Bol bebiş topiği

canım ne yaptın geldin heralde şimdiye dr dan baktım ama cevap yazmamışın,herşey normaldir inşallah...

canım gittim ama doktorum ameliyata girmiş midemde fenaydı bekleyemedim yarın sabaha kaldım. Bugün böyle ertelenmiş oldu. İnşallah nasip olursa yarın sabah bebişe bakıcaz. Bir duyaydım kalbinin attığını. hamilelik takviminde yazdığına göre şu an 1 gram var yok ama ben onu kendimden çok düşünüyorum nasıl bir sevgidir bu Rabbim tatmayanlara tattırsın. Herkese nasip etsin.

canım ya kıyamam sana,inşallah yarın sabaha duyarsın,vardır belki bunda da bir hayır,buğün gitseydin belki duyamıcaktın ama yarın duyarsın inşallah canım sıkma canını,gülüm ya yarın kandil ben oruç ağzımla,sende hamiş halinle bana dua edelim,bide tüm isteyenlere inşallah...

tuğracım gel ve bize güzel haberler ver .. ve sonuç ne olursa olsun kendini çok fazla yıpratma Allah beterinden saklasın .. Dualarımız sen ve bebğin için .. Rabbim hakkında hayırlısını versin ..

evet ben vakit çabuk geçsin diye uğraşıyorum ama burda konuşcak kimse yok :) iyi ki geldin :) bugün benim bat günümdü ama geçen ay 6 gün geç gelmişti bu ay ümitlenmiyorum o yüzden .. Sende ne var ne yok ?

Yaw ben bişi anlamadım bu kırmızılardan.

3 gün içinde bitti kanamam.

Ve öyle yogun değildi.

2-3 gün sonra test yapacam.

bi umut belki üstüne görmüşümdür.

Ve öyle yogun değildi.

Hadi inşallah böyle olanlarda çok gerçekten .. İnşallah öyledir .. :)

kızlar öpüyorum sizi iyi geceler .. :)

Ve öyle yogun değildi.

olabilir kızzzzzz bi bak bakalım

Ee olmadınmı canım inşaallah bu defa gelir bebişin
benim adett bitti yumurtlama testi yapıyorum bugün 11.gün hergeçen gün silik çizgi daha belirgin oluyor.
galiba 14.gün tam netleşecek..
kaç aydır bebiş için çalışıyorsunuz...
Rabbim bu günün hürmetine bizlere bebişlerimiz versin...

inşaallah ümitlenmediğin için Allah seni utandırır VEEEEEEEEEEEEEEEEEE hamiş olursuuuuuun

Merhaba kızlar nasılsınız.....
Uyanın bakalım hadi:119::119::119::119::119::119::119:

Bugün Mevlid kandili...
İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Herkesin Kandili mübarek olsun..
Rabbim bugünün hürmetine kimin gönlünde dilediği ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
Bugün bol bol dua edelim.. Yakınlarımıza komşularımıza özellikle çocuklara birşeyler dağıtalım...
Misafir edinebiliyorsak yemeğimize misafir ortak edelim..

Rabbim herkesin hayrını kabul etsin inşallah....

çok teşekkür ederim canım
allah razı olsun
dün başladım bende senin duana
bugünde okudum
rabbim kabul eylesin hepimizin dualarını
biran önce dolsun göbişlerimiz

Canımm günaydınnn
hayırlı kandiller tatlımm
ne güzel yazmışsınn
İNŞALLAHHH canım bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul edecektirrrr
bugün bol bol dua etme günüdürrrrr

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.
Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan bu gece de hepimizin dualarının kabul olması dileğiyle...
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun arkadaşar...

karapisso bende yumurtlama yok henuz SAT 12 ocakti ayniydik ya. Neyse akinti da yok. snr gec olucak yine ilactan dolayi .. hayirlisi test yaptim hic silik bile yok.. sen kac gunde bir oluyorsun adet normalde???
hııım canım ya benim normalde 28 günde bir,bebiş düşündüğümüzde düzenim alt üst oluyoooor
Benim dün 10.gündü ve idrarımı 4 saat tutarak yaptım silik çıktı demek daha var 4 gün sonraya kadar inşaallah ikimizinde net çıkar ve bebiş yerleşr göbişimize
Maşaallah kardeşim ne güzel açıklamışsın Allah senin gibi yazanların bizim gibi okuyup sevinenlerin sayısını arttırsııııın
inşaallah birşeyler yapacağım nerdesin sanada getireyiiim :)))
çok teşekkür ederim canım
allah razı olsun
dün başladım bende senin duana
bugünde okudum
rabbim kabul eylesin hepimizin dualarını
biran önce dolsun göbişlerimiz
Amin canım bu günün hürmetineeeeeeeeee
Rabbim habibin hürmetine hayırlısı ile ver bebişlerimizi

Dualarda buluşalım Ssirin ordan dualar uçur bizlere...

Amin inşallah canım... Dualarda buluşmka dileğiyle..

Amin canım inşallah...
Ben Hataydayım.. Kandil simidi varsa alabilirim:)

Bu sabahh bol bol dualar ettim...
burda bebiş hasreti çeken herkes için ve tabii bebişlerine kavuşmayı bekleyen taze anneler için
rabbimmm
inşallah sesimizii duyacak dilekcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…