- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #3.401
Ayy canim harikasin,cok cok tesekkur ederim allah razi olsun,adetli degilim ama ben yapmaya baslarim belki bir yarari olur :))
Bence kürleri zamanlarında yap.Çünkü yumurtanın oluşumu adetliyken başlıyormuş.Ve bu kür yanlış kullanımda kist yapabiliyormuş.Ölçüsünü ve zamanını değiştirme derim ben.Ben 2 ay yaptım.2.cisinde geldi bebeğim.Kist oluşmadı çok şükür.Cumartesi keseyi görünce daha net çıkacakİnşallah bebeğin gelir bu ay
hııım canım ya benim normalde 28 günde bir,bebiş düşündüğümüzde düzenim alt üst oluyoooor
Benim dün 10.gündü ve idrarımı 4 saat tutarak yaptım silik çıktı demek daha var 4 gün sonraya kadar inşaallah ikimizinde net çıkar ve bebiş yerleşr göbişimize
biz daha baslayamadik calismalara benim yumurtlama en erken 29undan once olmaz snr cunku ben normalde 31-32 gune oluyorum
Evet anlıyorum benimde aklıma geldi bunlar ama inan artık gözardı edilecek gibi bi durum değil benimkisi.Saçmasapan kaprisler yüzünden hatalar yapıyorum.Hamileyim 6ay sonra işi bırakacağım diye insan bu kadar da hor görülmez.Allah'a havale ettim kendisini.Ayşee... Kadın, erkek ve hamile diye ayrılır insanlar...Yoğun duygusallığını hamileliğine bağlıyorum...İnsanın gözyaşı gözünde olur hep sebepsiz yere pat diye ağlarsın, tutamazsın kendini ve dokuz ayın sonunda da daha yoğun yaşarsın... Kontrol etmeye çalışırsın edemezsin..
Ama bak bunlar da hamileliğin güzellkleri tuzu biberi... Hayatında kaç kez hamile olacaksın ki bir düşün... Sorunlu gebelik geçiren insanlar... Lütfen tadını çıkar derim doya doya ... Çünkü o kadar kısa sürüyor ki hamilelik...
Hayırlı kandiller herkese...
Oyle mi diyosun,tamam oyleyse bu ay gecti eger hamile kalmaz da adet olursam subat ayindaki adetimde baslarim ( insallah hic gerek kalmaz)
Slm kızlar
Öncelikle Mevlit kandilinizi kutlar Kandiliniz mübarek olsun derim
bu aralar biraz yoğunum fazla giremiyorum.
bebeğim kendini hissettirmeye başladı.. Baş dönmesi hafif hafifte bulantılarım var bide birden ateş basıyo acayip terliyorum
daha kan testi yaptırmadım Eşim bu konuda ısrarla bir kaç gün bekleyim diiyor galiba hala inanmıyor son aylarda adetim düzensiz olduğu için olucam sanıyor sabah yine test yaptım ikinci kırmızıyı çok net gördüm silik milik değil baya bay cıktı ortaya eşime söyledim bugün artık gidicem kan testi için dedim
iyi akşam gidelim beni bekle dedi inanmıyo heralde gözüyle görmek istiyo sanırım
tüm anne adaylarına ve aday adaylarına sevgilerle Bir gün burda bebeişlerimizin resmini paylaşıyor olucaz
Herkezinki ısrar eder hemen git diye seninki de tam tersiymiş.Git artık bence de.Rahat rahat sevinin.
herkesin kandili mübarek olsun..kainatın efendisinin teşrif ettiği bu günde rabbimize bolca dua edelim..af dileyelim..sonrada hayırlı evlatlar dileyelim..kısa dualarla yetinmeyelim..dualarımızı uzun ve ayrıntılı yapalım..elbet rabbim birgün icabet buyuracak..dualarımız şimdiye kadar kabul olmamışsa daha hayırlı bir samanda olacağı içindir..
bende dün hsg çekildim ve tüplerim açıkmış çok şükür..ama sonucu ilk aldığımda ne hissedeceğimi bile bilememiştim..sanki hafif bir tıkanıklık var deseler hsgyle açıldı sorun yok dense daha mı mutlu olurdum bilemiyorum..karmaşık duygularımdan arındım çok şükür rabbimin kün fe yekün demesini bekliyorum..ve sonucu druma gösterdiğimde %15 çifte sebebsiz infertilite görülebiliyormuş..bizde onlardan biriyiz işte..önümüzdeki ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım sonuç almazsak aşılamaya geçelim dedi..ama ben ve eşim doğal yollarla olmasından yanayız..sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Beklemeyi problem etmem diyorsan doğal yollara devam derim ben.Kimyasallar ne kadar az olursa o kadar iyi senin için.Kürler dene bir daha.Dualarla bebeğine kavuş inşallah...Bu mübarek gecede aç ellerini kabul etsin inşallah Rabbim...
rahat hamilelik için sürekli dua eden ben şimdi de hiçbir belirtim olmamasını kafama taktım.düşük yapan arkadaşlarımın çoğu hiç hissetmedik hamileliğimizi demişlerdi.acaba benimki de düşükmü olacak?yada boş gebelik,dış gebelik veya kimyasal gebelik mi? Bunlar ne demek bileniniz varmı?belirtileri varmı bunların normal hamilelikten ayrılan?:26: Keşke ailelere söylemeseydik ya yoksa bişey demeye başladım iyimi:26: Cumartesi doktora gideceğim ama acaba varmı korkusu kese ve kalp atışı heyecanını bastırdı çoktaaan..:26::26:
Bana yine kızacaksınız biliyorum ama bi de benim açımdan düşünün.6aylık bebeğini kaybeden arkadaşımda çok rahattım dedi.düşük olanlarda...tuğra da...okuduklarım hep çok rahattım belirti sıkıntı yoktu diyorlar..:26::26::26: Sürekli düşük haberi alıyorum son günlerde.korkuyorum.günlüğüme bile yazmaz oldum duygularımı.inşallah boşuna evham yapıyorumdur....:26::26::26::26:
selam roter..
çok üzüldüm o duyguyu malesef çok iyi biliyorum beş yıldır her ay yaşadığım bi duygu..
Rabbim şükredebilmeyi nasip etsin..inşallah bi sonraki ay bebiş haberi alırız...
Merhaba anne adayları....
Belli bir ay ismi koymadım topiğe...Kimseyi sınıflandırmak istemedimHepimiz bekliyoruz işte...Tek görünen bu..Kimi zaman sabırla,kimi zaman hüzünle...Bazen ayağımız tökezliyor umutsuzluk çukuruna düşeyazıyoruz..Hemen biri elimizden tutuyor..Bizden biri...Duygularımızı,hislerimizi,meraklarımızı yargılamayan,beklentileriyle bizi suçlarcasına davranmayan,halden anlayan biri...Burdayız hepimiz...Dua ve tevekkülle bekliyoruz yavrularımızı...Tedbirimizi alıyoruz kendimizce,kalanı için de Allah'tan (cc) yardım diliyoruz.Doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
DİPNOT:Hamile kalıp topiği terk edenin izini sürer kabusu olurum ona göre
Herkez en kısa zamandahaliyle listenin en alt kısmına geçsin inşallaaahhh
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]
Hamiş Adayı
[/TD]
[TD]
Batasıca BAT[/TD]
[TD]
Veeee sonundaaaaa [/TD]
[TD]
Ateşli hatunların adresleri [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suri50[/TD]
[TD]18 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]My Ovulation Chart[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buttercupnr[/TD]
[TD]22 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roter[/TD]
[TD]23 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatma_ahmet[/TD]
[TD]24 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]taydin[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deepp[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebson[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aeroplain[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evris[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filologum[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meleklerim35[/TD]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadiozy[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla4627[/TD]
[TD]26 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seyide_cim[/TD]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bedesten[/TD]
[TD]29 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ozayder[/TD]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anqelik[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Phia[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hack[/TD]
[TD]1 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Layle[/TD]
[TD]2 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]jhilmil[/TD]
[TD]3 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eglenceli[/TD]
[TD]4 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera19[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ssirin[/TD]
[TD]5 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izell[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karapisso[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tatliebbi[/TD]
[TD]9 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]abraxasguzel[/TD]
[TD]10 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudünyasi[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysumm[/TD]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duru_46[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MEVANURRRR[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]epack_[/TD]
[TD]13 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayberk_ece[/TD]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cevodileksu[/TD]
[TD]18 Şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Anniş Adayı
[/TD]
[TD]
Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]
Bebeğimizin cinsiyeti
[/TD]
[TD]
Beklediği Ay Sayısı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamile[/TD]
[TD]02 Nisan 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tokoyay[/TD]
[TD]3 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gvn1907[/TD]
[TD]24 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana[/TD]
[TD]26 Haziran 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]irmegan[/TD]
[TD]8 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri3866[/TD]
[TD]20 Temmuz 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fmfm[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hctp[/TD]
[TD]05 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal[/TD]
[TD]24 Ağustos 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tugra034[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]12 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waves[/TD]
[TD]16 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysedurmaz[/TD]
[TD]20 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yxliz[/TD]
[TD]30 Eylül 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efsun_30[/TD]
[TD]01 Ekim 2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Yeni batlarını söyleyenleri listeye eklemeye devam ediyorum arkadaşlar.Hepinizi en altta görmek dileğiyle....
Son batın olsun inşallahSelam
herkesin kandili mübarek olsun rabbim tüm dileklerinizi kabul etsin
bat geldi bu sabah itibariyle bu ayda olmadı
ayşe beni 23.02. Yazarmısın
çok üzülmedim hayırlısı budur dedim
bu sefer ovulasyon testiyle takip edicem herhalde yumurtlamamı kaçırdım
hepinizi öpüyorum sevgi ve duayla
Sağol :) Hep beraber büyütelim inşallah bebeklerimizisevgili ayşecim canım arkadaşım allaha sığın hiçte kafana takma bekle kalp atışını
canını sıktıkça bilinmeyen birşeye sonuç alamıyoruz çok defa gördük
ben 10 yıllık bebek özlemim varmış gibi sıkıntımı 2 aya sığdırdım bu 3.ayım ama olmuyor zamanı var demekki
öpüldün balım üzme kendini de bekleyenlere yardım edin akıl verin daha çok kafanızın etini yiycez ayşe şu oldu ayşe bu oldu sence ne :)
Hoşgeldin yeniden cikoltabenim de 12 şubat eklersen sevinirim...
Bende öyle diye avutuyorum kendimi.İnşallah güzel olur herşey.İkizlerim benimledir.Ve inşallah hepinizin bebeği yoldadırayşecim hamilelik isterken herşeyi gebeliye yorarken,şimdide bir belirti olmazsa acaba mı diyoruz galiba..kuzum kendini çok dinlediğin için öyle hissediyorsun..rahat ol biraz bebeğinin kalp atışını duyacaksın merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?