- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.381
Dünkü olay beni çok yordu.O yüzden muhabbetinize katılamadım.Güzel dualarınız için Allah razı olsun.Birazcık olsun iyiysem dualarınız sayesinde.Dünü atlattım derken bu sabah turkcelin tokadıyla uyandım.Hattımı bugün taşıdım.Faturasız istediğim halde bana 45tl lik bi paket açmışlar.Mesaj gelince farkettim.Müşteri temsilcisiyle görüştüm.Şimdi de şubenin açılmasını bekliyorum.Şirket sahibi geldiğinde gidip şikayette bulunacağım.Kimse bana o 45tlyi ödetemez.Ben işten ayrılmayı düşünüyorum,maddi sıkıntılarım var ve hamileyim.Kimse beni bu kadar sinirlendiremez.Hakkımı arayacağım.Turkcele de şikayet edeceğim.Bakka dükkanı gibi her binanın altına açmasını bileceğine biraz kalifiyeli eleman çalıştırsın.Mahalle kızını oğlunu toplayıp,konuşmayı bilmeyen,saygısız,laubali insanlarla çalışmasın büyük bi firmaysa.
İşte böyle.İçinizi sıktım biliyorum ama geldimi üstüste geliyor herşey.2 gün sonra bebeğimin belki de bebeklerimin kalplerini duyacağım onu bile unutturdular bana.Dün o kadar çok ağladımki gözlerim davul gibi,dün öğlenden beri kasıklarım ve karnım ağrıyor,hiç kesilmedi.Korkuyorum bişey olacak diye.Ve boğazım inmiş yutkunamıyorum.Kimsenin bana bunları yaşatmaya hakkı yok ama insafsızlar çok bu dünyada.
Dünyalık işleri bi tarafa bırakıp bugünün hakkını doyasıya veririm inşallah.Dualarınızın kabul olması dileğimdir.Mevlüd Kandili'niz mübarek olsun....
Dünkü olay beni çok yordu.O yüzden muhabbetinize katılamadım.Güzel dualarınız için Allah razı olsun.Birazcık olsun iyiysem dualarınız sayesinde.Dünü atlattım derken bu sabah turkcelin tokadıyla uyandım.Hattımı bugün taşıdım.Faturasız istediğim halde bana 45tl lik bi paket açmışlar.Mesaj gelince farkettim.Müşteri temsilcisiyle görüştüm.Şimdi de şubenin açılmasını bekliyorum.Şirket sahibi geldiğinde gidip şikayette bulunacağım.Kimse bana o 45tlyi ödetemez.Ben işten ayrılmayı düşünüyorum,maddi sıkıntılarım var ve hamileyim.Kimse beni bu kadar sinirlendiremez.Hakkımı arayacağım.Turkcele de şikayet edeceğim.Bakka dükkanı gibi her binanın altına açmasını bileceğine biraz kalifiyeli eleman çalıştırsın.Mahalle kızını oğlunu toplayıp,konuşmayı bilmeyen,saygısız,laubali insanlarla çalışmasın büyük bi firmaysa.
İşte böyle.İçinizi sıktım biliyorum ama geldimi üstüste geliyor herşey.2 gün sonra bebeğimin belki de bebeklerimin kalplerini duyacağım onu bile unutturdular bana.Dün o kadar çok ağladımki gözlerim davul gibi,dün öğlenden beri kasıklarım ve karnım ağrıyor,hiç kesilmedi.Korkuyorum bişey olacak diye.Ve boğazım inmiş yutkunamıyorum.Kimsenin bana bunları yaşatmaya hakkı yok ama insafsızlar çok bu dünyada.
Dünyalık işleri bi tarafa bırakıp bugünün hakkını doyasıya veririm inşallah.Dualarınızın kabul olması dileğimdir.Mevlüd Kandili'niz mübarek olsun....
Hepinize hayırlı kandiller.Allah hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüzdekini tez zamanda versin inşallah
Hepimizin mübarek kandili kutlu olsun.Dualarımdasınız...
GÜNAYDIN
rabbim şu mübarek MİRAÇ kandili gecesi
bebiş isteyen veya bebişine kavuşmuş tümkadınların dualarını kabul etsin
rabbim bu yüce gecede herkesin sevdiklerini ailesini şerden korusun hastalara
acil şifalar,sıkıntıda olanların sıkıntılarını gidersin herkesin duası kabul olsun
Hayırlı kandiller, Allah gönlünüze göre versin kızlar...
Yaw ben bişi anlamadım bu kırmızılardan.
3 gün içinde bitti kanamam.
Ve öyle yogun değildi.
2-3 gün sonra test yapacam.
bi umut belki üstüne görmüşümdür.
Valla aynisi bu ay bende oldu,normalden erken geldi kirmizilar ve normalde 6 gun surer bu ay 4 gunde aniden bitiverdi,bende suphelendim midem bulaniyordu sabahlari bikac gun sonra test yaptim negatif cikti..
Umarim sen ustune gormussundur canim..
Ah cnm ne yapalim hep bir umut ariyoruz. Belki hani olur :) yinede oyle cok umutlu degilim.
Hanimlar gunaydin
Oncelikle herkesin kandili mubarek olsun,Rabbim bu mubarek gunde edilen duayi geri cevirmez insallah,gonulden edelim dualarimizi,insallah dualarimiz yerini bulur.
Kizlar size birsey danisicam,bircok kez yazildi buraya biliyorum ama bana tarif ederseniz cok mutlu olucm.Dun aktardan caksir aldim,benimki de incininki gibi tahta gibi bisey toz hakine getiricem,bana balli caksiri tarif ecebilirmisiniz dogru yapayim.Bir de kendim icin btc kuru yapmak istiyorum neyden ne kadar koyacagimi tarif edeblirseniz bu mubarek gunde beni mutlu etmis olursunuz..
Canim caksiri su sekilde kullanacak esin. 1 tatli kasigi caksir , 1 tatli kasigi bali karistir. Sabah ac karnina esine yedir. Sonra tekrar ayni sekilde gece yatarken yedir canim.
Tamam canim yaparim,bal tarcin corekotu hakkinda bir bilgin var mi peki?
30 gr.çekilmiş çörekotu (aktarda çekilmişi var)+10.yemek
.kaşığı bal+10 çay kaşığı tarçın.Adetin 2.günü sabah başlayacaksın 10 gün yiyeceksin.Eşininki gibi sabah aç karnına,akşam yatmadan önce. İste bu cnm buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?