlara ayrı olması için çalışannlara ayra dualar...
Sizde bu dilek kardeşinizi dualarınızda unutmayın...
İnşaallah yarın mevlid kandili Rabbim habibi hürmetine bu mübarek ayda bebişlerimizi Rahim ismi şerifi ile Rahimlerimize yerleştirsin..
Mübdi ismi şerifi ile korusun kollasın sağlıkla doğurmamızı nasip etsin..
Hepimiz Allahu tealadan istiyoruz Ol desin inşaallah....
Aminlerini bekliyorum canlarıııııııım...
Bana dua edin kasıklarım çok ağrıyor(((((((((((((((( çünkü çok ağladım ve çok üzdüler beni
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( hasbinallah venimel vekil diyorum hepsine.O ndan başka kimsem yok içimi gören,bilen (((((((((((((((((((( bebeğime bişey olmasın dua edinde ((((((((((((((((((
Fmfm hamileymişim gibi dua etmişsin ya çok hoşumaaaaaaa gitti be yaaaaaaaaaaaaaa
İnşaallah inşaallah bebişimiz olur kalp atışlarınıda duyarız sağlıklaaaaaaaaaaaaaa
Ohooooooooooooooo maşşşşşşaallah dilekcim
Sen baya güzel hazırlanıyorsun
İnşşşşaallah bebiş bu ay eliinizden kurtulamaz
ovulasyon testi aynı markayı aldın heralde Lapaquik. içinde idrarı yapmadan önce iki saat sıvı almayıon yazıyordu.
ama kızlar hep dört saat diye yazmışlar anlayamadım.
Bacım ben dört saat tutamıyorum ne yapsam acaba
Evet öyle göründüğü gibi sert değil zaten. Havanda döv bak nasıl ufalanıyor. aktarcı istersen kendin dövebilirsin dedi. denedim çok kolay oldu.
Topikte oldukça hareketli maşallah
yxliz kutluyorum seni...Gebeliğini sağlıkla tamamlamanı dilerim...
Hergün hamile haberi nasıl da güzel maşallah...Sıramı bekliyorum beklerken kıskançlıktan çatlıcam valla...
Kız maşaalah bence senin sıpa bu gayretlere hayır diyemezValla bu ayda kacarsa o sıpa gelınce popsunu yicem....
elimden geldiği kadar canım,bide yarınden itibaren meryem suresine başlıycm kimset olursa inşallah bol bol dua ve takviye inşallah gelcek kucuk sıpa...
Ben 1-2saat durup yapıyodum oda o kdr koyu olmuyodu hata hep silikti demek ki benım sorunum erken yapmak miş
bende 4degl 5saate tutarm eyer ki sonunda bebk olcaksa kuzucum....
benım koca davana cıkcak nerdeyse çakşır faydalı geldi bize :)
Günde bir tespih..
Rabbi hebli minledünke zürriyeten tayyibeten inneke semİ'ud-dua...
Rabbim!
Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla.
Şüphesiz Sen duayı hakkıyla işitensin..
tatlım allah razı olsun
bir tsbih dediğin
99 kez dimi
hadi inşallah rabbim bizi duyar canımmm...
Allah cümlemizin dualarını kabul etsin..Rabbim dualarının tümü kabul etsin canımmm
şimdiden hayırlı kandiller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?